• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim sabah 2 kesme peynirle bir kurabiye bir bardak cay öğlen lahana yemeği ve ıhlamur cayı bir bardak sabah ac karınla iki kuru incir bunu yazmayı hep unutuyorum nedense akşam da balık hareketlere gelince fırsat bulur bulmaz yapıyorum juliettim verdiği hareketleri+kendi bildiklerim spor konusunda kendimi aştım okuldan beri böyle devamlı egzersiz yapmamıştım

eliftemi girdi takıma almişim...
yok canım elif zaten takımdaydı da çok fazla paylaşımda bulunamıyo oyüzden rastlamamışsındır a.s

kızım nerdeyse 3 yıllık evliyim kaydirigubbakcemile4
yakında kayınvaldeyle anam sopayla kovalayacak :oklava: :roflol:
zor avuttum bu zamana kadar zati
hem bende isterim artık gamyoncuiremsu
nan 19 yaşında mı evlendin:1shok: maşallah acelen neydi erkenden :mymeka:
ya bırak benimkiler de baskı yapıyo ama ben onları çok fazla dinlemiyorum :dilcikar:
çünlü şu anda maddi ve manevi olarak hazır değiliz :1no2:
önemli olan doğru zamanı seçebilmek,sen hazırsan istiyosan yap tabiki bebişini :emir_bebek:

ne güsel genç anne olucan bende çok isterdim sen yaşlarda anne olmayı benim annem ablam gibi durur yanımda keşke bende öle olsam offof senağlama
kız gülay everelim o zaman seni bir an önce :1rolleyes:
almila cok sağol ben de başlayacağım......juliettim gecmiş olsun canım ................yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz........
rica ederim ilkerim inşallah faydası olur :1hug:
akşam yemeğini yedim gözlerim acıldı sabahtan beri baş ağrısı vardı dönmeyle karışık meğer aclıktanmış bana bu kadar ceza yeterli sanırım şimdi ayva yedim yatarken de bir bardak süt... iyi geceler

sen niye aç geziyosun bakalım :mymeka: az ama sık yiyeceksin :mymeka: 3 ana 3 ara öğün olarak beslen :mymeka:

günaydın millet mirmirmirmir
jujum gitti artık tükkanı ben açıyorumkaydirigubbakcemile3
sabah erken açalım ki bereket gelsin dimi sırnaşık şey
dün ki raporum:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir
ara:1 havuç
öğle:1 tane haşlama tavuk but,az pilav ve bol salata
ara:form bisküvi
akşam:2 kepçe çorba,1 kepçe kuru fasülye,2 yk pilav ve bol salata
ara:1 havuç,1 portakal,1 elma
ara:süt

nan 19 yaşında mı evlendin:1shok: maşallah acelen neydi erkenden :mymeka:
ya bırak benimkiler de baskı yapıyo ama ben onları çok fazla dinlemiyorum :dilcikar:
çünlü şu anda maddi ve manevi olarak hazır değiliz :1no2:
önemli olan doğru zamanı seçebilmek,sen hazırsan istiyosan yap tabiki bebişini :emir_bebek:

kuzucum 20 yaşında evlendim
aşık olduk napalım :asigim: 4 yıl anca bekledik. sen aşk nedir bilir misin :oklava: :roflol:
zaten şuan bizimde ev borçlarımız var cnm bitmeye yakın inş. :emir_bebek:

günaydın millet mirmirmirmir
jujum gitti artık tükkanı ben açıyorumkaydirigubbakcemile3
sabah erken açalım ki bereket gelsin dimi sırnaşık şey
dün ki raporum:
sabah:1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir
ara:1 havuç
öğle:1 tane haşlama tavuk but,az pilav ve bol salata
ara:form bisküvi
akşam:2 kepçe çorba,1 kepçe kuru fasülye,2 yk pilav ve bol salata
ara:1 havuç,1 portakal,1 elma
ara:süt

ohh maşaallah hanfendi bugün aşmışsınız kendinizi CADIARZU
öğle üzeri kapalı az pilav dediğin tam olarak kaç kaşık :mymeka:
ve akşam yediklerin ne öle.. hem 2 kepçe çorba hem de k.fasülye
olmadı... biri olmıcaktı :mymeka:

ay ben daha günaydın dememişim yahuu kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnnnn a.s.
bende verim raporumu bari :kahve:

sabah: çubuk kraker+çay
öğlen: 2 kepçe çorba+tavuk şiş+yarım dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
ara: öğleden kalan yarım dilim
akşam: 2 kepçe y.mercimek+yoğurt+salata+1 dilim kepekli
ara: bikaç gün kurusu+15 fındık

