- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
nasıl yine miYine mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yine miYine mi![]()
okudum yanlışlık yok
Hangi köprü daha yakındı![]()
Bir yanlışlık olmuş ihtimalini düşünüyorum buna nasıl inancaz?
Böyle bi üye vardı.. iki hafta üst üste yüzde 7 yaptı da.. sonra diskalifiye edildinasıl yine mihergün 1 kilo vermiş daa
yani bilemedim ama çok ütopik hergün 1 kilo ve 15 gün boyunca.ulen gereksiz organları atsan o kadar etmezBöyle bi üye vardı.. iki hafta üst üste yüzde 7 yaptı da.. sonra diskalifiye edildi
okudum yanlışlık yokgün gün yazmış
![]()
affet bacımNiye beni böyle zayıflatmadınız 4 haftada işim tamamdı vicdansızlar
niye çözüm üretmek zorunda kalıyoruz
ay ben bi kalkayım bilgisayarın başından![]()
@MiuLego bari 53 olsaydın.. 54 ne öle iğrenç![]()
Canın kaç kilo eder ki
al canımı da kurtulam ya
![]()
Niye beni böyle zayıflatmadınız 4 haftada işim tamamdı vicdansızlar
kuzu başlangıç tarihini eklememişsin benim***7.TAKIM 584-585. ETAP***
pempisler (73.4/72.3/1.1/%0.75) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
Ahu060812 (76/75.8/0.2/%0.13) izne ayrıldı. Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
koza16 (68.4/66.9/1.5/%1.10) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
neslihan165 (83.1/81.1/2/%1.20) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
MiuLego (56.6/54.2/2.4/%2.12) mezun olmak istiyor. Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
Elalis (68.7/67.2/1.5/%1.09) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
hepfit (56.1/54.2/1.9/%1.69) Mezun üye. Başlangıç Tarihi: Başlangıç Kilo:56.4 Hedef Kilo:51 Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
7. Takım Ortalaması: % 1.154
hepfit im ellerine emeğine sağlık balım
@malipina liste budur paylaşıyorum. bundan sonraki haftalar liste senindir
Kuzum midem gitti yine de 4 hafta da İsim bitmedi biliyorsun :)
Sen ve emre güzel islere imza atıcaksınız eminim ki![]()
okuduğunu zannetmiyorum hippo, zaten gelmiyor doğru düzgün.@Ahu060812 sormak istediğim bişi var.. neden yeterli eksin olmadığını pazartesi bildirmedin?? Bak bende dahil (ki listede değilim) bütün kızlar günlerdir detoks yapıyoruz.. neden?? Ben kendi adıma artı bildirim yapmak istemedim.. diğer arkadaşlarsa liste sorumluluğu üst düzeyde..
Yani gerçekten merak ediyorum .. şu saatten sonra ne yapılabilir yeterli olmayan eksi için?
ahahaha akşama daha var bonus iç suyu da canından olma kurtar kendini :)Akşam mali diyecek eyy bonus öt ulan kaç litre su içtin.....
Bir biçik litri yazarken bi titreme gelicek bana
@MiuLego bir tabak börülce salatasiyla geldim farzet :)
ama kumandanım onlarla yarışıyoruzsize ne başka üyeden başkasından aaaaaaaaaaaaağzınıza vururum herkes kendinden sorumlu.. dönün önünüze bakayım
![]()
bende gördüm, 2 haftaya hedef kilosuna ulaşırbişey diycem gitmeyiinnnnn
hatunun birinin yüzdesi 8 lerde
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu