et kesiyorlarmışıssız bi adada kasabıyla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
et kesiyorlarmışıssız bi adada kasabıyla![]()
ooo simbat yiyoruz, nerden biliyorum öğlen ben de aldımYok değil la 8.95 250 gr içinden 20 tane falan çıkıyor öyle
ciddi miiiiiyimser düşünüyorum bacım, iyimser düşünmezsen banlıyorlar![]()
yaaaa peyman aldım ilk gün iki paket 10 liraya.birinin içinden 10 tane çıktı diğerinin 9 tane çıktıfakir misin kız sen?
öyleysen hiç konuşmayayım senle bir daha. ucuz hurma alıyorsun zengin değilsin belli![]()
Tipini yerim senin7. Takım hatun kişileriBugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de Diyet Kardeşliği topiğinde yazacağız.
Menülerin takibi ve gözden kaçmaması için böyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündük.
Menü demişken :
Menüler hergün düzenli ve en geç akşam 23:00'e kadar verilmelidir.
23:00'den sonra verilen ve geciktirilen menüler yorumlanmicaktır.
Menülerde yediklerinizin adeti ve miktarı belirtilmeli ve öğün saatleri yazılmalıdır.
Listelilerin menü vermesi zorunludur.
Çarşamba ve perşembe günü menülerde karbon alımı minimum olmalıdır ve perşembe günü akşam yemeklerinde karbon alınmamalıdır.Özellikle listelilerin bunu dikkate almasını ve gerekli gayreti göstermelerini rica ediyorum..
@pempisler
Ahu060812
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit
F Fatimasevket
@Gulbe seker
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
smykmy
@kaRamMell
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
Munzevi Zencefil
Kajupi
D3S1R3
Benden zayıf ol sileyim. Ama değilsin. OlmayacaksınO yazını haftaya cuma sileceksin![]()
yi beniTipini yerim senin![]()
tamam kuzcum aldım listeyi***7.TAKIM 584-585. ETAP***
pempisler (73.4/72.3/1.1/%0.75) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
Ahu060812 (76/75.8/0.2/%0.13) izne ayrıldı. Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
koza16 (68.4/66.9/1.5/%1.10) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
neslihan165 (83.1/81.1/2/%1.20) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
MiuLego (56.6/54.2/2.4/%2.12) mezun olmak istiyor. Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
Elalis (68.7/67.2/1.5/%1.09) Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
hepfit (56.1/54.2/1.9/%1.69) Mezun üye. Başlangıç Tarihi: Başlangıç Kilo:56.4 Hedef Kilo:51 Etaplar birleştirildi, yüzdesi 2'ye bölündü.
7. Takım Ortalaması: % 1.154
hepfit im ellerine emeğine sağlık balım
malipina liste budur paylaşıyorum. bundan sonraki haftalar liste senindir
7. Takım hatun kişileriBugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de Diyet Kardeşliği topiğinde yazacağız.
Menülerin takibi ve gözden kaçmaması için böyle yapmanın daha sağlıklı olacağını düşündük.
Menü demişken :
Menülerde yediklerinizin adeti ve miktarı belirtilmeli ve öğün saatleri yazılmalıdır.
Çarşamba ve perşembe günü menülerde karbon alımı minimum olmalıdır ve perşembe günü akşam yemeklerinde karbon alınmamalıdır.Özellikle listelilerin bunu dikkate almasını ve gerekli gayreti göstermelerini rica ediyorum..
@pempisler
Ahu060812
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit
F Fatimasevket
@Gulbe seker
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
smykmy
@kaRamMell
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
Munzevi Zencefil
Kajupi
D3S1R3
Haftaya cumaya görüşürüzBenden zayıf ol sileyim. Ama değilsin. Olmayacaksın![]()
aynen kuzum zaten sorgulanması lazım ama bunu yapacak bizler değiliz @MiuLego o yüzden bize susun diyor ama bizde insanız işte .yani sonuçta bizim takımda değil ama birlikte bir yarıştayız.ben burda yüzde için k..mı yırtıyorsam kendim için öncelikle.bilemedim ama normal değil.sorgulamaya da hakkımız olduğunu düşünüyorum.
ciddi miiiivermiştir yaa çok spor yapmış,belki paletle yüzmüştür
![]()
7. Takım hatun kişileriBugünden itibaren menülerimizi hem takımda hem de Diyet Kardeşliği topiğinde yazacağız.
Menü demişken :
@pempisler
Ahu060812
koza16
neslihan165
Elalis
hepfit
F Fatimasevket
@Gulbe seker
furkanlipek45
@Zumrud_u anKa
Bonus
smykmy
@kaRamMell
mimu88
@eflalim
@igdedalı
cakil80
@ozgemsiii
ilkduyansenol
M masum
hergaf
Whiteblacklife
begum75
nehirnil111
matematik61
Floweroflife
Munzevi Zencefil
Kajupi
D3S1R3
çok menü yazıyon da bi de puan kıraydın diyonGece menü yazmak caiz değil anladık
Yorumlamamak yerine puan kısaydınız bari
Lanet olası yönetim hepiniz aynısınız![]()
tüm listeyi de altamam kuzcum aldım listeyi![]()
yaaaa peyman aldım ilk gün iki paket 10 liraya.birinin içinden 10 tane çıktı diğerinin 9 tane çıktı30 tl ye detoksmu olur len
sonra gittim çerezya aldım,rahat rahat yedim
![]()
Benden zayıf ol sileyim. Ama değilsin. Olmayacaksın![]()
ahahahahkshkzhkhdks işte sen kaptan olaydın bunların hiçbiri başına gelmeyecektiGece menü yazmak caiz değil anladık
Yorumlamamak yerine puan kısaydınız bari
Lanet olası yönetim hepiniz aynısınız![]()
aynen kuzum zaten sorgulanması lazım ama bunu yapacak bizler değiliz @MiuLego o yüzden bize susun diyor ama bizde insanız işte .
asıl başkan seabahar sorgulayacak, kabul ya da reddedecek.