7. Takım Tombul Amazonlar

as sonra topik kapanırsa sizin delikleriniz yüzünden görürsünüz yarışmayı :roflol::roflol::roflol:ayrıca oha diyorum hayal kulağın delik deşik yani:roflol: banyo yaparken kulaktan su çıkıyordur:roflol::roflol:

as sonra topik kapanırsa sizin delikleriniz yüzünden görürsünüz yarışmayı :roflol::roflol::roflol:ayrıca oha diyorum hayal kulağın delik deşik yani:roflol: banyo yaparken kulaktan su çıkıyordur:roflol::roflol:
aman yeterki kulaktaki delikten kaçsın başka yerden kaçmasında :roflol: :roflol: :roflol:
evet hayal cim bekliyorum
nedir bu delik :uhm:
ya sana ne diyem nan ben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bi kerem annem çeyisime süzgeç almaycek öle dio bana :dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:...

evet hayal cim bekliyorum
nedir bu delik :uhm:

kısım benim bi kulağımda 9 delik var
angelinde 5miş bu betüş danoşu başka deliklere yerlere çekti konuyu...

sen nasıl istersen öyle olsun toplam delik sayın fazlaysa toplam olsun belli bölgede bizden fazlaysa onada eyvallah hayal yeter nan :roflol:

betüş toğlam olsun sende olandan bende yok canım be...
:roflol::roflol::roflol::roflol:...

ayrıcana 9 birinde 5 birinde vardı delik toplam delik sayım bu benim betüş cadısı :roflol::roflol:...

kısım benim bi kulağımda 9 delik var
angelinde 5miş bu betüş danoşu başka deliklere yerlere çekti konuyu...

ayrıcana 9 birinde 5 birinde vardı delik toplam delik sayım bu benim betüş cadısı :roflol::roflol:...

oheeeeeeeeeee :1shok: :1shok:
nerden nereye kadar bu canım -tatlicadiarzu-

sanırım daha iyi duyabilnek için
yoksa bir kulağa neden 9 delik yapılsın ki fisfisfis deli değil ya bu :uhm:

öbür kulağındadamı var heeeeeee:roflol: toplamdada bende yok anam
juli iyi bi bağdaştırma ama o deliklerin duymayla alakası yok anacım şimdi başka yere 9 delik açtırsa ay neyse devam edemicem :roflol: :roflol: :roflol:

betüş uçuşa geçtin guzum farkındasın leee:)))))
artık 1 er tane nan benim yavru hayatım çıkaralım dedi bukadar olmasın dedi
e çıkar hadi dedim çivileri yane vidaları battı ekline beceremedi çıkardım bende hepsini kapanmak üzere
nan alışveriş merkezlerine falan girerken o kapılardan geçerken bağırıyodu kjapılar hahahaha...

süprizzzzzyeter ulen topik kapansa yine banı yices şimdi tamam bitti susun:roflol:bi daha delik kelimesi duymıyım:roflol:

ne neeeeeeeeeeeeeeeeeeey nan :)))...
yafrumm ben direk gusül abdestini nasıl aldığını merak ettimm :roflol:
şimdi bişi değil de evlenince napcan nan kaydirigubbakcemile3
kıslar devam edemmi ya yenilerden biraz korkuyorum juli kaldeskop serseri hayalgözlü bana alışıkta diğerleri ilk defa karşılaşıyor ondan biraz tedirgin oldum yoksa daha ne resimler koyacaktımda arkadaşlar bilir:roflol:
korkma kuzumm devammm naniknanik
bakalım daha neler görcezz :roflol:

heman söleyim abdest alırken o deliklere su kaçsın diye tek tek ovalıyodum :roflol:
başka delikte yok apal:)))))
betüş susma susutukça sıra sana gelecek diyesim geldi sana len...
gülayım hoşgeldin anam...

hoşbuldum yavrım benim

kuşlar ben hayalime kontürüm olmadıı için haber veremedim nişanımı onun için sizlerin huzurunda tekrar özür diliorum dostumdan

hayalim seni çok sewiorumm

gülüm sorun değil düğüne gelerim bende Allah nasip ederse tatlım
Allah tamamına erdirsin mutlu ol sen önemli olan o...

X