• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese günaydın gülo hade yırttın masraftan hacı :roflol:...
dimple büsbütün aştı artık foto koyuyo :roflol:
betüş aşe nerdesiniz...
rey yenisin sanırım hoşgeldin...

hoşbuldum, tbrk ederim çok güzel kilo vermişsin. gerçekten bravo..

nasıl oldu? özel birşey yaptın mı?

merhaba arkadaşlar

ben yaklaşık 20 gündür üyeyim ancak takımları daha yeni ziyaret ettim.yaptırım gücü olan bir takım.benim istediğimde bu.eğer takımınız müsaitse benide alır mısınız?

birde yapmam gereken birşey varsa bildirirseniz sevinirim.

sanırım cumadan cumaya kilo bildirimi yapılıyor?kilo vermek zorunlu sanırım.

rey cim buraya hergün yediklerimizi içtiklerimizi ve yaptığımız sporları yaz<ıyoruz
sende ihmal etme

yaw nerdee bu takımın kaptanı kaptanının yardımcıcı :mymeka:

ok. dün nler yedim..
sabah tost- yağsız ve tahıllı ekmekle
arada portakal
öğlen 2 kaşık nohut yemeği - yoğurt -salata - 1 dlm tahıllı ekmek
arada portakal
akşam ıspanak ve 5 adet yaprak sarma
.. bu kadar..

evt var, vakit buldukça yapıyorum ama dün yapamadım mesela ama bir önceki gün 1 saat yürümüştüm.çarşamba ve cuma günleri de yüzmeye başladım. bu çarşamba 2. gidişim olacak.
çok eziyetli sporlar yapamıyorum yüzme ideal benim için.
havalar biraz ısınsa sabahları işe gitmeden eşimle yürüyüş yapacağız ama şimdi çok soğuk.

extra bişeyler içiyor musunuz.. sirke lahana filan..
ben hergün bir brdk yeşil çay içmeye özen gösteriyorum.ama hiç sevmiyorum zorla içiyorum inanın..

önce bi okuyun lütfen
KURAL 1

ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...

aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...

mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...

bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....

bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....

KURAL 2

Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..

eğer kabul ederseniz
bugünden itibaren denem süreniz baslasın

yarışçı tatlım kabul edersen takıma hoşgeldin diyelim sana...

ayyyyy kıyamam hic üsenmedende cekmiş fotolarrı:sm_cool:

ya betüssssssssss sende ceksene bütün gün yediklerini acaba kac sayfa tutar
delikafadulden

:roflol:
napıyım kuşum cezalıydımm :çok üzgünüm:
doymayan, akılsız midemin cezasını ellerim çekti kaydirigubbakcemile3

hoşbulduum, yaklaşık 3 sene önce de diyet yapmıştım 2,5 haftada 8 kilo vermiştim ama tamamen diyetisyenle. o zamandan bu zamana kiloları geri aldım hatta daha fazlasını. kilo almaya çok müsait bir yapım var. tiroit hastalığımda var. dikkat etmezsem hızlı bir şekilde kilo alıyorum.şimdi 3 haftadır diyet yapıyorum.3 kilonun üzerinde verdim. ama çok dikkat ediyorum. spor da yapıyorum. yürüyüş bandım var, t&s aletimde var. yüzmeye de başladım.haziran ortasına kadar en az 10 kilo vermek istiyorum. tatile gidicem inş..:))
reycim hoşgeldin canım
aladığım kadarıyla bayağı azimliyiz
bize de böle taze kanlar lazım zatenyerimseniben

rey cim buraya hergün yediklerimizi içtiklerimizi ve yaptığımız sporları yaz<ıyoruz
sende ihmal etme

yaw nerdee bu takımın kaptanı kaptanının yardımcıcı :mymeka:
sirseri doktora gitti hormon testi yaptırcak a.s
merhaba arkadaşlar

ben yaklaşık 20 gündür üyeyim ancak takımları daha yeni ziyaret ettim.yaptırım gücü olan bir takım.benim istediğimde bu.eğer takımınız müsaitse benide alır mısınız?

birde yapmam gereken birşey varsa bildirirseniz sevinirim.

sanırım cumadan cumaya kilo bildirimi yapılıyor?kilo vermek zorunlu sanırım.
canım kaptan doktora gitti ben yardımcıya söyliyeyim de sana cevap versinler
extra bişeyler içiyor musunuz.. sirke lahana filan..
ben hergün bir brdk yeşil çay içmeye özen gösteriyorum.ama hiç sevmiyorum zorla içiyorum inanın..

