Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne na az konuşun acıcık okuyana kadar canım çıktı:mymeka: yarışçım üzülme güzelim herşey olacağına varrır hepimiz başından geçiyor böyle şeyler hayırlısı olsun canım:teselli: angel hanım sana gelince duanda benim adımı unutmuşun :dilcikar: bana gelince o poğaçadan başka bişey yemedim gözünüze dursun herkes poğaçay takmış kafaya daha öğle yemeği yemedim midem çok acıdı yandı didim nan hemde kazıttırdı didim anlayışsız dombililer kendiniz yerken iyi:mymeka: aşe cinler gitmedimi hala tependen ona göre sataşcamda:roflol: dayak neyin yimiyeyim gülay nasibini almış benimki kalsın:roflol:
amanda amann trip de yaparmışş
benümm bal gaymağuummm
ALLLAHIMM PETÜŞÜMÜNDENN
GÜZEL YÜREĞİNDEN GEÇENLERİ NASİP EYLEEE :Saruboceq:
oldumu nannn
bu ne na az konuşun acıcık okuyana kadar canım çıktı:mymeka: yarışçım üzülme güzelim herşey olacağına varrır hepimiz başından geçiyor böyle şeyler hayırlısı olsun canım:teselli: angel hanım sana gelince duanda benim adımı unutmuşun :dilcikar: bana gelince o poğaçadan başka bişey yemedim gözünüze dursun herkes poğaçay takmış kafaya daha öğle yemeği yemedim midem çok acıdı yandı didim nan hemde kazıttırdı didim anlayışsız dombililer kendiniz yerken iyi:mymeka: aşe cinler gitmedimi hala tependen ona göre sataşcamda:roflol: dayak neyin yimiyeyim gülay nasibini almış benimki kalsın:roflol:
aminnnnnnnnnnnnnnnn :asigim:sıkma canını yaarışçımm rızkı veren Allah
birilerinini aracı kılıyor sadecee
evet serserimm yaa dua edek birbirimisee
taa burdan duaa gönderimm du sizee
Rabbim inşallhh almişin,sirserinin, yarışçının,julyninn, seytinin, dimplenin, hayalin, kuzunun, bütün arkadaşlarımın gönlündekini hayırlısıylaa nasip eylerr,hayırlısını da gönlüne razı eylerr inşallahhh :Saruboceq: