• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldiniz arkadaşlar duydunuz zilin sesini yarışma başladıkaydirigubbakcemile3kendinizi tanıtın kaç yaşındasınız ne yaparsınız kaç kilodasınız boy ne kaç kilo vermek istiyosunuz bu aşamaya kadart neler yaptınız ötün bakim:roflol:as sonra size kuralları yazıcam 1 hafta denme süreniz oluyor yetreli derecede paylaşımda bulunursanız takımda kalırsınız :lepi:

ben 24 yaşındayım 168 boy 65 kilom yeni evliyim 59 lardaydım 67 oldum şuan 65 im önce 59 olmak istiyorum sondasına bakıcam
Not: şimdi baktım ablama siteyi önermiştim kendisi fransada yarışmaya katılmak isteyenlere benim nickimle başvurmuş ordaki bilgiler kendisine ait o na yeni bir hesap açtım ben selenn60 nickiyle vericem oo 155 boy ve 65 kilo 3 çocuk bilgisi ablama aittir.abla yaaa benim nickimle yaz demedim siteyi incele dedim ama iyi oldu gruba katıldım

tekrar mrb,yaklaşık bir yıldır evliyim. kendimi bildim bileli balık etliydim zaten ama artık biraz şişkolaştı bu balık. 30 yaşındayım, kilom 73, boyumda 163 cm.hedefim ilk etapta 60 kilo olmak. Troit rahatsızlığım var. bundan dolayı sanırım çok yavaş kilo veriyorum. 3 haftadır sürdürdüğüm bir diyetim var. güzel de gidiyor 3 kilodan fazla verdim hihoyyyt ama görünüşte henüz farkedilmedi.bütün gün oturarak çalışıyrum. evde yürüyüş bandım ve t&s aletim var. arada bunlarla çalışıyorum ama hergün olamıyor malesef..

canım kaptan serseri 1 hafta deneme süreniz var yani hafta paylaşımınıza bakılarak karar veriliyor ve bir sonraki cuma listelerdesiniz her cuma sabahtan kilonuzu bildiriyorsunuz sen 1 hafta burda olmayacağını yzmışsın ozaman 1 hafta 1 kişilik yer bırakalım sonra geldiğinde deneme süren başlasınki hakkını kaybetme deneme sürecinden geçmeyen takıma giremiyr yani döndüğünde direk bize yaz olurmu deneme sürecinde burda olmalısın ayrıca kk da bi sorun vardı 10 dakikadır giremedim muhtemelen arkadaşlarda girememiştir

slm ben geldim.. gruba katılabilir miyim..

yarışmaya katılmak için geldim ama ......

310rey ve angelsky hosgeldiniz
bizim takıma ait olan kurallarımnız vardır

önce bi okuyun lütfen
KURAL 1

ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...

aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...

mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...

bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....

bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....

KURAL 2

Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..

eğer kabul ederseniz
bugünden itibaren denem süreniz baslasın yerimseniben

serserimm al işte yidikleriiimm :dilcikar:
kızım evdekilere madara ettiniz beni yaa :mymeka:
ama neyse cezam bittii hihoyyyt

7 kaşık çorba

snv81984.jpg

w387.png

şekil-a daki gibi 2 köfte

snv81983.jpg

w415.png

biraz da brokoli salatası

snv81981.jpg

w391.png

Son düzenleme:
serserimm al işte yidikleriiimm :dilcikar:
kızım evdekilere madara ettiniz beni yaa :mymeka:
ama neyse cezam bittii hihoyyyt

7 kaşık çorba

snv81984.jpg

w387.png

şekil-a daki gibi 2 köfte

snv81983.jpg

w415.png

biraz da brokoli salatası

snv81981.jpg

w391.png

hee bi de badem yidim 6 adet gamyoncuiremsu

snv81993.jpg

w448.png

ayyyyy kıyamam hic üsenmedende cekmiş fotolarrı:sm_cool:

ya betüssssssssss sende ceksene bütün gün yediklerini acaba kac sayfa tutar
delikafadulden

almila canım sen bir ara sirkeli ılık sudan bahsediyordun bana ölcülerini verebilir misin sabah yatarken ve kalktığımda ac karınla mı içmem gerekiyor

canım ben günde 3 kere içiyorum aç karnına
1 su bardağı sıcak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyuyorum

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
dün ki raporum
sabah:1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir
ara:form bisküvi
öğle:2 kepçe çorba,yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:2 kepçe çorba,brokoli salatası,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 havuç,1 elma,1 portakal
yataken süt
50 dak spor

310rey ve angelsky hosgeldiniz
bizim takıma ait olan kurallarımnız vardır

önce bi okuyun lütfen
KURAL 1

ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...

aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...

mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...

bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....

bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....

KURAL 2

Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..

eğer kabul ederseniz
bugünden itibaren denem süreniz baslasın yerimseniben
günaydın..beni katabilirsiniz.hihoyyyt

hoşbulduum, yaklaşık 3 sene önce de diyet yapmıştım 2,5 haftada 8 kilo vermiştim ama tamamen diyetisyenle. o zamandan bu zamana kiloları geri aldım hatta daha fazlasını. kilo almaya çok müsait bir yapım var. tiroit hastalığımda var. dikkat etmezsem hızlı bir şekilde kilo alıyorum.şimdi 3 haftadır diyet yapıyorum.3 kilonun üzerinde verdim. ama çok dikkat ediyorum. spor da yapıyorum. yürüyüş bandım var, t&s aletimde var. yüzmeye de başladım.haziran ortasına kadar en az 10 kilo vermek istiyorum. tatile gidicem inş..:))

günaydın kızlarr reycim hoşgeldin canım

dünki raporumu veriim
sabah: kepke ekmeyi peynir domates
öğlen: çorba (sabahki ekmek tok tutuo)
akşam: brokoli salatası bezelye yemeği 1kaşık pilav
1elma dün gece erken yatcam dedim dedim 11 di yattım yine uykumu alamıorum bu aralar bugün sporada başlıorum bizim şohben kendi kendine düzelmiş :D

Back