Harikasın sporlu pembik en bi sevdiyiiiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın sporlu pembik en bi sevdiyiiiim
ben üşenirim beeeebir yıl dile kolay.olmadığın biri gibi davranmak
tanınmamak için eksik detay verirsin falan anlarım da bu şizofreni boyutunda.adam ciddi araştırma yapmış yalnız
![]()
İsmi bile benden havalınisankraliçesini mi diyon
profili ağlama duvarına dönmüştü![]()
Tşk ederim kaptanimHarikasın sporlu pembik en bi sevdiyiiiim
senden dört dörtlük menü isteyen mi var neyden çekiniyon da menü yazmıyon anlamıyom.yaz yani ne var yani korkacak.alt tarafı miu seni kurşuna dizer,wayt seni bombalar,ben de accık duvardan duvara çalarım abartılacak bi durum yok benceMenü verecek olmam ilk günen dört dörtlük olacak anlamına gelmiyor tabiki
![]()
cuma menüsü mü bu?
Evet canimcuma menüsü mü bu?
aynen moralini bozmayacak kimse. biz zayıflayıp fitleşeceğizYa takilmayin tamam yarış var eyvallah yüzdemiz iyi olsun diye uğraşıyoruz eyvallah ama ben gercekte 85 burada 55 desem 55 olmayacağım ki bu mantığı anlamak lazım yani benim burada yazdıklarım gerçek hayatta elimde değilse neyleyim öyle kiloyu
cuma için erken kapatmamış mısın kuzum?Evet canim
Ulen yeter yâri hani hedeflerin 7 hafta hedefinMenü verecek olmam ilk günen dört dörtlük olacak anlamına gelmiyor tabiki
![]()
senden dört dörtlük menü isteyen mi var neyden çekiniyon da menü yazmıyon anlamıyom.yaz yani ne var yani korkacak.alt tarafı miu seni kurşuna dizer,wayt seni bombalar,ben de accık duvardan duvara çalarım abartılacak bi durum yok bence![]()
senin kilo bildirimin bile yok bonusa mı çıkıyorsun senUlen yeter yâri hani hedeflerin 7 hafta hedefin![]()
kız pembiş kim beddua ettiyse kahvaltı yapamadım ya len bugün.kaldım yine sütle hurmaya
Tövbe estağfurullahne kurşunu aaaaaaaaaaa
o günler geride kaldı ben artık aşırı minnoşum
yetti gari kötü polis olduğum
ne var bonusum accık ıvır zıvır yediyse
onun lafını mı edicez be![]()
[QUOTE="cuma için erken kapatmamış mısın kuzum?
spor çok güzel, yarında hit yaparsın
senin yazdığını görünce benTövbe estağfurullahyanlış takıma mı geldim