kuzucum 20 yaşında evlendim
aşık olduk napalım :asigim: 4 yıl anca bekledik. sen aşk nedir bilir misin :oklava: :roflol:
zaten şuan bizimde ev borçlarımız var cnm bitmeye yakın inş. :emir_bebek:
aşk nedir bilirim tabi nan :mymeka:
biz aşk evliliği yaptık :asigim:
1,5 yıllık evliyim ama 6 yıldır beraberiz :asigim:
tabi canım bebek için en doğru zamanı seçmek lazım :emir_bebek:

ohh maşaallah hanfendi bugün aşmışsınız kendinizi CADIARZU
öğle üzeri kapalı az pilav dediğin tam olarak kaç kaşık :mymeka:
ve akşam yediklerin ne öle.. hem 2 kepçe çorba hem de k.fasülye
olmadı... biri olmıcaktı :mymeka:

nan iş yerinde yediğimiz için kaşığını bilmiyorum ama azdı sirseriye sor istersen :dilcikar:
olmaz bnm çorba ve bi ana yemek yemem lazımcokacimcoook aç mı geziyim he:mymeka:
serseri sana eziyet etti ya sen de bana ediyosun dimi :çok üzgünüm:
sen diyetisyenden iyi mi biliyon hee Çok üzgünüm çoook
ben serserinin diyetisyen hizmetinden yaralanıyorum ücretsiz olarak
onu uygulamaya çalışıyorum :roflol:

ALMILA74;5462147]aşk nedir bilirim tabi nan :mymeka:
biz aşk evliliği yaptık :asigim:
1,5 yıllık evliyim ama 6 yıldır beraberiz :asigim:
tabi canım bebek için en doğru zamanı seçmek lazım :emir_bebek:

hımm :asigim: ne güzell... işte bu yüzdennn 20 yaşında evlendimm
en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin hepimize :ecrin_bebek: :CüvCüv:

nan iş yerinde yediğimiz için kaşığını bilmiyorum ama azdı sirseriye sor istersen :dilcikar:
olmaz bnm çorba ve bi ana yemek yemem lazımcokacimcoook aç mı geziyim he:mymeka:
serseri sana eziyet etti ya sen de bana ediyosun dimi :çok üzgünüm:
sen diyetisyenden iyi mi biliyon hee Çok üzgünüm çoook
ben serserinin diyetisyen hizmetinden yaralanıyorum ücretsiz olarak
onu uygulamaya çalışıyorum :roflol:

tamam tamam fazla konuşma :mymeka: anladıkk
hem hiçte bile :dilcikar: sirseriyle bi alakası yok ben senin iyiliğini düşünüomm :mymeka:
o diyetisyene söleyin akşamki menüyü öğlene alsın hemen ya da çorba 1 kepçe olsun :oklava:
kelin merhemi işte buyur sür :roflol:

günaydın cadılar:delphin:unutmadan dilencimi bi uayarayım sonra size söyleceğim şeyler var:çok üzgünüm:dilencim spor tamam hergün yürüyorum demişsin beslenmen nasıl onuda özet geç kaçamak yapmıyosun di miCADIARZUyav izim takımın yaş ortalmasında betüş sonra ben dinazor gibi kaldık nan:roflol:he ilker var en yaşlı ohh kurtulduk betüş:roflol:siz hakkat yavru kuzularımsınız nan benimŞenizarkadaşlar dün tahlil sonuçlarımı aldım doktor dediki 2 hormon seviyesi çok düşük bu senin adet görmeni geciktiriyor:çok üzgünüm: ee bir de kist var yumurtalıklarımda dr ilaç verdi hem de ne biliyomusunuz hormonbenneyaptımkibu ne demek aşe yine kilo alacaksenağlamao yüzden takımdan çıkma kararı aldım 3 ay kullanıcam o ilacı sonra tekrar hormonlara bakılacak ona göre başka ilaç verecek...kilo almamak adına elimden geleni yapıcam sporumu aksatmıyorum ama yine de nolacak bilmiyorum:çok üzgünüm:takıma boş yere + yansıtmayalım benim de kilo alırsam iyice psikolojim bozulmasın.Oyüzden çıkıcam ama dışardan maydanozluk yapıcam yine elimde sopayla kovalıcam spor yapmayanları:roflol:offffff böle işte ......kızlar dün akşamda 35 dk pisiklete bindim yine hergün sırayla bi gün nivea bi gün bisiklet yapıyorum inşallah kolay atlatırım:çok üzgünüm:

