hurma alacaksın demek hmmmGidip hurma süt alayım kalmamış arayada ufak bir yürüyüş eklerim temizinden
yazar burada zenginliğine vurgu yapıyor. hurma pahalı çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hurma alacaksın demek hmmmGidip hurma süt alayım kalmamış arayada ufak bir yürüyüş eklerim temizinden
beeeeeeeenKahvemi taşırdım kimin gözü kaldı![]()
mide küçültme bu kadar yapmıyor biliyorum.bende gördüm, 2 haftaya hedef kilosuna ulaşırmide küçültme mi yaptırdı naptı? normal değil bu kilo verimi. eğer mide küçültme ise de diğer herkese haksızlık.
bacım 21 gün hergün 1 kilodan fazla vermiş, bizde bişey bilmiyoruz, hatun formül geliştirdi herhalde. böyle bişeye kimler inanacak izleyeceğizyani bilemedim ama çok ütopik hergün 1 kilo ve 15 gün boyunca.ulen gereksiz organları atsan o kadar etmez![]()
Yok değil la 8.95 250 gr içinden 20 tane falan çıkıyor öylehurma alacaksın demek hmmm
yazar burada zenginliğine vurgu yapıyor. hurma pahalı çünkü![]()
merak ediyoz, bana da akıl versin şurda 6 kilom var verip kurtulayımsize ne başka üyeden başkasından aaaaaaaaaaaaağzınıza vururum herkes kendinden sorumlu.. dönün önünüze bakayım
![]()
Yok değil la 8.95 250 gr içinden 20 tane falan çıkıyor öyle
yani sonuçta bizim takımda değil ama birlikte bir yarıştayız.ben burda yüzde için k..mı yırtıyorsam kendim için öncelikle.bilemedim ama normal değil.sorgulamaya da hakkımız olduğunu düşünüyorum.bacım 21 gün hergün 1 kilodan fazla vermiş, bizde bişey bilmiyoruz, hatun formül geliştirdi herhalde. böyle bişeye kimler inanacak izleyeceğiz
valla benim, türk kahvesi olsada içsem diye düşünüyordum, neskafemi yudumlarkenKahvemi taşırdım kimin gözü kaldı![]()
25 tane çıktı benim pakettenYok değil la 8.95 250 gr içinden 20 tane falan çıkıyor öyle
yani sonuçta bizim takımda değil ama birlikte bir yarıştayız.ben burda yüzde için k..mı yırtıyorsam kendim için öncelikle.bilemedim ama normal değil.sorgulamaya da hakkımız olduğunu düşünüyorum.
Kahvemi taşırdım kimin gözü kaldı![]()
haklısınyani sonuçta bizim takımda değil ama birlikte bir yarıştayız.ben burda yüzde için k..mı yırtıyorsam kendim için öncelikle.bilemedim ama normal değil.sorgulamaya da hakkımız olduğunu düşünüyorum.
iyimser düşünüyorum bacım, iyimser düşünmezsen banlıyorlarmide küçültme bu kadar yapmıyor biliyorum.
Vurdular acımadan![]()
ıssız bi adada kasabıylamalipina nerelere kayboldu
kaçtı mı
bizi terk mi etti
ay yoksa kaçırıldı mı
ıssız bir ormana mı götürüldü
neyse gerisini yazmıyım
maliiiiiiiiiiiiiiii nerdesin beybi?
25 tane çıktı benim paketten![]()