Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptığın yerden tekrar bilgileri düzenleyip kopyalıyorsun reycim ilk yaptığın gibi...
boooow bi simit anoooow kıslar yetişin sizin yeni götürmüş koca simidi tek başına :roflol:...
günaydın herkeseee
senağlama aşk olsun ne yeseydim yaaaaaa
yarışçı bende bende bende 79 olcem incem artık 7lere...
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5
angelcım hayal doğru söylüyo a.s
1 simit çok onu yarıma indir bakiyim sen :mymeka:
diğer yarısını arada mı yiyeyimm doyarmıyım kiisırnaşık şey yada evden bişiler mi getirsem yaa kahvaltı için kahvaltı gümlüyor benimm napim ben bi çözüm bulsak hımm bu arada sabah tartıldım 64,5 tim şey bişi sölimmi bu sabahta bir simit yedim ama almıla yazdıklarınızı okumamıştım henüz
inş hayal gözlükaydirigubbakcemile3
ben uzun süredir 7 leri göremedim gerçi eskiden olsa 7 li rakamlarda bunalım takılır hemen acil diyetlere başlardım ama neyse:kaydirigubbakcemile2
allah bugünleride aratmasın artık.:Saruboceq:
merhaba angel öncelikle hoşgeldinn.. a.s.
çalışanlar için sabah kahvaltı problem olabiliyor
ben hergün evden küçük bi sandöviç getiriyorum, nadiren de simit alıp yarım simit yiyorum
sende evden hazırlayabilirsin a.s
diğer yarısını arada mı yiyeyimm doyarmıyım kiisırnaşık şey yada evden bişiler mi getirsem yaa kahvaltı için kahvaltı gümlüyor benimm napim ben bi çözüm bulsak hımm bu arada sabah tartıldım 64,5 tim şey bişi sölimmi bu sabahta bir simit yedim ama almıla yazdıklarınızı okumamıştım henüz
[/FONT]
hoş bulduk tatlımcım a.s. bende öyle yapim bari ara öğün yapmıyordum sabahları tam simiti götürünce aklımca öyle kandırıyormuşum kendimi :1no2: kahvaltı olayını çözmeliyim cnm haklısın sağola.s