Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın gülo hade yırttın masraftan hacı :roflol:...
dimple büsbütün aştı artık foto koyuyo :roflol:
betüş aşe nerdesiniz...
rey yenisin sanırım hoşgeldin...
rey cim buraya hergün yediklerimizi içtiklerimizi ve yaptığımız sporları yaz<ıyoruz
sende ihmal etme
yaw nerdee bu takımın kaptanı kaptanının yardımcıcı :mymeka:
ayyyyy kıyamam hic üsenmedende cekmiş fotolarrı:sm_cool:
ya betüssssssssss sende ceksene bütün gün yediklerini acaba kac sayfa tutar
delikafadulden
reycim hoşgeldin canımhoşbulduum, yaklaşık 3 sene önce de diyet yapmıştım 2,5 haftada 8 kilo vermiştim ama tamamen diyetisyenle. o zamandan bu zamana kiloları geri aldım hatta daha fazlasını. kilo almaya çok müsait bir yapım var. tiroit hastalığımda var. dikkat etmezsem hızlı bir şekilde kilo alıyorum.şimdi 3 haftadır diyet yapıyorum.3 kilonun üzerinde verdim. ama çok dikkat ediyorum. spor da yapıyorum. yürüyüş bandım var, t&s aletimde var. yüzmeye de başladım.haziran ortasına kadar en az 10 kilo vermek istiyorum. tatile gidicem inş..:))
sirseri doktora gitti hormon testi yaptırcak a.srey cim buraya hergün yediklerimizi içtiklerimizi ve yaptığımız sporları yaz<ıyoruz
sende ihmal etme
yaw nerdee bu takımın kaptanı kaptanının yardımcıcı :mymeka:
canım kaptan doktora gitti ben yardımcıya söyliyeyim de sana cevap versinlermerhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 20 gündür üyeyim ancak takımları daha yeni ziyaret ettim.yaptırım gücü olan bir takım.benim istediğimde bu.eğer takımınız müsaitse benide alır mısınız?
birde yapmam gereken birşey varsa bildirirseniz sevinirim.
sanırım cumadan cumaya kilo bildirimi yapılıyor?kilo vermek zorunlu sanırım.
extra bişeyler içiyor musunuz.. sirke lahana filan..
ben hergün bir brdk yeşil çay içmeye özen gösteriyorum.ama hiç sevmiyorum zorla içiyorum inanın..
önce bi okuyun lütfen
KURAL 1
ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...
aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...
mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...
bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....
bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....
KURAL 2
Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..
eğer kabul ederseniz
bugünden itibaren denem süreniz baslasın
yarışçı tatlım kabul edersen takıma hoşgeldin diyelim sana...
vallahi bende imkanlar zorluyorum işten geliyorum hazırlanıp gidiyorum. gece saat 10 da bitiyor.kolay değil eşim bekliyor dışarıda 2 saat ama katlanıcaz bu kilolardan kurtulmak lazım..eşim çok destek veriyor. sabah erken kalkıp kahvaltımı hazırlıyor.olmasa kendim yapamaazdımcanım yüzme çok güzel insanın heryerini çalıştırıo vallahi bizimde imkanımız olsa keşke yüzsek süper bişey
bizde bi yeşil çay içiorus onun dışında bişey içmiorum ben bir gün arayla doğadan çay içiorum birde:)