• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelelim ilginç menume
Sabah 9:30 -10
2 yumurta
1.5 dilim TB ekmek
2 3 çatal domates salatalık
Kk peynir
3 zeytin
Az üzüm
Ardından kahve
Akşam şimdi yiyeceğim
1 yumurta haşlama yoğurdun içine doğrayıp yiyeceğim naneli pul biberli
Saat 18
3 hurma 1 kahve
Su 3 4
Spor
75 dk tempolu yürüyüş
20 dk lessi happy walk kızım uyandı

Gelelim ilginç menume
Sabah 9:30 -10
2 yumurta
1.5 dilim TB ekmek
2 3 çatal domates salatalık
Kk peynir
3 zeytin
Az üzüm
Ardından kahve
Akşam şimdi yiyeceğim
1 yumurta haşlama yoğurdun içine doğrayıp yiyeceğim naneli pul biberli
Saat 18
3 hurma 1 kahve
Su 3 4
Spor
75 dk tempolu yürüyüş
20 dk lessi happy walk kızım uyandı
@MiuLego malipina malipina

ben,9 ay gebe topiğinde hamile kaldım diye takılıp,sonra da sahte doğum hikayesini yazanı gördükten sonra inanmakta güçlük çekiyorum.
ilime bilime,matematiğe,fiziğe aykırı :KK45: diyelim ki metada füze var,o zaman nasıl aldı bu kadar kiloyu bu genç yaşta.metası hızlı olan kişi hiç alamaz.ehh 3-4 hafta sonra mezun olur.napalım 1 ay 2. oluruz.boşuna yaptım o detoksu :deli:
detoksu kendin için yaptın:KK62: artık 1.5 kilo zayıfsın delirtme adamı:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

ben,9 ay gebe topiğinde hamile kaldım diye takılıp,sonra da sahte doğum hikayesini yazanı gördükten sonra inanmakta güçlük çekiyorum.
ilime bilime,matematiğe,fiziğe aykırı :KK45: diyelim ki metada füze var,o zaman nasıl aldı bu kadar kiloyu bu genç yaşta.metası hızlı olan kişi hiç alamaz.ehh 3-4 hafta sonra mezun olur.napalım 1 ay 2. oluruz.boşuna yaptım o detoksu :deli:
:D:D:D

kız o yalancı hesap muhabbeti mi erkek çıkan üye.. doğurmuştu falan ayy

kuzum şöyle ki;

kilo alabilir metası hızlı olsa da.. bir sürü nedeni olabilir.. tedavi ilaç aşırı yeme hareketsizlik vs vs..

amma velakin ne kadar hızlı olursa olsun ben ihtimal dahilinde görmüyorum bu kilo verimini.. yani detoks yapsa bile insan 4. gün eksi gelmiyor duruyor..

ben hareket antrenman bilimciyim. yani bu konuda yüksek lisans yapıyorum uzmanlaşmaya çalışıyorum.. ve eski bir sporcu /antrenörüm.. bir insan bünyesi bu kadar az gıda alımı ile bu kadar spor da yapamaz.. buna vücut asla izin vermez.. çünkü matematiği basittir.. gıda girecek vücuda enerji verecek.. vücutta gıda yoksa depo yağdan enerji alacak.. depo yağlar da sınırsız değildir.. spor sonrası beslenme düzgün yapılmazsa depo yağlar da yerine koyulamaz.. kaslar onarılmaz.. yırtılır.. sakatlık olur.. bayılmalar olur.. vücut halsiz kalır asla o sporu kaldıramaz.. bu yüzden detoks vs yapınca insan spor yapamıyor.. hal yok.. sen istediğin kadar spor iste.. vücut izin vermez..

yani evet ben inanamıyorum maalesef.. 1 haftada 5-6 kilo bir şekilde mümkün derim ama 2-3 haftalık her gün 1 kg üstü mümkünatı yok "bana göre"

Çevrim dışı oluyordm belerttm gözlerimiii o neydi gızzzz. Cidden var mı bunu yapan. Hakkten gerçek mi bu?

Oha taranze Allah ım ne günlere kaldık ay ya bende evimde katta hayal ediyorum gerçek olur mu

:D:D:D

kız o yalancı hesap muhabbeti mi erkek çıkan üye.. doğurmuştu falan ayy

kuzum şöyle ki;

kilo alabilir metası hızlı olsa da.. bir sürü nedeni olabilir.. tedavi ilaç aşırı yeme hareketsizlik vs vs..

amma velakin ne kadar hızlı olursa olsun ben ihtimal dahilinde görmüyorum bu kilo verimini.. yani detoks yapsa bile insan 4. gün eksi gelmiyor duruyor..

ben hareket antrenman bilimciyim. yani bu konuda yüksek lisans yapıyorum uzmanlaşmaya çalışıyorum.. ve eski bir sporcu /antrenörüm.. bir insan bünyesi bu kadar az gıda alımı ile bu kadar spor da yapamaz.. buna vücut asla izin vermez.. çünkü matematiği basittir.. gıda girecek vücuda enerji verecek.. vücutta gıda yoksa depo yağdan enerji alacak.. depo yağlar da sınırsız değildir.. spor sonrası beslenme düzgün yapılmazsa depo yağlar da yerine koyulamaz.. kaslar onarılmaz.. yırtılır.. sakatlık olur.. bayılmalar olur.. vücut halsiz kalır asla o sporu kaldıramaz.. bu yüzden detoks vs yapınca insan spor yapamıyor.. hal yok.. sen istediğin kadar spor iste.. vücut izin vermez..

yani evet ben inanamıyorum maalesef.. 1 haftada 5-6 kilo bir şekilde mümkün derim ama 2-3 haftalık her gün 1 kg üstü mümkünatı yok "bana göre"
Aç kalarak verebileceğine inanrm ama hergn 1 kilo olmaz açlık orucunda bile ilk gnler 1.5 filan giderken sonraki günler 200 300 gr azalma oluyormş
Spor konusuna katılıyorm az yiyip deli gibi spor yapamaz kimse. Hele de üstüste

valla gerçek. sorsan hangi topik bilemem ama eskilerden bilenler mutlaka çıkar .onun da bayağı geyiği dönmüştü burda
Ben de yapacm ya :confused: ama okdr uzun sürr yazablrmym bilmiyorm ben genelde okuyucuyum yazmaya üşeniyorm :)
Birazdan kpss yi kazanp atanıyorm çalşmaya başlıyorm topiğimde ahahaha :confused:

malipina malipina bwnim menü kaldı yine:KK12:

Sabah 09.30
Yarım şeftali
İşaret parmağım büyüklüğünde muz
Saat 10.30
2 haşlama yumurta
Biberli domatesli sos
Yeşillik
Peynir zeytin
1 inçe belli çay bardağı ceviz fıstık karışımı
1 bardak süt

Ara 17.00
1 kase yoğurt

Akşam 18.45
Ton balıklı salata ( yeşil mercimek 2 ceviz vardı içinde )

Su 3lt +
Spor 1 saat yürüyüş

malipina malipina

Back