• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

GÜNAYDINNNNNNNNNN hatta tünaydınnnna.s. anaca yazabildim nasılsınız bakalım Şeniz hepiciğinizi ösledim raporuma gelince dün akşama kadar herşey iyiydi akşam 3 günlük yedim herlade aslında fazla değil ama kalorileri fazlakaydirigubbakcemile3 kociş yemeğe götürdü rapor veremicem hamileler var aramızda deyippppp yırtıyorum:roflol: çünkü sebze meyve değil:1no2: ama inanın midem bayram etti diyebilirim kafamçokkarıştı gerçi eve döner dönmez telafiye başladım bugünde öle yanımda greyfurt elma portakla ve muz var akşama kadar bunları yicem laelaelaelaelae

merhaba kızlar bu hafta sonu hepimizin aynı gecmiş galiba cumartesi akraba günümüz vardı cok az yerim diyordum ama öyle olmadı bir saat tamı tamamına bir saat dısarıda o soğukta bekleyince üstelik evi de bulamayınca sinirlerim bozuldu tabağımda ne varsa yedim yetmedi üstüne de tatlılardan birer tane daha yedim kurban bayramından beri böyle yememiştim yalanda söyleyemem hic te üzülmedim o an ama dün cok kötü oldum dün de k.validemdeydik eltim bebek getirdi ben yaptığım halde hiç bir sey yemedim 5 te akşam yemeğinde bir tabak az oda mantar sote bir de marul salatası yedim başkada bir sey yok kendi kendime ceza kestim:((( spor hareketlerini aksatmadan yapıyorum bir gün yapamazsam ikinci gün her ikisi de yapıyorum

oyy şirinim yarama parmak basmışsın :çok üzgünüm: midem bulanmıyor aksine şişiriyr ama ben nedense midemde hep bi boşluk hissediyorum:roflol: mide alışmş bu güne kadar ekmek ve hamur işine ama 2 haftadır ekmeğin tadını unuttum takiii düne kadar dün ekmekte yedim:mymeka:

Back