• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vallahi bende imkanlar zorluyorum işten geliyorum hazırlanıp gidiyorum. gece saat 10 da bitiyor.kolay değil eşim bekliyor dışarıda 2 saat ama katlanıcaz bu kilolardan kurtulmak lazım..eşim çok destek veriyor. sabah erken kalkıp kahvaltımı hazırlıyor.olmasa kendim yapamaazdım

biriniz de gecmiş olsun demiyonuz yaa
hala kanlı gazlıbez midemde :kızgın:
yaww insan bi yardımcı olur :mymeka:
hadi şimdi dağılın :delphin: :mymeka:öyle olsun bakalım :dilcikar:[

geçmiş olsun juliet, zararı var mı araştırsana internetten..

nan millet takımına 1 tane kaptan bulamıyo bizim takımı kaptanlar basmış kızlar korkacak:roflol: herkes kaptan olmuş almiş juli hayal betüş gülay serseri bak 1 gün yoksun tahtında ne çok göz varmış bende dahil:roflol:
julim kusura bakma canım sana sıra gelmedi birden mesanemden titreşimler mesajlar alınca takıma bak yeni gelenlerle ilgilen diye ne yapacağımı şaşırdımdelikafadulden geçmiş olsun canım da nasıl becerdin onu yutmayı anlamadım:roflol: bol su içte zarerı olmasın çıksınkaydirigubbakcemile3 reycim bence destek kullanma hiç bi faydası yok ben her şeyi denedim hatta size link atayım zayıflama hikayemi okuyun
yarışçı sende hoşgeldin canı umarım adın gibi iyi yarışırsın cuma günü bildirim yapacaksın ama listelere geçmicek başlangıç kilon sayılacak rey aynı şey senin içinde geçerli kaydirigubbakcemile5

yarışçı o zaman hayırlı olsun tatlım
7. takımın yeni üyesi sensin,hade yüzümü kara çıkarma ver şu kiloları sen aldın bizim takıma demesin bu cadılari
bu hafta yeni üye diye bildirim yapılcak yenilere haftaya bakacaklar düşmemi var yükselme mi tartıda,
ama kurallar bugün itibariyle geçerli hoşgeldin...

he ben 4. takımdan hayalim,
almiş sen ne karışıyon dime sizin eski kaptan didi kuralları de al diye hıh :roflol:...

sen merak etme seni mahçup etmem :lepi:
bu kilolarla zaten fazla yaşamak istemiyorum bu sebeple yaza kadarda en azından 65 olucam.

bugün sabah kahvaltıda 2dilim ekmek +5 kaşık lor peyniri+ 1domates yedim.
a.s.

nan millet takımına 1 tane kaptan bulamıyo bizim takımı kaptanlar basmış kızlar korkacak:roflol: herkes kaptan olmuş almiş juli hayal betüş gülay serseri bak 1 gün yoksun tahtında ne çok göz varmış bende dahil:roflol:
julim kusura bakma canım sana sıra gelmedi birden mesanemden titreşimler mesajlar alınca takıma bak yeni gelenlerle ilgilen diye ne yapacağımı şaşırdımdelikafadulden geçmiş olsun canım da nasıl becerdin onu yutmayı anlamadım:roflol: bol su içte zarerı olmasın çıksınkaydirigubbakcemile3 reycim bence destek kullanma hiç bi faydası yok ben her şeyi denedim hatta size link atayım zayıflama hikayemi okuyun
yarışçı sende hoşgeldin canı umarım adın gibi iyi yarışırsın cuma günü bildirim yapacaksın ama listelere geçmicek başlangıç kilon sayılacak rey aynı şey senin içinde geçerli kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım a.s.

liste sorun değil nasılsa haftaya listede olacağım ama ben bu haftada kilo vereceğim.:enbuyukkk:

yarışçı ve rey biraz kendinizden bahsedermisiniz mesela yarışçı bu resimdeki bebek seninmi
ben biraz tanıtayım kendimi ben betüş bursadan 29 yaşındayım çalışıyorum 5 yaşında 1 oğlum var 1 senedir burda binekliyom ama son aldığım gazlarla bu son aylarım olcak:sm_cool: inşallah

yarışçı o zaman hayırlı olsun tatlım
7. takımın yeni üyesi sensin,hade yüzümü kara çıkarma ver şu kiloları sen aldın bizim takıma demesin bu cadılari
bu hafta yeni üye diye bildirim yapılcak yenilere haftaya bakacaklar düşmemi var yükselme mi tartıda,
ama kurallar bugün itibariyle geçerli hoşgeldin...

