• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar reycim geçmiş olsun canım ben de troid hastasıyım cok zor kilo veriyorum ama yılmıyorum ay da 1 kilo da olsa hedefe ulaşmak istiyorum
senden bir ricam var hişamoto var ben de demişsin biraz anlatır mısın nasıl bir hastalık?

selam kızlar
bi bakiyim dedim kimler var
ama kimse yokmus
yarın lise arkadaslarımım gelcek
biraz temizliikten sonra dooğru carsı pazar gezdik geldik
kaynanama dedim börekle pirinc salatası yap
ee esek değilim ya bende bi tatlı yaparım :roflol:
hade size baş baş ben elmalı turta yapmaya gidiyom kaydirigubbakcemile

herkese günaydın fıstıklar,
hayırlı ii güzel bol kilo vermeli çabuk geçecek bi hafta diliyorum hepimize,
julyetcim mersi şekerim,kıs sen gezmekten uğramamazlık yapma burya bak şimdiden düşünür olmuş fıstkılar:)
serserim betüş gülay sizde ne var ne yok den bakem,
betüş spor yaptınmı diye arayacaktım seni cumartesi kendime hayrım yoktu susutum :)...
almişim sen nassın tatlım nasıl gidiyor,
yarışçı takıma girmene sevindim tatlım hayırlı olsun tekrar...

günaydınnnnnnnnnnnnna.s. Şeniz nasılsınız kızlar benim için kilo bakımından fosss bi hafta sonuydu hayalim iyiki aramamışsın canım çünkü bişey yapmadım neyse şu başladığım ilk haftaya dönmeliyim delikafadulden şöle bi silkelenip kendime geleyim 2 ayda çok şey yapmış olmam lazım hatta mesun olmalıyım:lepi: şeyhim sende kendine gel artık bak o gelinliği giyemicen ha:roflol: ona göre tekrar bir silkilenelim aşe gülay hadi bakalım hop bir ki :sm_cool:

günaydınn herkesee a.s.

haftasonu raporuma gelince :kahve:

cumartesi
sabah: sandöviç+çay
öğlen: yarım lahmacun+ayran
ara: 1 dilim kek
akşam: 1kepçe çorba+1 kepçe yoğurtlu pazı+1 dilim kepekli
ara: 3 çatal pasta

pazar
sabah: 2 dilim ekmek+domates+peynir+zeytin+p.kızrtması+1 kaşık bal+çay
ara: 3 çatal pasta
ara: fındık+bikaç günkurusu
"1 saat yürüyüş"
ara: biraz çekirdek
akşam: 2 kepçe çorba+1 küçük but+3 kaşık bulgur
ara:meyve salatası

işte böyle :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
herkese günaydın fıstıklar,
hayırlı ii güzel bol kilo vermeli çabuk geçecek bi hafta diliyorum hepimize,
julyetcim mersi şekerim,kıs sen gezmekten uğramamazlık yapma burya bak şimdiden düşünür olmuş fıstkılar:)
serserim betüş gülay sizde ne var ne yok den bakem,
betüş spor yaptınmı diye arayacaktım seni cumartesi kendime hayrım yoktu susutum :)...
almişim sen nassın tatlım nasıl gidiyor,
yarışçı takıma girmene sevindim tatlım hayırlı olsun tekrar...

sağol canikom inş böle daha motive olup vericem kilocukları.kaydirigubbakcemile2

haftas onu raporum...

cumartesi sabah klasik kahvaltı 1 tane sosis...akşam annemlerdeydim börülce ve yoğurt yedim pilava dokunmadım birde bir dilim sütlü irmik tatlısı yedim....eve gelince elma ve portakal yedim...ve 40 dk nivea body çalıştım....

pazar klasik kahvaltı ama ekmek kpek değildi bazlama yedim ..khvaltıyı erken yaptık öğleden sonra çocuklarla dolaşmaya çıktım onlar hamburger ben tavukburger yedim...akşamda çoz az tavuklu patates yedim 2 çatalcık misafir vardı hizmet etmekten yemeye fırsat klamadı:roflol:ve kapanış ıslak kekle oldu 1 dilim ve yatağa girmeden 10 dk pisiklet çevirdim daha fazlasına gücüm yetmedikaydirigubbakcemile3

Back