reycim ben elma sirkeli su içiyorum günde 3 kere :kahve:

önce bi okuyun lütfen
KURAL 1

ÖR.07.11.2008-21.11.2008 tarihleri arasında 500 gr verememiş kişilerin 1 uyarı alıcak ...

aynı durum bir kere daha tekrarlanırsa tamamen takımdan uzaklaştırılacaktır...

mazeret vs kabul etmiyorum vay ben hastaydım vay ben regliydim vay ben şiştim beni hiç ilgilendirmez iki haftada 500 gr veremiyorsak artık bu yarışmada işimiz yok demektir...

bu kişi bende olabilirim ve büyük bir yüreklilikle kilo aldım yada veremedim die söler paşa paşa çekilirim yarışmadan sizlerden de aynı samimiyeti bekliyorum....

bu kiloyu nasıl verirsiniz ben bilmem aç mı gezersiniz yok sporla yata sporlamı kalkarsınız karışmam... ama 2 haftada 500 veremeyene babay... bu konuda çok ciddiyim hemde çokkk.....

KURAL 2

Tüm takım üyelerinin dikkatine.....
Önümüzdeki hafta bildirimi de dahil olmak üzere kilo bildirimler perşembe günü 12:00 da başlayıp cuma günü 12:00 sa sona erecektir.... Bu süre zarfında kilosunu bildirmemiş üyeler 2 kere uyarılacak ve 3. uyarı ile birlikte takımdan çıkarılacaktır...Bildirimlerde önceden mazaret bildirilmesi dışında mazeretsiz bildirimi etkileyen üyelere kesinlikle iyiniyet gösterilmeyecektir..

eğer kabul ederseniz
bugünden itibaren denem süreniz baslasın

yarışçı tatlım kabul edersen takıma hoşgeldin diyelim sana...

tabikide kabul ediyorum.umarım biran önce mezun olurum.

bu cuma kilomu bildireceğim.hihoyyyt

canım yüzme çok güzel insanın heryerini çalıştırıo vallahi bizimde imkanımız olsa keşke yüzsek süper bişey

bizde bi yeşil çay içiorus onun dışında bişey içmiorum ben bir gün arayla doğadan çay içiorum birde:)
vallahi bende imkanlar zorluyorum işten geliyorum hazırlanıp gidiyorum. gece saat 10 da bitiyor.kolay değil eşim bekliyor dışarıda 2 saat ama katlanıcaz bu kilolardan kurtulmak lazım..eşim çok destek veriyor. sabah erken kalkıp kahvaltımı hazırlıyor.olmasa kendim yapamaazdım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s.Şeniz takımın çatlağı geldiiiiii:lepi: hepiciğinzi öpüyom nerde bu millet nerde bu devlet kaptannn:mymeka: sana diyom sana mesanende kapalı:mymeka: öpüp tüpürüp gülemedim bugün bakmayın bu kadar enerjik olduğuma aslında canım sıkılıyor :çok üzgünüm: nedeninide bilmiyom offff offf kaptanın ekiz eşi olarak ben cevap vereyim reycim hoşgeldin canım aramıza deneme süren başladı 1 hafta bizle olan paylaşım ve katılımlarına göre değerlendirilecektir. dün diğer bir arkadaş daha vardı o 1 hafta yokmuş yarışçı yerine sen başlayabilirsin seninde deneme süren başladı 1 hafta paylaşımınıza göre değerlendirilecek kaptan serseri ama burda kaptan çok bi çoğumuzun geçmişi kaptanlığa dayanıyor şimdi size julıet arkadaşımız kuralları atar yarışçı sende incelersin
gelelim dimpleye hiçmi işin yok anacım senin üşenmeden fotoları çekip koymuşun:roflol:
ve deguşşşşş hanım önceliklen seni öporumŞeniz snrada tepiyorum :mymeka: ben resim koysam sayfalar sürermiş nan takip et ben meyveden başka bişey yemiyom :dilcikar: küstüm sana çok uzadı raporu başka mesajda vereyim

yarışçı o zaman hayırlı olsun tatlım
7. takımın yeni üyesi sensin,hade yüzümü kara çıkarma ver şu kiloları sen aldın bizim takıma demesin bu cadılari
bu hafta yeni üye diye bildirim yapılcak yenilere haftaya bakacaklar düşmemi var yükselme mi tartıda,
ama kurallar bugün itibariyle geçerli hoşgeldin...

he ben 4. takımdan hayalim,
almiş sen ne karışıyon dime sizin eski kaptan didi kuralları de al diye hıh :roflol:...

Back