nan beni öldürseler çiğ balık yemem:roflol: :roflol: :roflol:yerimde duramadığım çok arkadaşım olduğu sosyal yaşamım renkli olduğu beni tanıyan bi daha benden kopmadığı benim gibi birinin daha olmadığını söylediği doğru :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şaka bi yana valla kafa dengi buldummu benle vakit çok güzel geçiyor patroniçe bile senin bu pozitif enerjine hayranım pozitif enerji saçıyosun diyor :roflol: ama sinirim zıpladımı benden uzak durun hatta fizana kaçın :roflol: :roflol:
ya juli birde şu avatarı değişrisene nan:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne varmış avatarımda :mymeka:
işkembe ıyykk laelaelaelaelae
ama özelliklerr uyuyor tabii
:dilcikar: :dilcikar:
petüşş gibim dedikoducu değelem ben :dilcikar:
imambayıldıCADIARZUama özelliklerden bi tanesi uyuyo nan:roflol:
nan petüş bedduamı ettin nee
ebuddy i de yasakladılar :mymeka:
ya gündüz giyemiyorum sosyal hayatıma engel oliyyyygünaydın herkese a.s.
zeytincim korse gece giyilmez giyersen bi işe yaramaz :mymeka:
sabah kalk giy birazdan bi link vericem bir de o hareketleri yap emii
korse yi giyip kös kös oturma :roflol:
buna bulaşan yandı kafamçokkarıştıay open nasıl katlanıyosun öyle arkadaş olmaz olsun bırak onu ya ben olsam çoktan gırtlaklamıştım:roflol: yani onu öyle bi şapa oturturumki birda yorum yapmadan önce 2 kere hatta 3-4 kere düşünür öyle yapar:roflol: çünkü yaptım bunu birine çok zevkliydi tavsiye ederim :roflol: şimdi her gördüğünde benle çok iyi geçinmek için neler neler yapıyor görceksin bazen insanlara değer vermek alttan almak iyi davranmak dostca yaklaşmak olmuyo anlamıyolar sende onlar gibi ısırcan yada hırlıcan ozaman senden iyisi yoksüprizzzzz
:mymeka:şirin ve zeytin hanım hala uyanamadı:mymeka:
aynen :lepi:işkembemi böööhh onuda hiç tatmadım hayatımda hiç işkembe suşi kokoreç kalamar yani ahtapod midye bide bişey daha vardı yengeç gibi denizden çıkan ay adını unuttum iyimi ondan kelle paça falan heç yemedim tatlarını bile bilmem belki güzeldir ama içim almıyo laelaelaelaelae
herkese günaydın :lepi:
nan zeytin gecmişi okumuyon galiba yazmıstım sana :mymeka: yada kullanım kulavuzunu yada siteyide mi okumuyon nan :mymeka:
gece giyme
gündüz giyilecek gece giyersen bi işe yaramaz yavrimm emii
sabah kalktığın gibi giy en az 2 lt su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?