• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şu smile lerede sinir olmaya başladım ya yasakkelime
kendi yok ortada yazısı dımdızlak ortada kalıveriyo sinir şeyy :mymeka: :dilcikar:
sen sinirlisin baksana çatcak yer arıyosun benneyaptımki
smillere bile çattığına göre
ne oldu dimplecim :teselli:

bendee burdayım günaydınnnnn
ben geçen hafta ii kilo vermiştim bilmem farkındamıydınız arkadaşlar 800 gr falandelikafadulden
Türkiye şartlarında ii bi rakam bu sonuçta nese sedede gelim arkadaşlar ne hikmetse bende incelmede oldu sankimm önceki akşam işyerindeki arkadaşlarla toplanmıştık benim kilom 63,9 falan sen taş tatlasa 57-58 dediler yaa geneldede kimse inanmıyo 64-65 çektiğimeee yerimseniben Alla Allaaaaaaaaaa

canım iri kemiklimisin sen :uhm:
genelde öle insanlarda bu problem oluyo çünkü a.s
zayıf gözüküyo ama tartıda durum farklı oluyo fisfisfis

ben bari yediklerimi yazayım :dilcikar:
kimse yazmıyo noluyo nan :mymeka:
herkes yediğini içtiğini yazsın bakim :mymeka:
dün:
sabah:3 zeytin,2 dilim peynir,1 tk reçel,1 domates,1 dilim kepek ekmeği,1 sb süt
ara:5 kuru kayısı
öğle:kıymalı patates,makarna ve cacık,2 çatal kadayıf
ara:1 elma,2 kare bitter çikolata
akşam:2 kepçe çorba,1 dilim kepek ekmeği ve 1 kase yoğurt

bende yazayım yediklerimii
klasik kahvaltıı (almıla sayende simitten kurtuldum ogünden sonra hiç yimedimm:1no2:)
ara 2 adet grissini
öğlen k.ızgara salata
ara: 5 adet grissini (çok aç hissettimde Kendimi)
akşam 2 kaşık pilav- k.fasulye -salata -ayran
ara yarım portakal bi kaçtane cipss dayanamadım napimm-tatlicadiarzu-

günaydın kısssllaarrrrŞeniza.s.
zeytin onlara veremiyosan bana verebilirsin o zaman üzülme yani kaydirigubbakcemile3[QUOTE/]
sana yolladım zaten az önce diyorum ya herkese gidiyo onlara gitmiyo onların mannak olduğunu kk da anladı verdirtmiyo rep mep:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
nan bende sana veremiyom demek baş mannak sensin:roflol: senden kaynaklanıyo :roflol:
dimplemmm hoşgeldinŞeniz yakında seni de mezun etces ben 2050 yılına kadar burda kalcam anlaşılanbenneyaptımki:roflol:
aşem merak etme ben seni yanlız bırakırmıyım heç kaptanlığıda 10 yılda bir devrederiz:roflol: 10 yıl sonra bende ona göre:roflol:
bende yazayım yediklerimii
klasik kahvaltıı (almıla sayende simitten kurtuldum ogünden sonra hiç yimedimm:1no2:)
ara 2 adet grissini
öğlen k.ızgara salata
ara: 5 adet grissini (çok aç hissettimde Kendimi)
akşam 2 kaşık pilav- k.fasulye -salata -ayran
ara yarım portakal bi kaçtane cipss dayanamadım napimm-tatlicadiarzu-

angelim çok güzel biri bana angelin msn ni yollasın çünkü angel benim yazdıklarımı görmüyo kız ben görülmücek birimiyim:mymeka: :roflol:

Back