günaydın cadılarunutmadan dilencimi bi uayarayım sonra size söyleceğim şeyler var:çok üzgünüm:dilencim spor tamam hergün yürüyorum demişsin beslenmen nasıl onuda özet geç kaçamak yapmıyosun di miCADIARZUyav izim takımın yaş ortalmasında betüş sonra ben dinazor gibi kaldık nan:roflol:he ilker var en yaşlı ohh kurtulduk betüş:roflol:siz hakkat yavru kuzularımsınız nan benimŞenizarkadaşlar dün tahlil sonuçlarımı aldım doktor dediki 2 hormon seviyesi çok düşük bu senin adet görmeni geciktiriyor:çok üzgünüm: ee bir de kist var yumurtalıklarımda dr ilaç verdi hem de ne biliyomusunuz hormonbenneyaptımkibu ne demek aşe yine kilo alacaksenağlamao yüzden takımdan çıkma kararı aldım 3 ay kullanıcam o ilacı sonra tekrar hormonlara bakılacak ona göre başka ilaç verecek...kilo almamak adına elimden geleni yapıcam sporumu aksatmıyorum ama yine de nolacak bilmiyorum:çok üzgünüm:takıma boş yere + yansıtmayalım benim de kilo alırsam iyice psikolojim bozulmasın.Oyüzden çıkıcam ama dışardan maydanozluk yapıcam yine elimde sopayla kovalıcam spor yapmayanları:roflolffffff böle işte ......kızlar dün akşamda 35 dk pisiklete bindim yine hergün sırayla bi gün nivea bi gün bisiklet yapıyorum inşallah kolay atlatırım:çok üzgünüm:
günaydın serseri, çıkmasam iyiydi yaa. benimde bazı hormonlarımda problem var. senin hangi değerlerin düşük çıktı. :teselli: 3 yıldır uğraşıyorum. dün yeni testler yaptırdım yarın gidiyorum doktora..