• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selamlar
nan iki gün yoktum doldurmuşsunuz sayfaları oku oku bitmedi:sm_confused:
jujum çok tebrik ederim seni canım aşemin söylediklerine yüraktan katılıyorum inş bidaha sadece dışarıdan filozofluk yaparsında buraya kilo vermeye gelmezsin a.s.Şeniz:nazar:

aşem kaptanlığın hayırlı olsun canım
jujum kapatan olunca dayanamadı bize kiloları eridi :roflol:
en kısa zamanda senide eritiriz :roflol:

kaptanlığın hayırlı olsun serserim bayagı hızlısın resim işini iyi akıl etmişsin bizim icinde iyi olur keşke baştan bir resmim olsaydı:(((
kaptanım benim adım listende yok merak ettim benden memnun musun yoksam bundan adam olmaz mı diyorsun :)))))))))

günaydın kızlarrr cuma gecesi ablam sürpriz yaptı bize 1de eve geldi:) çok mutlu olduk oturduk epey onla konuştuk sarıldık :teselli: çok güzel 2 gün geçirdik

c.tesi raporum
sabah yumurta salatası soğanlı falan oluo ya ondan öğlen bir küçücük kazandibicik :mymeka: ama öğlenlik yimedikk gezmekten :içelim:
akşam karnıyarık 1 kaşık pilav yoğurt bolca ben çok sewerim yoğurdu

pazar raporum
sabah annem patates kızartmış ablamın şerefine azcık aldım domates peynir yidim
öğlen a city die bi yer var sewgilimle ablamı oraya götürdük orda eski türklerin yedikleri yemekleri yapan bi yer var sebze ve baharat ağırlıklı yarısını zor yedik ablamla baharat boğdu bizi:)
akşam yoğurdun üstüne nane döktüm limon sıktım yedim 1 kaşıkta pilav koydum annemlere ayıptır sölemesi pide getirdim bende onu koklaya koklaya yedim yoğurdumu :a015: :çok üzgünüm: sona tabi midem kazındı libelebi attım ağzıma az o kadarr:)

ablamı 15:30da yolcu ettik çokkötü ya gerçekten zor o varken çok neşeliyim o gidince bütünneşem yokoluo o bide uzakta onu tahmin bile edemiorum canım benim

ablamı bırakıp ümomla sinemaya gittik ivedik tahmin edeceğiniz gibi ama biz öle put gibi oturup izledik bi kaç yerinde güldük o kadar arogta ivedikte hayallerimi yıktı vala

böle işte daha ne yaziim bugün kendime plan yapıorum artık böle gitcek inşallah hadi bakalım kolay gelsin hepimizeee

herkese günaydın hayırlı ve ii ve çabuyk geçecek bi hafta olsun inş,
gülay bende dün arkadaşlarıla buluştum emrah diye bi arkadaşım var aaa hülya yarın nerde dio dedim taşımak zor evde bıraktım,
nerimanda diyo at çöpe durmasın evde çok tatlı olmuşun diyo,
apo benle evlen gı nolur deyo,
sevgilim var didim ben beklerim deyo,
didim Alahım ayırmasın bizi(amin)ben iyiyim böle :)

sona dediler hadi recebe gidek yer yoktu 3 sinema gezdik CANımda deymez bitanem gitmeye dedi bende pek dün gönülsüzdüm gitmeyeceğim o filme karar verdim:)3 kez yeltendim yer bulamadım vardır bi hayır:roflol:...
betüş gülonun raporu gördüm hesabı kesilcek sizde ne var ne yok,
aşe hanım kaptan oldum deyi vurnun buyümesin ş. hala benim Jeyyar...

bu arada yarın 2 ayrı yere misafirliğe gidiyorum kısmetse
misafirlik demek pasta, börek demek cokacimcoook
umarım kötü şeyler olmazz kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar a.s.

evettttttt
çok üzgünüm ama herşeyi tek tek açıklıcamm senağlama
haftasonu raporumm :tomato:

cumartesi:
sabah: yarım simit+çay
öğle misafirliği: 1 sarma+1 küçük dilim börek+1 dilim kek
ara: nescafe
akşam misafirliği: 1 sigara böreği+yarım poça+bikaç kaşık kısır+2 tuzlukurupasta+1 dilim pasta
ara: 1 tatlı

pazar:
sabah: 2-3 dilim ekmek+domates+peynir+zeytin+biraz p.kızartması+çay
ara(misafirlik): nescafe+bikaç kaşık helva
akşam: pırasa+3 kaşık bulgur+salata
ara(misafirlik): kahve+2 çatal tatlı
ara: meyve salatası+15 fındık

off işte bölee
tam 4 ayrı yere misafirliğe gidince tablo böyle oldu :çok üzgünüm: :bbo:
bunu hakettim :mymeka: hatta bunu da :mymeka: bunu da :mymeka: :mymeka:

günaydın yavru kurtlarım:roflol:Şenizyeni lider geldi göslerimi de şaşı yapim şener şen gibi:roflol: ilkercim iyi gidiyorsun diye ses etmedim bozarsan senin de ensendeyim:jeyyar:dilencim okudunmu yazdıklarımıkaydirigubbakcemileve dimpleeeee:1shok::1shok::1shok:naptın sen ya:mymeka:kızım bir öğünde yediysen öbürkülerde neden yedin:oklava:sporda yapmamışsındır sen şimdi as sonra ceza geliyo dimple hanumkötükedihüsogelelim benim hafta sonu raporuma

cumartesi kahvaltı klsik ekmek peynir domates çay o gün benim günüm vardı sütlü tatlı yaptım poğaça ve kurabiye öğleden sonra bi dilim sakızlı muhallebimden yedim 1 tane de poğaça

akşam ne yedim nan ben :roflol:he kaynanama gittik çorba içtim bir de salata yedim az kızartma vardı onu yemedim...

pazar sabah 2 küçük sosis peynir bi tabak yeşillik roka maydanoz falan domates ve bir kaşık bal...

akşamda 7-8 tane hamsi yedim ve çorba içtim salata yedim...

cumartesi 20 dk nivea cd yaptım yatmadan öncede 30 dk pisiklete bindim...

pazar 30 dk pisiklet.......

ben de raporumu yazayım;
cumartesi
sabah:klasik kahvaltım
ara:1 elma,1 sb süt
akşam:2 kepçe çorba,5 yk fasülye
ara:1 elma,1 portakal,1 havuç
pazar
sabah:klasik kahvaltım bi de 4 tane p.kızartması
öğle:5 yk yoğurtlu ıspanak
akşam:2 kepçe çorba,4 tane yoğurtlu sarma ve bol salata
ara:çikolata(ama light olanından 90 kalori)
45 dakika da spor

dimple cezan 2 şık birisini seç beğen:mymeka:bir spor yapacaksın ve buraya yazacaksın spor yaparken çekilen bi fotonu çekip bize yarın gösterceksin ...2 bugün dünü ve evvelsi günü telafi etmen için öğleyin sadece çorba iç ya da yoğurt ye akşamda bize ne yediğini göstereceğin bi foto koyacaksınkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar a.s. a.s.
oh oh sirserim maşallahh
herkesin ensesinde :roflol:
sirserim bu arada katılmak isteyenler topikine göz atıyon mu :uhm:
birde bana koruma programı vercektin insallah unutmamısındır yoksa...... :jeyyar:

Back