Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha ne kadan izne çıkabilirsin acaba
dibine dibine doğru izne çık itele belki biraz daha izne çıkarsın

Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum repliğini hazırlıyodum

Yada şey

Sen... büyük patron.... milyarder.....43 kilo eksinin sahibi.....MALİPİNA!
Sen mi büyüksün?
HAYIR!

Ben büyüğüm ben Bonus

Kaçırmak derken yanlış anlaşılmasın avuç avuç yiyo.. zati az zati pahalı.. bi avuç yeter bence :))

Önceden ye derdim yemezdiler..
Ay benim oglan da ben yerken uzandi bi verdim tadina baksin diye anam humma hummaaaaa diye geziyo evin icinde

çok güzel menü kuzum

merhabalar kaptanım hoşgeldiniz ne ikram edeyim baklava, börek,poğaça bizim takım çok maharetlidir el açması sıcak börek vereyim mi size
üyenizle ilgili de gerçekten samimi olarak inanmakta güçlük çekiyorum ama tabi burda güvenmek zorundayız birbirimize. bi de kendi günlüğündeki beslenmesini yapıyorsa yaklaşık 400 kalorilik bir diyet yapıyor, allah korusun (sağlıkçı olarak yazıyorum) kalp krizi geçirme riski var, 3 günlük 5 günlük detoks değil sürekli böyle besleniyor.

senin minnoş menünü yirim ben
çok güzel tam perşembelik menü olmuş

piliç astronot ne olaki
gözlerim duygulandı valla
güzel menü

ya sen ne kadar incesin

şimdiye kadar bu tarz çok verşler gördük canım ama bu ekstra ekstra.. şuan inan hiçbir hücrem inanmıyor.. insan metabolizması bunu yapamaz diyor..

ama sonuçta burada güven usulüne dayalı ilerliyoruz.. yapacak birşeyimiz yok ki..

açıklaman için teşekkürler canım, asilsin

bana aşık

Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum repliğini hazırlıyodum

Yada şey

Sen... büyük patron.... milyarder.....43 kilo eksinin sahibi.....MALİPİNA!
Sen mi büyüksün?
HAYIR!

Ben büyüğüm ben Bonus
doğru söze ne denir ki
Tabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz bonusun menü vereceğine inanmazsınız...

ahahhahaha matematik61 hocam ne diyor bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…