• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın cadılar:delphin:unutmadan dilencimi bi uayarayım sonra size söyleceğim şeyler var:çok üzgünüm:dilencim spor tamam hergün yürüyorum demişsin beslenmen nasıl onuda özet geç kaçamak yapmıyosun di miCADIARZUyav izim takımın yaş ortalmasında betüş sonra ben dinazor gibi kaldık nan:roflol:he ilker var en yaşlı ohh kurtulduk betüş:roflol:siz hakkat yavru kuzularımsınız nan benimŞenizarkadaşlar dün tahlil sonuçlarımı aldım doktor dediki 2 hormon seviyesi çok düşük bu senin adet görmeni geciktiriyor:çok üzgünüm: ee bir de kist var yumurtalıklarımda dr ilaç verdi hem de ne biliyomusunuz hormonbenneyaptımkibu ne demek aşe yine kilo alacaksenağlamao yüzden takımdan çıkma kararı aldım 3 ay kullanıcam o ilacı sonra tekrar hormonlara bakılacak ona göre başka ilaç verecek...kilo almamak adına elimden geleni yapıcam sporumu aksatmıyorum ama yine de nolacak bilmiyorum:çok üzgünüm:takıma boş yere + yansıtmayalım benim de kilo alırsam iyice psikolojim bozulmasın.Oyüzden çıkıcam ama dışardan maydanozluk yapıcam yine elimde sopayla kovalıcam spor yapmayanları:roflol:offffff böle işte ......kızlar dün akşamda 35 dk pisiklete bindim yine hergün sırayla bi gün nivea bi gün bisiklet yapıyorum inşallah kolay atlatırım:çok üzgünüm:

günaydın serseri, çıkmasam iyiydi yaa. benimde bazı hormonlarımda problem var. senin hangi değerlerin düşük çıktı. :teselli: 3 yıldır uğraşıyorum. dün yeni testler yaptırdım yarın gidiyorum doktora..

sağol kuzucum bambinomŞenizrey pasta noluyo :mymeka::mymeka:spor yaptın mı peki...bir de canın tatlı bi şey istediğinde taze meyve veya kuru meyve ye yerimsenibenben kuru üzüm getirdim bugün yanıma ar öğün onu yicem bi avuç....

bak unutmadan mehmet öz ' ün kitabını okuyorum bi şey dikkatimi çekti kızlara bunu yazaim dedimyerimseniben yemekten 20 dk önce 5-6 fındık 3 ceviz veya 10 fıstık yersek yağ almış oluyoruz ve bu bizim beynimize erken doymamız için sinyal göndermiş oluyormuş:delphin:

yasakkelimeserseri dur daha ilaçları bir kullan sonucu gör ondan sonra karar verirsin.hemende moralini bozma.

yoksaaaaa diyetten sıkıldında bahane mi arıyosun?yasakkelime
eğer öyleyse biz seni tutmayalım.kaydirigubbakcemile4

hayır diyetten sıkılmadım aksine tam motive olup her gün düzenli sporumu yapıp yediklerime dikkat ediyorum :1closedeyes:

bak unutmadan mehmet öz ' ün kitabını okuyorum bi şey dikkatimi çekti kızlara bunu yazaim dedimyerimseniben yemekten 20 dk önce 5-6 fındık 3 ceviz veya 10 fıstık yersek yağ almış oluyoruz ve bu bizim beynimize erken doymamız için sinyal göndermiş oluyormuş:delphin:

teşekkürler serserim yazdım bunu bi yere kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrr

serserim kızların da dediği gibi bi bakalım tatlım hemen çıkma hep beraber takip edelim durumunu benimde psikolojim bozuk ama napiim dün akşam bende düşündüm ayrılmayı ciddi ciddi sona dedimki nolii lo ölede bölede kalıo nie eziyet ediosun kendine silkelenip kendimize gelelim canım olan oluo biz istesekte istemesekte hiçbişeyin önüne geçemiorus malesef

dimplecim ben 1sene önce evlenmeye kalktım hala o haldeyim ama inşallah bu yaz olur artık ailemde hazır ama maddi anlamda toparlamam lazım kendimi canım

canım sewgilim aradı bu sabah aşkım öyle bi rüya gördümki çok güzeldi dedim hayır olsun aşkım dedim kızımız varmış nasıl güzeldi inanamazsın gülay dio delirdim delirdim dio Allahım hayırlara çıkarsın inşallah o oldu valla ben çoktan oldum zamanımızın gelmesini bekliorus:)

