• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

YAĞSIZ YOĞURT ZAYIFLATIYOR
[/B]Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyen kadınlar yüzde 22 daha fazla kilo veriyor. Göbekteki yağların yüzde 81′i de sözkonusu bu yağsız yoğurtla eritilebiliyor.

Göbeğini çok hızlı bir şekilde eritmek isteyen kadınlar, bol bol yağsız yoğurt tüketmelidir! Avrupa’da yapılan bilimsel bir araştırma gösterdi ki, düşük kalorili diyetlerine yoğurdu da ekleyen ve günde 3 öğün yağsız yoğurt tüketen fazla kilolu kadınların, yoğurtsuz bir rejim uygulayanlara oranla yüzde 22 daha çok kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları anlaşıldı. Yoğurt yiyen kadınların ayrıca, karın kısımlarında yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları bilimsel olarak kanıtlandı.

Tennessee fakültesindek, incelemeye iştirak eden Prof. Dr. Zemel, yoğurt tüketen kadınların hem ortalama 7 kilo olan zayıflama seviyesinden daha çok inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden 2 kat fazla koruduklarını ifade etti.

Son düzenleme:
Selam kızlar arada gelip okuyom yazdıklarınızı ama bi ara kaçırdım.
Juliyetim mezun olmuş canım beniiimmm tebrik ederim Şeniz Darısı diğer arkadaşlarımın başına :Saruboceq: :1rolleyes: Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım :Saruboceq:
Serserimin de liderliği hayırlı olsun Şeniz
Şimdi anlayamadığım bi de konu var Şirinm de bebek mi bekliyomuş :uhm: Ne güzel yaa kaydirigubbakcemile3
Beni soracak olursanız midem ağzımda dolaşıp duruyorum. Günde 1-2 kez çıkarma faslım var. Bir odadan diğerine direkt geçemiyorum, öbür odanın kokusunu aldıktan sonra önce bir lavaboya koşmam gerekiyor rahatladıktan sonra girebiliyorum odaya. Boynuma kokuya bulanmış bir yazma bağlıyorum başka kokuları almamı engellesin diye. Birazdan boynumdaki yazmadan da midem kalkıyor. Sabah öğle akşam ekmek peynir yiyorum. Bi de arada bir portakalve havuç falan. Kilomda bi değişiklik olmadı. Bazen 100-200 gr aşağıya iniyorum. 1 ay kadar sonra geçecek inşallah bulantılarım.

oy oy oy kallisimin topiğine hikayemi yazem didim o arada neler kaynatmışsınız aşem yarın burdan ayrıldıktan sonraki çektiğim resmimi koyemde gör:çok üzgünüm: birde 1 ay sonra koycam bakalım fark nasıl çıkcak seninkini ben görmedim:mymeka: koy bakembi
ay hikayem biraz uzun oldu kallisim kızmaz inşallah bebekliğimden başladım:roflol: ay yazınca bi rahatladım ama:roflol:

Heee inşallah geçecek serserim 1-1,5 ay soora... Nerdeyse 50 sayfa okudum kızlar neler döktürmüşsünüz öööle. ama hepinizi çok özlemişim yaa :a015: Önceleri ben de yediklerimi yine yazmaya devam edeyim diye düşünmüştüm ama pek iç açıcı şeyler yok o yüzden sonradan vazgeçtim :sm_confused: İnşallah düzelim sonra başlarım yazmaya.

Pazartesi salı akşamcıyım canım gececilere 3'er saat dersim var o 2 gün. Cuma günü de sabah 10 dan akşam 10 a kadar. Diğer günler boşum. Benim için çok iyi de evde de ders çalışıp gitmem gerekiyor. Bi de çocuklar sorular falan soruyolar bazen daha gelmediğimiz konulardan. Çocuklara daha o konuya çalışmadım diyemiyorum tabiki kıvırıyorum artık bi şekilde :) Ama yüksek lisansım falan olmadığı için tutmazlar bu dönemden sonra beni orada. Meslek yüksek okulu ama profösör, doçent moçent var benim sadece bir lisans diplomam var. Çok acil ihtiyaçları olmuş tek ben varmışım ellerinde özgeçmişi olan öyle çağırmışlar beni.

slm ben geldim.. gruba katılabilir miyim..

yarışmaya katılmak için geldim ama ......

hoşgeldiniz arkadaşlar biraz kendinizden bahsedermisin kaptanı deptim gelmedi:roflol: ben sorguy alayım en iyisi yarışmanın kuralları var kaptan size daha ayrıntılı anlatır ama önce kendinizden bahsedin boy kilo hedef ne zayıflamak için bişeyler yapıyormusunuz evlimisiniz bekarmı:roflol: nebileyim öyle bişeyler işte

Back