he ben 4. takımdan hayalim,
almiş sen ne karışıyon dime sizin eski kaptan didi kuralları de al diye hıh :roflol:...
eski kaptan dediyse bana bişey demek düşmez iyi yapmışın o zaman
biriniz de gecmiş olsun demiyonuz yaa
hala kanlı gazlıbez midemde :kızgın:
yaww insan bi yardımcı olur :mymeka:
hadi şimdi dağılın :delphin: :mymeka:öyle olsun bakalım :dilcikar:

nan jujum seni unuttuk yoğunluktan geçmiş olsun canım ya

yarışçı ve rey biraz kendinizden bahsedermisiniz mesela yarışçı bu resimdeki bebek seninmi
ben biraz tanıtayım kendimi ben betüş bursadan 29 yaşındayım çalışıyorum 5 yaşında 1 oğlum var 1 senedir burda binekliyom ama son aldığım gazlarla bu son aylarım olcak:sm_cool: inşallah

merhaba herkese

29 yaşındayım.6 aylık bir kızım var.resimdeki fıstık kızmdırsengözlerimebaksanab
tekstil sektöründe inspektörlük yapıyorum.bu bendeki kilolar doğumdan kaldı.aslında geçen seneki kilom 63 dü.sigarayı bırakınca 67 ile hamile kaldım ve sonrası malum.şimdide bu kilolardan kurtulmak istiyorum.o yüzden desteğe ihtiyaç duydum ve kendimi burda buldum.her iki halimdende resim koydum bakmak isterseniz...a.s

merhaba herkese

29 yaşındayım.6 aylık bir kızım var.resimdeki fıstık kızmdırsengözlerimebaksanab
tekstil sektöründe inspektörlük yapıyorum.bu bendeki kilolar doğumdan kaldı.aslında geçen seneki kilom 63 dü.sigarayı bırakınca 67 ile hamile kaldım ve sonrası malum.şimdide bu kilolardan kurtulmak istiyorum.o yüzden desteğe ihtiyaç duydum ve kendimi burda buldum.her iki halimdende resim koydum bakmak isterseniz...a.s

allah bağışlasın canım çok tatlı bende aynı dertten muzdaribim 47 kloyla hamile kalıp hiç dikkat etmeyip 35 kilo aldım şimdi eskiye nazaran biraz daha iyiyim-tatlicadiarzu-

böğürüyom ıkınıyom yok cıkış yolları kapalı kaldı içimde senağlama
midemi cok ağrıttı
revirdeki arkdasa sordum yemekten sonra ilaç vercek bana

yaw şirkette herkes hasta öyke grip falan değil ayılma bayılma kusma
sanırım boş boş oturmak hepimizi alt üst etti

gelelim dimpleye hiçmi işin yok anacım senin üşenmeden fotoları çekip koymuşun:roflol:
ve deguşşşşş hanım önceliklen seni öporumŞeniz snrada tepiyorum :mymeka: ben resim koysam sayfalar sürermiş nan takip et ben meyveden başka bişey yemiyom :dilcikar: küstüm sana çok uzadı raporu başka mesajda vereyim

kızımm sen önce bi geçmişi okusana :mymeka:
keyfimizden uğraşmıyok herhalde o benim haftasonu vukaatı cezamdı tamam mı laelaelaelaelae

bu arada rey ve yarışçı hoşgeldinizz a.s.
merhaba yarışçı beni hatırladın mı yerimseniben

Sevgili betüş,

bende 30 yaşındayım. 1 senedir evliyim yani mart sonunda br yıl olacak.
özel bir şirkket çalışıyorum.Kocaelindeyim.
şu an 73 kiloyum idealim 57 aslında ama ben 60'a razıyım.
hazirana kadar 60 olmak için buradayım.
bebek düşüncem şu an yok. inş 2 sene sonraki planlarımda.
bazı hormonal rahatsızlıklarım var ama tedavi görüyorum. hatta yarın randevum var.

kızımm sen önce bi geçmişi okusana :mymeka:
keyfimizden uğraşmıyok herhalde o benim haftasonu vukaatı cezamdı tamam mı laelaelaelaelae

bu arada rey ve yarışçı hoşgeldinizz a.s.
merhaba yarışçı beni hatırladın mı yerimseniben

hatırlamazmıyım canım seni

hoşbulduk güzelim sen mezun olacaksın ben daha katıldım.neyse bizi yine yoklarsın arada.:nazar:

Back