Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese günaydın bencede ilglenen yok ama bende yazayımm sabah klasik kahvaltım öğlen 4-5 kaşık sebze yemeği yoğurt salata 1 dilim kepekli ekmek akşam azcık p.salata ve ıspanak yemeği çok yorgundum spor yapamadım
günaydınkaydirigubbakcemilenaporsunus nannerde herkes bakimkaydirigubbakcemileben yoğunum almişte hesapla uğraşıyo gerisi nirde bakim:mymeka:sabah selamını dimple vermiş bi de jujuŞeniz
kızlar benden beklentilerinizi yazın ne istiyorsanız ben de ona göre bi şeyler bulayım spor mu mesela ya da bitkisel mi veya diyet listesimiyerimsenibenunutmadan geçen gün ender saraç ın bi yazısını okudum diyorki eğer zayıflamak istiyorsak 40 dk civarında spor yapmalıyız yürüyüş örneği vardı ...siz 20 dk yürüdünüz buda güzel bu sizin kilonuzu korumaya yardımcı olur yazıyordu eğer zayıflamak istiyorsanız 40 dk yürüyün haftada 2 gün de ağırlık çalışması yapın demiş ender amcamız delikafadulden
günaydınnn kızlarrrrra.s.nasılsınız bakalım geçmişe henüz bakamadım son sayfada gördüklerime yorum yapayım gülayım geçmiş olsu canım hayatımda hiç dişçiye gitmemiştim takii bi arkadaşın sancısı vardı babamın arkadaşı vardı rica etti beraber gidelim diye gittik ben kendimi tanıttım adam otur sanada bi bakayım dedi ben yok ben hasta değilim arkadaşım dedim olsun sanada bakayım dedi ben hayr diyorum adam olsun bi bakayım dedi ya ben hayatım hiç dişçiye gitmedim bi şikayetimde yok diyorum adam iyiya ilk defa gelmişin gelmişken bakayım diyor ben hayır o evet 10 dakika birbirimizi yedik :roflol: tabi kız yanda ağrıdan can çekişiyr:roflol: sonra dayanamadım illallah dedim oturdum sırf başımdan atayım diye adam 10 sanie baktı yukarı çık film çektir dedi niye dedim sen çektir dedi yerinde olması gereken diş yok filmi çektirip geldim bu arada arkadaşa bakıyordu ona dediki sana yapacak bişey yok 20 lik diş dedi asıl hasta burda dedi bi baktı filme dişim damağımın içinde yatmış büyümüş:roflol: hemen cerrahiye çıkalım ameliyat dedi :1shok:ne diyon sen ya dedim 25 yıldır hç farketmedinmi deidler yok dedim allah allah diyorlar rahatsız olmuyonmu hayır dedim:roflol: baktılar incelediler ameliyat dediler:1shok: saçmalamayın ben memnunum dişimden bırakın içimde büyüsün didim ama bırakırlarmı gün verdiler ertesi günü gittim cerrah bana dediki bişeyler yedinmi yooo dedim iyi ozaman git 1 haftalık ye dediler yarın gel ertesi günü gittim ameliyata giren yarım saatte çıkıyor ben babamla girdim tabi babamı çıkattılar damağımı yardılar 7 tane iğne vurdular dişi çıkaramıyorlar mermer kesme makinasının ufağıyla dişi kestiler önce sonra çıkardılar ve bir sürü dikiş 1 hafta ardak çrba içmiştim tabi diş çıkınca bi boşluk olmuştu halbuki ben dişimle bütünleşmişim size ne dişimden velhasıl 1 hafta geçti dikişler alınacak bende arkadaşla şehir dışındayım ipler damağıma yapışcak aldım cımbızı makası kolonyayla sildim ateşte yaktım yattım arkadaşıma didim kes manyakmısın didi hadi nan kes şunları yoksa yapışcak didim:roflol: arkadaş manyakmısın didi kes hadi didm zorla dikişlerimi aldı bidaha da töbe ettim kontrole bile gitmedim:roflol: refakatçı giderken amelyat olup çıktım:roflol: ilk ve son dişçi maceram oldu oyyy ne çok konuşmuşum aşem bitkisel ne yapabiliriz deişsin ben yine beşi biyerdeye başladım ve çok memnunum uumarım düzenli gierim güzelde sonuç alyorumnaniknanik
canım niye öle diyseninle niye ilgilenmeyelimki ayrıca burda herkes ortaya yazıyor mesela ben gülayın dişçi hikayesini duydum kendimden bi hikaye canlandı yazdım :roflol: kimse ilgilenmicekki ama eminim juli serseri gülay birde olsaydı hayal dalga geçerdi:mymeka: :roflol: bundan sonra her sabah gelip senin başını okşucam :roflol: :teselli: aslında ben genelde saç çekerim kaydirigubbakcemile kızlar bilir ama sen alınma diye şimdilik okşucam sonra başlarım saçını çekmeye:roflol: birde hepimiz msn den görüşüyoruz bazı şeyleri daha iyi paylaşabiliyoruz ve birbirimizi iyi tanıdık orda devam eden espirileri buraya aktarınca tabi sizler bazen anlayamıyosunuz ve dışarda kalmış hissediyosunuz sanırım eğer istersen sana özelden msn adresimi atayım sende aramıza katıl olurmu bende diğer arkadaşların var serseri, juli, kaldeskop, erdek, şirin, dimple, almila, gülay haylgözlü, zeytingözlü, degua, dilenci aboww bende diyorum msn listem niye kabarık neredeyse tüm kk var neyse sana da atayım istersen daha iyi tanışırız olurmu hihoyyyt
günaydın 7 takımın fıstıkları hepinize kocamanŞenizŞeniz aşem senin bi darbe yapma vaktin gelmiş baksana hepsi ipe un sermiş bunların:roflol: ama varya aşem bu sefer iradene hayran oldun baksana 1 ayı geçti maşalllahın var ya hayal cadısı nerde niye ugramıyo hiç bize küstümü nan betüş küstürdünmü hayali:mymeka: kıslar bugün doktora gidecem hayırlısı ile bebişi görecez dün heyecandan uyuyamadık sabahta dogal olarak uyanamadık eşim geç gitti işe:roflol: dua edin bana da inş herşey iyi olsun doktorda iyi olsun bu 3. doktor bunuda degiştirmeyeyim