• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masallah:halay::halay: Haftaya 7 nin ucu gorunur:KK73:

Gozunuz aydin canim, hayirli olsun. Kayit&ev bulma telasi baslar haftaya:21: Nasil, sen alisabildin mi duruma?

Dualarim seninle kuzum. Allah yardimcin olsun, hakkinda en hayirli karari almayi ve uygulamayi nasip etsin. Guc ve kuvvet versin insallah:KK200:

Allah kolaylik versin. Yogunlugunu okuyunca yoruluyorum ben:confused:

Tebrikler:KK9::KK9:

:KK15:
Tesekkur ederim desire
Kayitlar e kayit olcak
Yurt ta haftaya basliyor cikmazsa ondan sonraki hafta yurt icin gidicez
Ben alistim mi
Bilmiyorum daha alisma evresindeyim

hayırlı uğurluı olsunnn ne güzel kazanmışşş...

ay inşallah ilk görmek istediğim rakam 75 ler psikolojik sınırım o oraya geldiğim de keyifleneceğim.

Bu arada tartı beni sabit gösterdi ama dün 56 kg çıkmıştım :KK70: :KK70: haftasonu annemlerdeki tartımı almayı planlıyorum ona alışığım çünkü... bir de ölçülerimi yazdım haftalık onları da kontrol edeceğim. şu an çekilen fotolarda yarım dünya gibiyim eyvah eyvah :KK43:
Teşekkür ederim canım

menümü de yazayım, madem listeye giriyorum, sorumluluğumu alayım.

kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta beyazı(pütürtülü şeyler boğazıma takılıyor, henüz iyileşemedim. o yüzden sarısı ve peynir yok)
9 tane çiğ yer fıstığı
6 tane minik zeytin
domates-salatalık

öğle 12:30 (iş yerinde kızartma karnıyarık/pilav vardı. koştur koştur markete gidip hurma ve süt aldım)
5 hurma
1 paket süt

akşam 18:00(mesaideyim, yemek aynı)
5 hurma
1 paket süt

1 saat yürüyüş
en az 3 litre su

malipina malipina Whiteblacklife Whiteblacklife

***7.TAKIM 584-585. ETAP***

pempisler (73.4/72.3/1.1/%0.75) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
Ahu060812 (76/75.8/0.2/%0.13) izne ayrıldı. Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
koza16 (68.4/66.9/1.5/%1.10) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
neslihan165 (83.1/81.1/2/%1.20) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
MiuLego (56.6/54.2/2.4/%2.12) mezun olmak istiyor. Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
Elalis (68.7/67.2/1.5/%1.09) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
hepfit (56.1/54.2/1.9/%1.69) Mezun üye. Başlangıç Tarihi: Başlangıç Kilo:56.4 Hedef Kilo:51 Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.

7. Takım Ortalaması: % 1.154

hepfit hepfit im ellerine emeğine sağlık balım

malipina malipina liste budur paylaşıyorum. bundan sonraki haftalar liste senindir :KK200:

Ahu060812 Ahu060812 sormak istediğim bişi var.. neden yeterli eksin olmadığını pazartesi bildirmedin?? Bak bende dahil (ki listede değilim) bütün kızlar günlerdir detoks yapıyoruz.. neden?? Ben kendi adıma artı bildirim yapmak istemedim.. diğer arkadaşlarsa liste sorumluluğu üst düzeyde..

Yani gerçekten merak ediyorum .. şu saatten sonra ne yapılabilir yeterli olmayan eksi için?

Ahu060812 Ahu060812 sormak istediğim bişi var.. neden yeterli eksin olmadığını pazartesi bildirmedin?? Bak bende dahil (ki listede değilim) bütün kızlar günlerdir detoks yapıyoruz.. neden?? Ben kendi adıma artı bildirim yapmak istemedim.. diğer arkadaşlarsa liste sorumluluğu üst düzeyde..

Yani gerçekten merak ediyorum .. şu saatten sonra ne yapılabilir yeterli olmayan eksi için?
üzücü :(

bişey diycem gitmeyiinnnnn
hatunun birinin yüzdesi 8 lerde :confused::confused::confused:
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu

Hangi köprü daha yakındı :D

Bir yanlışlık olmuş ihtimalini düşünüyorum buna nasıl inancaz?

Back