• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya valla ben iyice tırlattım kızlar canım sürekli tatlı bi şey yemek istiyokaydirigubbakcemileevdeki herşeyi kaldırrtım halama ben görmiyim dedim çocukların aburcuburlarını çikolatalarını:bbo:adet dönemindeyim tamam da bu canım çok abartıyo canım alala alla ben hep savaşacam mı bölebenneyaptımkiciddi ciddi kriz tutuyo kuru kayısı kuru üzüm falan yiyorum artık:delphin:

Hayal üt dilimenin kalorisi az mı :1shok:
ben fazla sanıyordum
ayy o cok güzel bişi yaaa
olsada yesem

dün lise arkadaslarım geldi
8 sene aradan sonra
bana hiç değişmemişsin dediler sositososito
kilo falan almamısın dediler kaydirigubbakcemile3

ama ben aynı değil zayıfcık olmak istiyom iskelet gibi -tatlicadiarzu-
bana basen eritici bişi bulun yawwww zayıfladık ta göbekle yüz gitti popo küçüldü ehh işte basen aynı duruyo kütleleşmiş

hani bu aktarlarda yağlar var ya
onlardan kullanan varmı
ilaç almıcam artık
sürülmelik bişiler alayım diyom
bide titresim kemerine basladım :roflol:
hayal hatırlattı sağolsun :roflol:

slm herkese...
haftasonu raporumu vereyim hemen
cumartesi klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle..
öğlen elma akşam üzeri 1 saat yürüyüş...
akşam annemdeydim
1 tabak tavuk çorbası,az tavuklu mantar yemeği
1 tane de albeni yedim...
gece 20 dk spor

pazar sabah klasik kahvaltı 3 tane sigara böreği ile...
kahvaltı dedim ama saat 1.5 ta yedik öğle yemeği diyelim :)
akşam üzeri 2 gofret
akşam muz...

benim de adetim yarın öbür gün.. o yüzden canım sürekli
bişeyler yemek istiyo abur cubur ne yapıcam böyle bilmiyorum :(((

tekrar hoşgeldin deneme süren başladı angelcimyerimsenibenbiraz anlat bakalım kaç yasındasın neler yapıyosun kaç kilo vermek istiyosun spor yapıyomusun :1ninca:

hoş bulduk canım ben 24 yaşımı bitirmek üzereyim şu sıralar 168 boyum 65 kg yım 7,5 aylık evliyim çalışıyorum vee 7 kg vermek istiyorum t&s aldım 1000 adım yapmaya çalışıyorum akşamları işe gidip gelirken yürüyorum evde ve işte merdivenleri tercih ediyorum asansör yerine spor sayılırsa bazen yürümeye çalıyorum yeni başladım sayılır elma sirkesi içiyorum sabah ve akşam olmak üzere 2 defa yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sizin önerileriniz neler yerimseniben

almiş he anlat ben msn deyim bekleyom seni:)
julyet süt diliminde ki kalori çikolatadakinin yarısı kadar ancak be tatlım,
bende sauna beld alıyom bugün bakalım ericemmi:),
sende düzenlimkullanda bakalım
ayrıcana bana 100 liraya kakalamaya çalıştığın şort 35 lira pükürük smili kısım sana...:roflol:...

hoş bulduk canım ben 24 yaşımı bitirmek üzereyim şu sıralar 168 boyum 65 kg yım 7,5 aylık evliyim çalışıyorum vee 7 kg vermek istiyorum t&s aldım 1000 adım yapmaya çalışıyorum akşamları işe gidip gelirken yürüyorum evde ve işte merdivenleri tercih ediyorum asansör yerine spor sayılırsa bazen yürümeye çalıyorum yeni başladım sayılır elma sirkesi içiyorum sabah ve akşam olmak üzere 2 defa yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sizin önerileriniz neler yerimseniben

angelcım sen günlük olarak neler yediğini sporunu buraya yaz :1hug:
zaten burdaki herkes de yazıyo
sana eleştiriler ve öneriler yapılacaktır ztn merak etme :1rolleyes:
herkesin gözü birbirinin üzerinde burda kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Back