• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam millett :lepi:
cuma olmasına , yoğun olmama ve insanların beni gıcık etmesine rağmen
içim kıpır kıpır :uhm: niyese kaydirigubbakcemile3

bende sabah muz yedim ama öyle böyle değil dana gibi bişidir :roflol:
öğlen tavuk eti 2 yk pilav
ayy daha neskafe hakkım var dimi :roflol:

ayşegül geçen gün sen buraya yazdın bende sana deneme süren başladı dedimCADIARZUama sen bi daha uğramadın buraya gelip ne yedin ne içtin spor yaptınmı söylemen gerekiyor canım.91 klosun tamam peki zayıflamak için ne yapıyosun anlat bakalım:uhm:ve yeni gelen diğer rkadaşlar lütfen sadece bu sayfayı değil geçmiş sayfalara da göz atın ki neler olmuş bilin .Size sorulan soru varsa cevap verin:delphin:ben gidiyorum artık bugün kk da temizlik yaptım yazıları şeş beş görüyorum:roflol:gitmeden soz sözüm sizce ne olabilir :jeyyar:tabiki kaçamak yapmayın ama spor yapın:lepi:herkese iyi akşamlar iyi tatillera.s.

oyyy ben geldim millet ama herkes gitmiş galiba benim için yoğun bi gündü :delphin: hele son kavga güne son noktayı koydu kötükedihüso adamın birini dövüyodum:mymeka: baktım yanımdaki kız beni sakinleştirceğine onada fenalk geldi benden önce giriyo dizginledim adam ikimizin elinde kalcaktı:roflol: neyse herkese iyi akşamlar a.s.

hayırlı hafta sonu dilerim arkadaşlar bugün kahvaltı yok öglen 2 bardak cay 1 dilim ekmek peynir ve zeytin ikindi gibi 1 dilim biraz büyükce browni 1 bardak ıhlamur cayı şimdi de yoğurdun icinde bir kase mısır ekmeği akşam bilemiyorum fazla kacırmam umarım spor sa bu gün dünküleri de yaptım ağır geldi biraz ellerime ne olduysa onlar ağrıdı. iyi geceler

hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
gene yalnız bi günden merhaba hepinize :çok üzgünüm:

dünkü yediklerim:kahve:

sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe türlü+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
akşam: palamut balığı+4 kaşık fasülye+salata+1 dilim kepekli
ara: 1 hurma

Back