Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan hayal ba bak :mymeka:
terbiyem müsade etmiyo o cümleleri kullanmaya
nan süt dilimi süt dilimi dediniz merak ettim canımı çektirdiniz be cokacimcoook
nasıl motive etmek bu heeee :mymeka: :mymeka:

tühh hayali kazıklayamadık :roflol: :roflol:
ama o 100 liranın içinde sort lut gölü tuzu titrek kemer bide mekik aleti vardı nabeeeeeeeeeeeeer :dilcikar: kacırdın kızım treni

yağ bulun bana baseb lerime sürecem

almişim sporda yaptım aman ıı ıı onlar gitmiyo :mymeka:
herif diyo sabah akşam 20 şamar atsan erir
acaba o yolumu denesem :uhm:

angelsky kız sen nerden düştün bu takıma pükürük smili betüş almiş gülo serseri julyet kıza bakın neler yapıyo:)...
hoşgeldin angelsky ...

:1no2: Allah sana ne diimmmm delikafadulden sen bi gör bendeki iştahııı nasıll zor frenliyorum pes edip bıraktığımda çok oluyor yapmaya çalıştıklarım bunlar Çok üzgünüm çoook

hayır tv izlemeye vakit mi var :mymeka: ne var sölesen azın mı yorulur :dilcikar:

aman da aman kıyamam atadaşıma :teselli:
bu kinderin süt dilimi diye bi ürünü var ya
içi sütlü dışı da çikolatalı bişey cokacimcoook
ben de yemedim de reklamlarda görüyom işte :bbo:
hayal hanım sağolsun öle bi reklam yaptı ki
bütün takımın canı çekti hee benneyaptımki

benim bi arkadaşım vardı
sabah akşam duvardan duvara vuruyodu basenlerini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

süt dilimi bu işte
ama cok güzel
tavsiye ederem
nan hayal biliyon ha ağzının tadını :roflol:

nesee resmi kaldırdım gördnmü dimle :roflol:
hamişlerimiz var cekmesin canları

elifcim sende alıntıyı silermisin Şeniz

Son düzenleme:

gerek kalmadı sağol :dilcikar:
ben google arkadaştan öğrendim çoktan
evet ya hayalll takımı karıştırdın hee :mymeka:
herkese ismarla şimdi birer tane göz hakkı sositososito

dimple hanı reklamda dio ya süt kardeş diye o süt dilimi,
büyük marketlerde 1,20 fiyatı normal bakkal market tarzı yerlerde 1 lira süper bişi yumuşak büsküvi gibi bişey var etrafında ballıiçi ymuşak beyaz güsel be,
aman nasıl motive dionusda yemeyince baya benim gibi sonra önüne geçilmiyo azcık yemekten bişi olmaz kalorisi çok az...

nan dimple sen reklamları izlemiyon mu heç :dilcikar:

herkes senin gibi averemi :)...

hayır tv izlemeye vakit mi var :mymeka: ne var sölesen azın mı yorulur :dilcikar:

he sen dime onlara ben dirim sana :)...

he tabe o kadar çok alet saymamıştın nan sen :mymeka::mymeka:,
sauna beld aldım...
kıs ben bakıyom şimdi yağ eritmeye yağ dio tam inceliyodum hehe msn e gel link verem :jeyyar::jeyyar:...

:1no2: Allah sana ne diimmmm delikafadulden sen bi gör bendeki iştahııı nasıll zor frenliyorum pes edip bıraktığımda çok oluyor yapmaya çalıştıklarım bunlar Çok üzgünüm çoook

aha aynı ben çalış çabala yeme erime :roflol::roflol::roflol:...

ne rekalam yapcaz tatlı diye duvarlara dırmanmayın diye didim eylik te yaramii ya :mymeka::mymeka:...

benim bi arkadaşım vardı
sabah akşam duvardan duvara vuruyodu basenlerini :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçin dalganızı işe yarıyo o ben de vurabilsem göbami vurcam :roflol::roflol::roflol:...

ben nasıl 109 olduydum sanıyon sen hanfendi :dilcikar::dilcikar::roflol:...

gerek kalmadı sağol :dilcikar:
ben google arkadaştan öğrendim çoktan
evet ya hayalll takımı karıştırdın hee :mymeka:
herkese ismarla şimdi birer tane göz hakkı sositososito

he julyet ısmarla hepimize,
kredi kartını yatırda öle ısmarla :roflol::roflol:...

arkadaşlar bu gün yediklerimi yazimm sabah 1 simit yanında büyük çay 2 şekerli-tatlicadiarzu- ara yeşil çay içiverdim öğlen kaynanam yoğurtlu bir çorba yapmıştıda ondan yidim arada da 1 k.kayısıyla yeşil çayımı içtim akşam saldırmam inşallah eve gidince ne pişiricemi bilmiyorum iyimi şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…