- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yi beni mali, bol karbonluyum şu anda kilo aldırırım gerçio kadar karbona çok güzel sabit mis oh allahım
bu gadını yimek istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yi beni mali, bol karbonluyum şu anda kilo aldırırım gerçio kadar karbona çok güzel sabit mis oh allahım
bu gadını yimek istiyorum![]()
halledeceğiz canım.. olan oldu.. önümüze bakalım mıTatildeyim diye böyle oldu kızlar..üzgünüm bende @MiuLego senden özür diliyorum kuzum.
daha ne kadan izne çıkabilirsin acaba
dibine dibine doğru izne çık itele belki biraz daha izne çıkarsın![]()
protein aldığında yiyim o zamanYi beni mali, bol karbonluyum şu anda kilo aldırırım gerçi
![]()
kovmiyrim ula kovmiyrim
Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum repliğini hazırlıyodum
Yada şey
Sen... büyük patron.... milyarder.....43 kilo eksinin sahibi.....MALİPİNA!
Sen mi büyüksün?
HAYIR!
Ben büyüğüm ben Bonus![]()
Ay benim oglan da ben yerken uzandi bi verdim tadina baksin diye anam humma hummaaaaa diye geziyo evin icindeKaçırmak derken yanlış anlaşılmasın avuç avuç yiyo.. zati az zati pahalı.. bi avuç yeter bence :))
Önceden ye derdim yemezdiler..
Tabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz bonusun menü vereceğine inanmazsınız...
bravo pembik
huu çok sevdim
çok güzel menü kuzumMenü vereyim
Sabah
8.30
1 hurma 3 4 bardak su
Kahvaltı 10
Yumurta
2 dilim TB ekmek
İki üç çatal domates salatalık
Kk kadar peynir
Az üzüm
5 zeytin
Türk kahvesi
Öğle akşam 16
1 bardak süt
5 hurma midemi bayinca salatalığın yarısını yedim
Geri kalalım su kahve artık
Su 3
Spor bugün offf
malipina
çok sağlıklı menü olmuşMenum
08.30 1yum peeynr zeytn domts salatlk maydanz 1kayisi
15.00 balik izgara salata
19.bir tane incir 2salatalik
Su 3lt
Spor 40dk yuruyus
malipina
merhabalar kaptanım hoşgeldinizBu yüzdeye ve verdiği kiloya inan sizin kadar biz takım olarak çok şaşkınız.hatta defalarca bu kadar çok kilo vermesinin sağlık sorunu yaratabileceğini yazıp doktora gitmesi tavsiyesinde bulunduk.
27 ağustosta 110 kilo ile kilo vermeye başlamış ve iki ay gibi bir sürede 36 kilo gibi ekstrem kilo vermiş birisi.
Evet bana göre de bu kadar çok fazla kilo vermesi sağlıklı değil.
Mide küçültme yada şok diyet vs yapan biri değil.
maalesef çocuk yaşta evlenmiş 15,5 yaşında anne olmuş 20 yaşında genç bir kız bu kiloları veren.Deli gibi spor yapıp yediğine içtiğine aşırı dikkat eden biri ve bana göre az yiyor.
Takıma attığı öncesi ve sonrası fotoları ve tartı fotoları var.hatta biz bile takımda İlknur kilo vermenin bugunu bulmuş diye geyik yapmıştık.
Merak edip sorgulamanız hatta inanamıyor oluşunuz gayet normal ki daha önce başka takımdan ekstrem kilo veren birini görünce biz yaşamıştık.
Umarım biraz açıklayıcı olmuşumdur.
Sevgiler![]()
senin minnoş menünü yirim benMenümü yazayım.. Göbeğim şişti, lütfen regl olayım ya..
Bugünü hafif geçirmeye çalıştım.. Çünkü tam regl zamanım zaten
Sabah: 10.00
2 yumurta
Yeşillik
Peynir
Çay
Ara:
Sütlü filtre kahve
Akşam: 17.00
Tonbalıklı salata
Su: 3 + 2 maden suyu
Spor: 90 dk tempolu yürüyüş @nehirnil111
piliç astronot ne olakiMenü
Sabah 10.00
Bulamaç
Öğlen (13.00)
1 şeftali
Öğlen(18.00)
1 kase yoğurtlu ıspanak
1 porsiyon piliç strogonof
1 dilim ekmek
Akşam(20.30)
1 kase yoğurtlu ıspanak
Spor yok dinleniyorum
Su bolcana maşallah
malipina
ya sen ne kadar incesinBu yüzdeye ve verdiği kiloya inan sizin kadar biz takım olarak çok şaşkınız.hatta defalarca bu kadar çok kilo vermesinin sağlık sorunu yaratabileceğini yazıp doktora gitmesi tavsiyesinde bulunduk.
27 ağustosta 110 kilo ile kilo vermeye başlamış ve iki ay gibi bir sürede 36 kilo gibi ekstrem kilo vermiş birisi.
Evet bana göre de bu kadar çok fazla kilo vermesi sağlıklı değil.
Mide küçültme yada şok diyet vs yapan biri değil.
maalesef çocuk yaşta evlenmiş 15,5 yaşında anne olmuş 20 yaşında genç bir kız bu kiloları veren.Deli gibi spor yapıp yediğine içtiğine aşırı dikkat eden biri ve bana göre az yiyor.
Takıma attığı öncesi ve sonrası fotoları ve tartı fotoları var.hatta biz bile takımda İlknur kilo vermenin bugunu bulmuş diye geyik yapmıştık.
Merak edip sorgulamanız hatta inanamıyor oluşunuz gayet normal ki daha önce başka takımdan ekstrem kilo veren birini görünce biz yaşamıştık.
Umarım biraz açıklayıcı olmuşumdur.
Sevgiler![]()
bana aşıkpis sopalarım![]()
doğru söze ne denir ki
Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum repliğini hazırlıyodum
Yada şey
Sen... büyük patron.... milyarder.....43 kilo eksinin sahibi.....MALİPİNA!
Sen mi büyüksün?
HAYIR!
Ben büyüğüm ben Bonus![]()
Tabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz bonusun menü vereceğine inanmazsınız...