Günaydın kıslarrr
dünkü raporumu vereyim bende

sabah 2 dilim ekmek+5kaşık lor peyniri+1 domates+1/2 bardak light süt

öğle:1 tas tavuk çorba+ salata

ara:1 avuç leblebi
ara:2 kaşık puding

akşam:1 kepçe çorba+4 kaşık tazefasulye+yoğurt

ara:1 küçük portakal

Günaydın kardeş takımıma uğrayım dedim.
Dimplecim kaynatıyorsun bakim inşallah hayırlı bir zaman da kuzun olur senin de meeeleye meeeeleye geçirirsiniz günlerinizi... :asigim: 1hug

Serseri sana da geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın...

günaydın cadılar:delphin:unutmadan dilencimi bi uayarayım sonra size söyleceğim şeyler var:çok üzgünüm:dilencim spor tamam hergün yürüyorum demişsin beslenmen nasıl onuda özet geç kaçamak yapmıyosun di miCADIARZUyav izim takımın yaş ortalmasında betüş sonra ben dinazor gibi kaldık nan:roflol:he ilker var en yaşlı ohh kurtulduk betüş:roflol:siz hakkat yavru kuzularımsınız nan benimŞenizarkadaşlar dün tahlil sonuçlarımı aldım doktor dediki 2 hormon seviyesi çok düşük bu senin adet görmeni geciktiriyor:çok üzgünüm: ee bir de kist var yumurtalıklarımda dr ilaç verdi hem de ne biliyomusunuz hormonbenneyaptımkibu ne demek aşe yine kilo alacaksenağlamao yüzden takımdan çıkma kararı aldım 3 ay kullanıcam o ilacı sonra tekrar hormonlara bakılacak ona göre başka ilaç verecek...kilo almamak adına elimden geleni yapıcam sporumu aksatmıyorum ama yine de nolacak bilmiyorum:çok üzgünüm:takıma boş yere + yansıtmayalım benim de kilo alırsam iyice psikolojim bozulmasın.Oyüzden çıkıcam ama dışardan maydanozluk yapıcam yine elimde sopayla kovalıcam spor yapmayanları:roflol:offffff böle işte ......kızlar dün akşamda 35 dk pisiklete bindim yine hergün sırayla bi gün nivea bi gün bisiklet yapıyorum inşallah kolay atlatırım:çok üzgünüm:
nan çıkması takımdan be :mymeka:
sıkıştımı takımdan çıkıyorum oh ne ala :mymeka:
dur bakalım hemen ön yargılı olma :1no2: ilaçları bi kullan eğer gerçekten kilo yapmaya başlrsa o zaman bırakırsın takımı yasakkelime

Günaydın kardeş takımıma uğrayım dedim.
Dimplecim kaynatıyorsun bakim inşallah hayırlı bir zaman da kuzun olur senin de meeeleye meeeeleye geçirirsiniz günlerinizi... :asigim: 1hug

Serseri sana da geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın...

sağol kuzum Şeniz inş. :asigim:

nan çıkması takımdan be :mymeka:
sıkıştımı takımdan çıkıyorum oh ne ala :mymeka:
dur bakalım hemen ön yargılı olma :1no2: ilaçları bi kullan eğer gerçekten kilo yapmaya başlrsa o zaman bırakırsın takımı yasakkelime

geçmiş olsun serserim bu çoğu bayanın başına gelen olası bi durum fisfisfis
umarım kısa zamanda atlatırsın a.s.

bende almişe aynen katılıyorum cnm yasakkelime

(bu arada julyet nerelerde)

günaydın arkadaşlar,

dün neler yedim; öncelikle dün söylemiştim yemeğe davetliyiz diye. malesef yemek durumunda kaldım, ama az yedim. bugün yüzmeye gidip yakıcam hepsini..
sabah tost - 1/2 bardak meyve suyu
ara 4 kşk yoğurt
öğlen az çorba - ton balıklı salata
ara 1 portakal - 1 brdk ayran
akşam az çorba - kçk parça bir tavuk - sonra da azıcık pasta

çok üzgünüm:(((((

siz benim kilo aldığımdaki psikolojimi biliyonuzmu nan:mymeka:kan kusturuyorum etrafa kendimede tabi:çok üzgünüm:dün başladım bile evde yani kilo alma korkusu bile beni delirtiyobenneyaptımkiçok zor kilo veriyorum dedim dün doktora adet düzensizliği kilo alımı bile yapar dedibenneyaptımkidahiliyeye git istersen başka tahliller ister dedi bi de dahiliyeye gidicem kafamı toplayınca:delphin:he bu arada 1 hafta önce ölçüm yapmıştım bel kalça falan 1 cm eriyebilmiş nihayetkötükedihüsokilo sabit yine çakılı kalıyokötükedihüso

Back