Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnnnnnnnna.s. Şeniz kk nın çıtır bayanları nasılsınız bakem gülay yazdıklarını duymadım görmedim:mymeka: nan 2 gündür doğru dürüst bende kaptanda giremiyor aa sıra olur öle yarışcım nasılsın rey cim sende görünmüyordun ortalıkta angelsky sende hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile5 Şeniz bende dikkat ediyorum bu hafta acaba 58 leri göre bilecekmiyim:uhm: 6 yıldır en son 58.3 olmuştum acaba altına inebilecekmiyim:çok üzgünüm: yada inin ce nasıl görünecem :teytey: hayalim cuma günü senle başladığımız zaman fotosuyla yani 3.5 hafta önceki fotomla şimdiki fotomu koyacam bakalım nasıl duruyor:lepi:

sağol tatlı betüşüm iyiyim tam gaz diyete devam haftayada sporuda ekledim mi...inş herkes hayal ettiği kiloya inecek.cuma günü sende inş istediğin kiloyu görürsün canım.a.s.

slm herkese..
dünkü raporum... sabah klasik kahvaltı 1 bardak portakal suyuyla
öğlen elma..20 dk spor
ara muz
akşam az şehriyeli tavuk çorbası
1 parça şinitzel az patates püresi 1 dilim ekmek
az makarna...yoğurt
akşam da 1 parça çikolata yedim
30 dk spor...

Son düzenleme:
merhabalar :icecream:ancak gelebildim siteye işim yoğundu bugün şutarafagittiraporlar verilmiş sporlar bazıları tarafından yapılmış bazılarında yine yok:1closedeyes: nan kaptan yok uyuturuz mu sanıyosun he:mymeka:gebertirim alllamakötükedihüso he bu arada bi dergi reklamı gördüm gazetede şok dyet kitabı veriyodu:roflol:yabancı bi yazar detoksla ilgli sanırım bi incelemeye alim bakimCADIARZU1 haftada 3,5 kilo adı:uhm:

araştırma yaparken bakın ne buldum ben gibi tatlı manyaklarınadelikafadulden

Muz topları

Malzemeler:
n 2 olgun muz n paket bebe bisküvisi
n bardak light süt
n 1 paket bitter çikolata ( yüzde 70 kakaolu olanı tercih edin)
n Hindistan cevizi
Hazırlanışı:
n Muzları çatalla ezin ve derin bir kaba alın. Üzerine robotta çekilmiş bisküvileri, sütü ve benmari* usülü ertilmiş çikolatayı da koyun ve kaşıkla karıştırın. Cıvık olursa biraz daha bisküvi ekleyin. Elinizle küçük toplar yapıp hindistan cevizine bulayın ve buzdobında dinlendirin. Küçük pasta kağıtlarının içinde servis yapın.
*Benmari: Çikolatayı ısıya dayanıklı bir kaba koyun. Sonra bu kabı su dolu başka bir kabın içine oturtun. Alttaki tenceredeki su kaynasın. Çikolatayı bu şekilde eritin.
Bradley Mutfağı adlı kitapta da var.

bu n ler ne acaba:roflol:

kızlar en iisi siz beni izinli yazın yaw ben giremiorum iki taraftan kuşatılmış durumdayım her an diken üstündeyim katılımımda çok olamıo hayalimin herşeyimden haberi oluo az çok onla birbirimizi idare ediorus girmek isteyen bi arakadasımızı alın şimdilik ben mutlaka gelirim yine olurmu canlar

yine diorum işle ilgili devlet kurumu ve biras karıştı ortalık benle alaksı yok ama işte nese çok ayrıntı yazamıorum herşeyimiz denetlenio offoff çok sıkılıorum içim şişio bütün ggün hayalim iiki var sizler iiki varsınız kızlar öperim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…