• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha ne kadan izne çıkabilirsin acaba:deli:
dibine dibine doğru izne çık itele belki biraz daha izne çıkarsın :KK45:

Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum repliğini hazırlıyodum :D

Yada şey

Sen... büyük patron.... milyarder.....43 kilo eksinin sahibi.....MALİPİNA!
Sen mi büyüksün?
HAYIR!

Ben büyüğüm ben Bonus :D

Kaçırmak derken yanlış anlaşılmasın avuç avuç yiyo.. zati az zati pahalı.. bi avuç yeter bence :))

Önceden ye derdim yemezdiler..
Ay benim oglan da ben yerken uzandi bi verdim tadina baksin diye anam humma hummaaaaa diye geziyo evin icinde :D

Menü vereyim
Sabah
8.30
1 hurma 3 4 bardak su
Kahvaltı 10
Yumurta
2 dilim TB ekmek
İki üç çatal domates salatalık
Kk kadar peynir
Az üzüm
5 zeytin
Türk kahvesi
Öğle akşam 16
1 bardak süt
5 hurma midemi bayinca salatalığın yarısını yedim
Geri kalalım su kahve artık
Su 3
Spor bugün offf
malipina malipina
çok güzel menü kuzum:KK60:

Bu yüzdeye ve verdiği kiloya inan sizin kadar biz takım olarak çok şaşkınız.hatta defalarca bu kadar çok kilo vermesinin sağlık sorunu yaratabileceğini yazıp doktora gitmesi tavsiyesinde bulunduk.
27 ağustosta 110 kilo ile kilo vermeye başlamış ve iki ay gibi bir sürede 36 kilo gibi ekstrem kilo vermiş birisi.
Evet bana göre de bu kadar çok fazla kilo vermesi sağlıklı değil.
Mide küçültme yada şok diyet vs yapan biri değil.
maalesef çocuk yaşta evlenmiş 15,5 yaşında anne olmuş 20 yaşında genç bir kız bu kiloları veren.Deli gibi spor yapıp yediğine içtiğine aşırı dikkat eden biri ve bana göre az yiyor.
Takıma attığı öncesi ve sonrası fotoları ve tartı fotoları var.hatta biz bile takımda İlknur kilo vermenin bugunu bulmuş diye geyik yapmıştık.
Merak edip sorgulamanız hatta inanamıyor oluşunuz gayet normal ki daha önce başka takımdan ekstrem kilo veren birini görünce biz yaşamıştık.
Umarım biraz açıklayıcı olmuşumdur.
Sevgiler:KK36:
merhabalar kaptanım hoşgeldiniz:KK36: ne ikram edeyim baklava, börek,poğaça:KK45: bizim takım çok maharetlidir el açması sıcak börek vereyim mi size:sus:
üyenizle ilgili de gerçekten samimi olarak inanmakta güçlük çekiyorum ama tabi burda güvenmek zorundayız birbirimize. bi de kendi günlüğündeki beslenmesini yapıyorsa yaklaşık 400 kalorilik bir diyet yapıyor, allah korusun (sağlıkçı olarak yazıyorum) kalp krizi geçirme riski var, 3 günlük 5 günlük detoks değil sürekli böyle besleniyor.

Menümü yazayım.. Göbeğim şişti, lütfen regl olayım ya.. :KK43:
Bugünü hafif geçirmeye çalıştım.. Çünkü tam regl zamanım zaten :KK43:
Sabah: 10.00
2 yumurta
Yeşillik
Peynir
Çay

Ara:
Sütlü filtre kahve

Akşam: 17.00
Tonbalıklı salata

Su: 3 + 2 maden suyu
Spor: 90 dk tempolu yürüyüş @nehirnil111
senin minnoş menünü yirim ben:kk77:
çok güzel tam perşembelik menü olmuş:rapci:

Menü
Sabah 10.00
Bulamaç

Öğlen (13.00)
1 şeftali

Öğlen(18.00)
1 kase yoğurtlu ıspanak
1 porsiyon piliç strogonof
1 dilim ekmek

Akşam(20.30)
1 kase yoğurtlu ıspanak
Spor yok dinleniyorum
Su bolcana maşallah
malipina malipina
piliç astronot ne olaki :D
gözlerim duygulandı valla:KK45:
güzel menü:KK76:

Bu yüzdeye ve verdiği kiloya inan sizin kadar biz takım olarak çok şaşkınız.hatta defalarca bu kadar çok kilo vermesinin sağlık sorunu yaratabileceğini yazıp doktora gitmesi tavsiyesinde bulunduk.
27 ağustosta 110 kilo ile kilo vermeye başlamış ve iki ay gibi bir sürede 36 kilo gibi ekstrem kilo vermiş birisi.
Evet bana göre de bu kadar çok fazla kilo vermesi sağlıklı değil.
Mide küçültme yada şok diyet vs yapan biri değil.
maalesef çocuk yaşta evlenmiş 15,5 yaşında anne olmuş 20 yaşında genç bir kız bu kiloları veren.Deli gibi spor yapıp yediğine içtiğine aşırı dikkat eden biri ve bana göre az yiyor.
Takıma attığı öncesi ve sonrası fotoları ve tartı fotoları var.hatta biz bile takımda İlknur kilo vermenin bugunu bulmuş diye geyik yapmıştık.
Merak edip sorgulamanız hatta inanamıyor oluşunuz gayet normal ki daha önce başka takımdan ekstrem kilo veren birini görünce biz yaşamıştık.
Umarım biraz açıklayıcı olmuşumdur.
Sevgiler:KK36:
ya sen ne kadar incesin :KK200:

şimdiye kadar bu tarz çok verşler gördük canım ama bu ekstra ekstra.. şuan inan hiçbir hücrem inanmıyor.. insan metabolizması bunu yapamaz diyor..

ama sonuçta burada güven usulüne dayalı ilerliyoruz.. yapacak birşeyimiz yok ki..

açıklaman için teşekkürler canım, asilsin:KK60:

bana aşık :oops:

Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum repliğini hazırlıyodum :KK70:

Yada şey

Sen... büyük patron.... milyarder.....43 kilo eksinin sahibi.....MALİPİNA!
Sen mi büyüksün?
HAYIR!

Ben büyüğüm ben Bonus :KK70:
doğru söze ne denir ki :olamaz:
Tabi siz her bakımdan yetersiz gördüğünüz bonusun menü vereceğine inanmazsınız...

ahahhahaha matematik61 matematik61 hocam ne diyor bu kız

Back