Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl da biliyor miu demiyor ki beni kazikliyorlar safim ben diye bize fakir diyorooo simbat yiyoruz, nerden biliyorum öğlen ben de aldım![]()
Valla bravo ne güzel ben o kadar hızlı versem bir ay diyet diğer aylar yerim :)çişini incelesinler doping var mı![]()
Şu anda okuduklarımla şok oldum sadece hazmetmeye çalışıyorum cvp yazıcam
kuzum buraya da yazalım menüyü, yoksa kimse birbirinin menüsünü okumaz. ama diğer tarafta sen bütün menülere toplu ulaşırsın, ne dersinçok menü yazıyon da bi de puan kıraydın diyon![]()
çok menü yazıyon da bi de puan kıraydın diyon![]()
bilemiyorum, ben iki haftadır kaçamaksız 2 kilo verdim, HERGÜN 21 GÜN BOYUNCA 1 KÜSÜR vermişdiyet pahalı hacı
kilo verirken para da gidiyor resmen
lanet olasıca federaller
ahahahahkshkzhkhdks işte sen kaptan olaydın bunların hiçbiri başına gelmeyecekti
kuzum görür illaki ama
ne der bilemedim.. demez bir şey.. burada herkesin doğru söylediğine inanılarak yürüyor işler.. başka yapacak ne var ki..
aldım kuzucum ellerine sağlık![]()
he ya gidip aktardan en tombik hurmalardan almıştırNasıl da biliyor miu demiyor ki beni kazikliyorlar safim ben diye bize fakir diyor![]()
Tipini yerim senin![]()
kuzum buraya da yazalım menüyü, yoksa kimse birbirinin menüsünü okumaz. ama diğer tarafta sen bütün menülere toplu ulaşırsın, ne dersin![]()
hem takımda hem diyet kardeşliğinde yazılacak zaten kuzum.belirttim yazıdakuzum buraya da yazalım menüyü, yoksa kimse birbirinin menüsünü okumaz. ama diğer tarafta sen bütün menülere toplu ulaşırsın, ne dersin![]()
Sen şişkosun
hem takımda hem kardeşlikte demiş zaten okumuyor musun sen kaptanının yazdıklarını doğru dürüst![]()
kafam döndüüüü
hem takımda hem kardeşlikte demiş zaten okumuyor musun sen kaptanının yazdıklarını doğru dürüst![]()
heyecanlandı ondan
Hem kardeşlikte hem burda yazalım demiş zaten sen okumuyor musun yazılanlarıkuzum buraya da yazalım menüyü, yoksa kimse birbirinin menüsünü okumaz. ama diğer tarafta sen bütün menülere toplu ulaşırsın, ne dersin![]()
tamam çöreğim bu miu aramıza girmeye çalışıyorhem takımda hem diyet kardeşliğinde yazılacak zaten kuzum.belirttim yazıda![]()
ne bakıyon sen ona ya onun hükmü yokkikafam döndüüüü
bi oraya bi buraya bak derken
az da canım sıkıldı
ne kızıyon beagghhhhhh![]()
miu mu sana yaşlı dediSen şişkosun
Sabah bana yaşlı dedin
Daha sayayım mı![]()
bişey diycem gitmeyiinnnnn
hatunun birinin yüzdesi 8 lerde
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
Ben bu uyeye gecen gunluklerde dolaşırken denk geldim 2 ayda 36 kilo vermis yazdiklarina gore merak edip baktim valla cok spor yaptigini yazmis hani ekstra ac kalma fln yok siteye uye olali 1ay anca olmus direk yuzu gorunur sekilde oncesi sonrasi paylasmis bana da garip gelmisti takimlarda oldugunu bilmiyordum.miu nun dedigi gibi burda isler beyana inanarak yuruyor yapacak bisey yok.bende gördüm, 2 haftaya hedef kilosuna ulaşırmide küçültme mi yaptırdı naptı? normal değil bu kilo verimi. eğer mide küçültme ise de diğer herkese haksızlık.
taş gibi hatunum@MiuLego yu adamdan saymamışım heralde listede yok![]()
bilemiyorum, ben iki haftadır kaçamaksız 2 kilo verdim, HERGÜN 21 GÜN BOYUNCA 1 KÜSÜR vermiş