Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarışçım takma böyle insanları coğu hasetinden söylüyordur
benim de hep cevremdekiler psikolojimi bozdu
aaa ne kadar kilo almıssın
seninde basenler baya varmış
diyet yapıyormusun kii bu aralarda da tas catlasın 57 kiloyum

sonra zayıfladık biraz
aa sacını ne renk boyadın yakısmamıs
cocuk yok mu olmuyo mu
gömlek yakısmamıs
:mymeka: :mymeka:
hep böylee laflarrrrrrr yani insanlar laf sölemek sinir etmek isterde kilodan baskada seyler bulabiliyor

en iyisi kimseyi duymamak

haklısın şekerim ama napayım o an dayanamıyorum.
tabi kendisi 5 ayda doğum kilosunun 2 kilo altına inmişti ben beceremedim ya içten gülüyorlardır allah bilir.ama şimdi iii oldu aklıma geldikçe hırlanıyorum.
sen şimdi kaç kilosun resimlerinde gayettt fitsin ayrıca basenlerin hiçte kötü durmuyor bendede basen yok keşke olsa diyorum

juli sen 57 tonmu oldun nan:1shok: 52 din en son galiba takıma gircen yakında :roflol: bizim verdiğimiz mezunda anca bukadar olur zaten:roflol: bi deguş istikrarlı çıktı diğerleri hepsi kilo aldı kaydirigubbakcemile3 o zaman aşe bak üzülmeye gerek yok biz mezun olsak sonuç ortada:roflol:

juli sen 57 tonmu oldun nan:1shok: 52 din en son galiba takıma gircen yakında :roflol: bizim verdiğimiz mezunda anca bukadar olur zaten:roflol:

ne 57 si nan :roflol: ben 57 iken bana obez muamelesi yaparladı onu yazdım :mymeka: ağzından yel alsın :mymeka:
55 civarındayım şikerim istikrarlıyım cıkmıcam üstüne :roflol:

nasıl oluyo nan o 55 ama 60 görünümlü :roflol: :roflol: :roflol:

yarışçım bakma sen öyle insanlara bazı kişiler vardır herşeye kulp tAkarlar ....
bizim burada bir kız var adı neşe :)) ya bir insan karşındakinin herşeyine hergün nasıl yorum yapar bir gün elimde kalcak... parfüm aldım geçen ay bakıyor şimdi kokusuna tepki şu ayyy bu kışlık parfüm kısım dedim ağustos da değiliz zaten ... geçen günde uzun süredir görmediğim bir arkadaşım geldi kız görünce delirdi pınar süper olmuşsun çok yakışmış bir daha sakın kilo alma falan dio üstündekilerde çok şık olmuş dio benim arkadaş bizim neşe deki yorum şu evt çok şık ama ayakkabılar uymamış ....
bende onu nazarlık olsun diye giydim dedim gözü kalıo sonra milletin dedim anlayana artık...

ohhh iyi demişsin şekerim herkes haddini bilsin ama diymi???
niye insanlar bu kadar fesat anlamıyorum belkide onlardan güsel olduğumuz içindir ha ne dersin?
benim o arkadaş evet zayıf ama eşim bile çok kötü olmuş dedi bu kadarda hiç iii değil dedi hele yüzü ne öle çok yaşlı duruyor dedi.
bir erkek zayıf bir bayan için bunu diyorsa ben bişey demem artıkın.nokta:roflol:

ay open nasıl katlanıyosun öyle arkadaş olmaz olsun bırak onu ya ben olsam çoktan gırtlaklamıştım:roflol: yani onu öyle bi şapa oturturumki birda yorum yapmadan önce 2 kere hatta 3-4 kere düşünür öyle yapar:roflol: çünkü yaptım bunu birine çok zevkliydi tavsiye ederim :roflol: şimdi her gördüğünde benle çok iyi geçinmek için neler neler yapıyor görceksin bazen insanlara değer vermek alttan almak iyi davranmak dostca yaklaşmak olmuyo anlamıyolar sende onlar gibi ısırcan yada hırlıcan ozaman senden iyisi yoksüprizzzzz

haklısın betüşüm hakediyolar fazlası ile ama ben yinede kırmıyım diye uğrşıorum ... arada laf sokuyorum tatlı tatlı anlıo sonra ama huyu bu sanırım .çekememezlik var hatunda ... o kıskançlığıyla kalsın boşverdim onu :)) he bu arada böyle insana gerçekten arkadaşım diyemiorum ama işte aynı ortamdayız ...

ya kızlar dün hayal mesaj atmıştı herkese selamı var iletmeyi unuttum mesajı kopyalıyorum " canım benim iyiyim daha yerime oturmadım 2 gündür boş gezen kalfası olarak dolanıp duruyorum yarın kadın maaşını alıp çıkıyo ben yerime geçiyorum,ösledim sizi öptüm...
selam söle herkese...."

ya kıslar bu beni kıskanıo kesin ... geçen sene martta ben 86 kilolardaydım benim için ayyy şişkonun bile sevgilisi var diordu diğer kısa ben konuşurlarken duydum ... sonra bu doğuma gitti 4 ay yoktu geldiğinde gözlerine inanamadı yüzündeki ifadeyi hiç unutamam ama hiç bişry söylemedi bana ...
o geldiğinden beride 8 kilo verdim şimdi kendisinin 18 kilo fazlası var veremio çünkü doymuyo çok yiyor benim bu halimide heralde çekemio şişkoooooooooo nolcak :roflol: :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…