• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese günaydınnna.s.

dünkü raporumu vereyim bende dedima.s

sabah 2dilim kepek ekmeği+2 dilim peynir+domates+salatalık

öğle sebzeli tavuk yemeği+salata

ara 6 adet form bisküvi+4 peynirli çubuk kraker

akşam mantar sote az kaşarlı +1 kepçe çorba+salata

ara 2 çay kaşığı çokokrem(hep hcr 35 yüzünden onun yemek tariflerinden buldum meraktanda yaptım şimdi dolapta durdukça aklım kalıyor:utangac:)

ama herşeye rağmen azimliyim bu hafta 79 kilo olacağım.nokta:içelim:

yarışçı bende bende bende 79 olcem incem artık 7lere...

inş hayal gözlükaydirigubbakcemile3

ben uzun süredir 7 leri göremedim gerçi eskiden olsa 7 li rakamlarda bunalım takılır hemen acil diyetlere başlardım ama neyse:kaydirigubbakcemile2

allah bugünleride aratmasın artık.:Saruboceq:

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5
angelcım hayal doğru söylüyo a.s
1 simit çok onu yarıma indir bakiyim sen :mymeka:

diğer yarısını arada mı yiyeyimm doyarmıyım kiisırnaşık şey yada evden bişiler mi getirsem yaa kahvaltı için kahvaltı gümlüyor benimm napim ben bi çözüm bulsak hımm bu arada sabah tartıldım 64,5 tim şey bişi sölimmi bu sabahta bir simit yedim ama almıla yazdıklarınızı okumamıştım henüz:utangac:

diğer yarısını arada mı yiyeyimm doyarmıyım kiisırnaşık şey yada evden bişiler mi getirsem yaa kahvaltı için kahvaltı gümlüyor benimm napim ben bi çözüm bulsak hımm bu arada sabah tartıldım 64,5 tim şey bişi sölimmi bu sabahta bir simit yedim ama almıla yazdıklarınızı okumamıştım henüz:utangac:

merhaba angel öncelikle hoşgeldinn.. a.s.
çalışanlar için sabah kahvaltı problem olabiliyor
ben hergün evden küçük bi sandöviç getiriyorum, nadiren de simit alıp yarım simit yiyorum
sende evden hazırlayabilirsin a.s

inş hayal gözlükaydirigubbakcemile3

ben uzun süredir 7 leri göremedim gerçi eskiden olsa 7 li rakamlarda bunalım takılır hemen acil diyetlere başlardım ama neyse:kaydirigubbakcemile2

allah bugünleride aratmasın artık.:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiin tatlım amin,
bende uzun yıllardır 7leri görmedim hatta düşün o kadar uzunki ben bile hatırlamıyorum ne zamandı CADIARZUCADIARZU,

bende 83,5 altına bi türlü inemiyordum şükür ordan indim de inşallah 7leride görsem bi,
bende şöle düşünüyorum 7lere insem şu takıldığı yerden aşağı bi yuvarlasam gider gibi tabi inş...

betüş akşam sırt üstü yatamadım bütün kemiklerim ağrıyordu yaaaaaaaasenağlamasenağlama...

[/FONT]

merhaba angel öncelikle hoşgeldinn.. a.s.
çalışanlar için sabah kahvaltı problem olabiliyor
ben hergün evden küçük bi sandöviç getiriyorum, nadiren de simit alıp yarım simit yiyorum
sende evden hazırlayabilirsin a.s

hoş bulduk tatlımcım a.s. bende öyle yapim bari ara öğün yapmıyordum sabahları tam simiti götürünce aklımca öyle kandırıyormuşum kendimi :1no2: kahvaltı olayını çözmeliyim cnm haklısın sağola.s

diğer yarısı sen yeme başkası yesin yaw niye simit yiyosun ki
diyet büsküvi al susamlı galeta al töbe ya yarım yiyo yetmiyo bide diğer yarıyı dert ediyo,
burda siitin tadını unutan garibanlar var :roflol::roflol::roflol:,

haftada 1 kez ye simidi kıs...:mymeka::mymeka::mymeka:...

[/FONT]

hoş bulduk tatlımcım a.s. bende öyle yapim bari ara öğün yapmıyordum sabahları tam simiti götürünce aklımca öyle kandırıyormuşum kendimi :1no2: kahvaltı olayını çözmeliyim cnm haklısın sağola.s

angelcım ben de takıma katımadan önce kesinlikle kahvaltı yapmıyodum fisfisfis
şimdi alışkanlık edindim muhakkak yapıyorum a.s
alt tarafı 10 dakikamızı alır yerimseniben
yine de vakit bulamıyosan 1 dilim kepek ekmeğinin arsına peynir koy iş yerinde ye
simidi de hayalin dedği gb en fazla hafta da 1 kere ye ve yarım ye lütfen yerimseniben

Son düzenleme:
Back