- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
@MiuLegoGelelim ilginç menume
Sabah 9:30 -10
2 yumurta
1.5 dilim TB ekmek
2 3 çatal domates salatalık
Kk peynir
3 zeytin
Az üzüm
Ardından kahve
Akşam şimdi yiyeceğim
1 yumurta haşlama yoğurdun içine doğrayıp yiyeceğim naneli pul biberli
Saat 18
3 hurma 1 kahve
Su 3 4
Spor
75 dk tempolu yürüyüş
20 dk lessi happy walk kızım uyandı
detoksu kendin için yaptınben,9 ay gebe topiğinde hamile kaldım diye takılıp,sonra da sahte doğum hikayesini yazanı gördükten sonra inanmakta güçlük çekiyorum.
ilime bilime,matematiğe,fiziğe aykırıdiyelim ki metada füze var,o zaman nasıl aldı bu kadar kiloyu bu genç yaşta.metası hızlı olan kişi hiç alamaz.ehh 3-4 hafta sonra mezun olur.napalım 1 ay 2. oluruz.boşuna yaptım o detoksu
Len tam aşkı memnu izliyodumTabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz bonusun menü vereceğine inanmazsınız...
ben,9 ay gebe topiğinde hamile kaldım diye takılıp,sonra da sahte doğum hikayesini yazanı gördükten sonra inanmakta güçlük çekiyorum.
ilime bilime,matematiğe,fiziğe aykırıdiyelim ki metada füze var,o zaman nasıl aldı bu kadar kiloyu bu genç yaşta.metası hızlı olan kişi hiç alamaz.ehh 3-4 hafta sonra mezun olur.napalım 1 ay 2. oluruz.boşuna yaptım o detoksu
Eneee bir aba daha çıktıBen de büyüğüm ne diyecen acaba
pis sopalarım
Çevrim dışı oluyordm belerttm gözlerimiii o neydi gızzzz. Cidden var mı bunu yapan. Hakkten gerçek mi bu?ben,9 ay gebe topiğinde hamile kaldım diye takılıp,sonra da sahte doğum hikayesini yazanı gördükten sonra inanmakta güçlük çekiyorum.
qhahahahahaahahaha ya bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabi ki kendim için yaptımdetoksu kendin için yaptınartık 1.5 kilo zayıfsın delirtme adamı
Oha taranze Allah ım ne günlere kaldık ay ya bende evimde katta hayal ediyorum gerçek olur muben,9 ay gebe topiğinde hamile kaldım diye takılıp,sonra da sahte doğum hikayesini yazanı gördükten sonra inanmakta güçlük çekiyorum.
valla gerçek. sorsan hangi topik bilemem ama eskilerden bilenler mutlaka çıkar .onun da bayağı geyiği dönmüştü burdaÇevrim dışı oluyordm belerttm gözlerimiii o neydi gızzzz. Cidden var mı bunu yapan. Hakkten gerçek mi bu?
Aç kalarak verebileceğine inanrm ama hergn 1 kilo olmaz açlık orucunda bile ilk gnler 1.5 filan giderken sonraki günler 200 300 gr azalma oluyormş
kız o yalancı hesap muhabbeti mi erkek çıkan üye.. doğurmuştu falan ayy
kuzum şöyle ki;
kilo alabilir metası hızlı olsa da.. bir sürü nedeni olabilir.. tedavi ilaç aşırı yeme hareketsizlik vs vs..
amma velakin ne kadar hızlı olursa olsun ben ihtimal dahilinde görmüyorum bu kilo verimini.. yani detoks yapsa bile insan 4. gün eksi gelmiyor duruyor..
ben hareket antrenman bilimciyim. yani bu konuda yüksek lisans yapıyorum uzmanlaşmaya çalışıyorum.. ve eski bir sporcu /antrenörüm.. bir insan bünyesi bu kadar az gıda alımı ile bu kadar spor da yapamaz.. buna vücut asla izin vermez.. çünkü matematiği basittir.. gıda girecek vücuda enerji verecek.. vücutta gıda yoksa depo yağdan enerji alacak.. depo yağlar da sınırsız değildir.. spor sonrası beslenme düzgün yapılmazsa depo yağlar da yerine koyulamaz.. kaslar onarılmaz.. yırtılır.. sakatlık olur.. bayılmalar olur.. vücut halsiz kalır asla o sporu kaldıramaz.. bu yüzden detoks vs yapınca insan spor yapamıyor.. hal yok.. sen istediğin kadar spor iste.. vücut izin vermez..
yani evet ben inanamıyorum maalesef.. 1 haftada 5-6 kilo bir şekilde mümkün derim ama 2-3 haftalık her gün 1 kg üstü mümkünatı yok "bana göre"
asaletim yeterseni döverim
tok olmak yok diyettesin
sen bihter ziyagilsin kendine gel
et bakalım belki sabah kalktığında kızarmış ekmek kokusuna uyanırsınOha taranze Allah ım ne günlere kaldık ay ya bende evimde katta hayal ediyorum gerçek olur mu
Ben de yapacm yavalla gerçek. sorsan hangi topik bilemem ama eskilerden bilenler mutlaka çıkar .onun da bayağı geyiği dönmüştü burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?