gelelim raporuma
sabah: domates peynir çok az yiyebildim gelen giden bitmedi
öğlen:brokoli,roka,haşlanmış havuçtan oluşan salata yağ yoktu nerdeyse hatta yoktu diebilirim az tuz pul biber attım yedim
akşam: bezelye yemaa

bu aralar gözlerim ve başım çok ağrıyo yemeği yiyorus bulaşık yıkıorum az oturup yatıorum dayanamıorum ağrıya

bide akşam hayalimle buluştuk biyere gittik birsürü bişiler aldık :)çok güzel bi akşamdı

herkese günaydın
nan sirseri sabah sabah ne zırvalıyon sen :mymeka:
bir iki hafta bi dene
hemen kendini salma
sporu biraz daha fazlalastırırsın dengelersin
seni az cok tanıyorum artık
eğer bu takımdan cıkarsan iyice salcaksın kendini direk 65 e cıkacaksın
en azından veremesen bile bu kilonu koru tatlım yerimseniben

sağol kuzucum bambinomŞenizrey pasta noluyo :mymeka::mymeka:spor yaptın mı peki...bir de canın tatlı bi şey istediğinde taze meyve veya kuru meyve ye yerimsenibenben kuru üzüm getirdim bugün yanıma ar öğün onu yicem bi avuç....

sersericim pasta şöyle oldu.. tatlı istediğimden filan değil.malesef yemeğe gittiğimiz ev sahibi ikrame tti. mecbur saygısızlık olmasın diye yemek durumunda kaldım. sürekli yemicem yemicem demek de olmuyor ev sahibine..zaten bi ben bi de eşim misafirdik.. bisürü şey yapmışlar..20 dk yürüdüm sadece..bugün yüzücem inş.

dimplecim ben 1sene önce evlenmeye kalktım hala o haldeyim ama inşallah bu yaz olur artık ailemde hazır ama maddi anlamda toparlamam lazım kendimi canım

canım sewgilim aradı bu sabah aşkım öyle bi rüya gördümki çok güzeldi dedim hayır olsun aşkım dedim kızımız varmış nasıl güzeldi inanamazsın gülay dio delirdim delirdim dio Allahım hayırlara çıkarsın inşallah o oldu valla ben çoktan oldum zamanımızın gelmesini bekliorus:)

Allah önünüzdeki engelleri kaldırsın inş. tez zamanda hayırlısıylan kavuştursun sizi :asigim: :1hug:

Ebet öle yapalım kızlar takip başladı bu hafta dün içtim ilk ilacımı baklaım nolacak:delphin: bekleyelim kilo almaya başlarsam giderim:a015:sporu bırakmıyorum zaten bir haftadır düzenli olarak her gün yapıyorum:delphin:dün akşam benim küçük sıpa ben bisikletten inince koştu çıktı hemen tepesine her zamanki gibibenneyaptımkisonra ben telde ablamla konuşurken bi ağlama bi bağırış çığırış düşmüş dudağını patlatmış hem içinden hem dışından:çok üzgünüm:buz falan koydum şişmesi geçtibenneyaptımki

slm kızlarrrra.s.
napıyosunuzzz bu hafta hastayım heppp:çok üzgünüm:karnım ağrıyoo bide midemde bozulm uş çok fenayımmm:utangac:
bu durum kiloma yansıdı ve bi kilo verdimm:sm_cool:her kötü şeyin sonunda bi hayır vardır
sizler nasılsınızzzzz
petüşşşş nasıl gidiyo nan kaç kilo oldunnnkaydirigubbakcemile
serserim çıkıyon mu sende hayırlısı olsun cnm hakkında:Saruboceq:
jujum gel öpem neysem az snra geleyomm mesaneye az bekleyin
heee kızlar bu arda dün benim doğum günümdü 20 yaşımı doldurdum yalabbime çok şkr
amaaaa acilenn petüşlükkkkkkkkk oldumm sanırımmmm
petüşşş imdattttq-tatlicadiarzu-

Ebet öle yapalım kızlar takip başladı bu hafta dün içtim ilk ilacımı baklaım nolacak:delphin: bekleyelim kilo almaya başlarsam giderim:a015:sporu bırakmıyorum zaten bir haftadır düzenli olarak her gün yapıyorum:delphin:dün akşam benim küçük sıpa ben bisikletten inince koştu çıktı hemen tepesine her zamanki gibibenneyaptımkisonra ben telde ablamla konuşurken bi ağlama bi bağırış çığırış düşmüş dudağını patlatmış hem içinden hem dışından:çok üzgünüm:buz falan koydum şişmesi geçtibenneyaptımki

:teytey::hooray::enbuyukkk::dance:

Back