Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amanda amann trip de yaparmışş
benümm bal gaymağuummm
ALLLAHIMM PETÜŞÜMÜNDENN
GÜZEL YÜREĞİNDEN GEÇENLERİ NASİP EYLEEE :Saruboceq:
oldumu nannn

dombikkkk lülülülülülü
napıyrsun bakim sen poça falanda ne kısssssss :mymeka:

aminnnnnnnnnnnnnnnn :asigim:
Allah razı olsun angelcım ya ne güzel bi dua etmişsinn :1hug:

oyy oyy çok uykum geldi mirmirmirmir

gece gece ne işim var bende bilmiyomm

yarışcım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

nan serseri kendin zayıflayamayınca bizimi zayıflatmaya çalışıyon :roflol: hani diyetisyenler öledir ya kendi 100 kilodur bize gelince ot ye çay içme derler :roflol:

o geldi aklıma birden nedense :1closedeyes:

jullym nan ben bu korseyi gece giysem olur mu?(hay senin korsene dediğini duyar gibiyim kaydirigubbakcemile3)

dünkü yediklerim

sabah: 1bucuk dilim ekmek peynir
öğlen: pizza :mymeka:
akşam: tarhana corbası küçük parca fırında tavuk ve bir tane patates
ara:meyva suyu

30 dk egzersiz yaptım birde video dakileri yaptım
adam hızlı hılzı 5 dk yapıyordu bende ona baka baka yaptım
alaan salağaa adam kondüsyonlu yapar sen neee yapıyon hızlı :mymeka: her yerimi et kesti

bende yazim yediklerimi.. ımmm
sabah: tost+süt
ara: nescafe
öğlen: patates yemeği+yoğurt+1 dilim kepekli
ara: nescafe
akşam: bezelye yemeği+salata+1 dilim kepekli
ara: 2 lokum (abim mersinden getirmişti)
ara: meyve

kızlar bana bir alışveriş çılgınlığıdır geldi durduramıyorum .
ne görsem alıyorum kolye küpe bluz...
ha bu arada çok istikrarlıyım ya aldıklarımı şu halişmden 1 beden küçüğk alıyorum dolap doldu bakalım 1 ay sonra giyebilecek miyimkaydirigubbakcemile3
şimdide pantalon almam lazım ama ya kilo verirsem diye erteledim biliyormusunuz ben hamileliktede öle çok şey almadım gözümü doyuruyorum.kaydirigubbakcemile3

aynen şekerim banada olmuyor ama hiçte bedenime göre almıyorum korkuyorum açıkçası ya bu halde giydiklerimi yakıştırır sonrada kilo vermeden koparsam diye ay allah korusun motivasyonum için beğendiğim herşeyi alıyorum ama 1 beden küçüğünü birde geçen sene karar almıştım bu sene için gardrop yenileyecektim onu yapıyorum e tabi obnların içine girmek için ince olama lazım bu da motivasyonumu kaybetmeme sebep oluyor.

ha bu arada tatile çıkıncaya kadarda bikini giyecek pozisyona geleceğim diyorum kendime bakalım artık onu daha almadımkaydirigubbakcemile3acaba alsam mı motivasyon açısından:uhm:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniza.s. ya hava kötü ama ben nedense enrji doluyum bugün:sm_cool: elma sirkemi yaptı ne ama bugün poğaça falan yok çubuk yicem bikaçtane şimdi deguşum hoşgeldin kuşum ösledim kız seni nereledesin bakayım hakötükedihüso :mymeka: openimde gelmiş gelen gelmiş aşeninkilerde gitmiş:roflol: neyse dünki yediklerim
sabah elmalı sirkeli su poğaça:mymeka:
öğlen çubuk kraker
ara yarım muz yarım domates yarım salatalık
akşam çorba az et yemeği 1 dilim ekmek:mymeka:
yarışçım bende sen gibi erteliyorum ama ne kilo verbildim nede ciciler alabildim
ha bu arada dün bi arkadaş gördü ne kadar zayıflamışın naptın dedi bu şiş halim didim:roflol: bugünde patronun kızı betüş abla sen baya vermişin didisırnaşık şey tabi onlar benim 45 lik halimi görmediler 70 lik halimi gördükleri için :roflol: birde regl olduğum için abi biraz şişlik var kafamçokkarıştı

olsun betüşçüm sonuçta birileri kilo verdiğini farkediyor ya ne kadar güzel.

geçen cumartesi arkadaş toplantımızdaydık doğumdan bu yana 16 kilo vermişim ve arkadaşım bana e sen sıkılaşmaya başladın gider merak etme kilolar yavaş yavaş dedi.nan zaten kilo veriyom bide spor yapıyom ama fark etmedi bile çok moralim bozuldu ama şimdi ghırs yaptım önümüzdeki ay yine toplanacağız ve bu sefer gözüne sokucam verdiğim kilolarısengözlerimebaksanabşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…