7. Takım Tombul Amazonlar

yüzme kursuna başlayan yarışçıya başarılar diliyoruz yarışçı ve soldaki kurs hocasının kurstan görüntüler :::)))

454620071022_584852_1193079840_1kjo.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
kimin nerde deliği var nan :mymeka:
ben annamadım

julim decoderi yine takmadınmı antenlerde kapalı tabi :roflol: alt yazı geçmek isterdim amma valla bu konuya altyazı geçemicem ama çok merak ediyosan hayale sor nerde kaç delik var yada açtırmış yada açtıracak :roflol::roflol::roflol: yemin ederim koptum nan karnım ağrıyor artık

:roflol::roflol:alkisalkisalkis:roflol::roflol:

betüsde tam betüs nerden bulayon kizim hecmi isin yok bütün gün nette resimmi arastiriyon kuzum öpüyorum seni

zeytinim yaa bi baktim topik kapaniyo felan dyie yaziliyo allah allah dedim niye kapaniyo sonra amazonlar lafi geciyo dedim nere yaaa burasi valla betüs link vermese bulamamzdim herahl haa ee burdan konusmaya devam ederik ozaman canim

ben geldim ama başka kimse yok:çok üzgünüm:ama ama ama fekat lakin ben sizi çok özledimmafoldumben

gideli 3gün oldu kimseden ses seda çıkmamış ahleyarcığımlan sirserim dışında :eek:lmaz:

hepinizee zopa atıcamm bi güselllll

dolayısıyla kimsede beni meraak etmemişşş:1closedeyes:

ben cumartesi akşamı dedeşumu ziyarete antalyaya gittim :dance: ilaçlar sayesinde iyiydi çok şkr :Saruboceq: allah eksikliğini göstermesinninşş:Saruboceq:dün gecededöndüm 5 6 saat falan kaldık ama yetti iyi olduğunu gözümle gördüm ya çok şkr :Saruboceq: ama gene de hasta olduğunu görmek üzdü birazmafoldumben neyse ağlamıcaktım:nazar:
oğluşuda babannesinde bıraktım halbuki 1 gece sadece ama öle birakıp gitmek o kadar dokunduki yol boyu ağladım desem yeri boynunu büktü gittimafoldumbenallahım eksikliğini gösterme bizi evlatrımıza onlarıda bize bağışla yarbbimmmmm aminnnnnn:lepi: ayy gene bi tuhaf oldummmm senağlamasenağlamamafoldumben

günaydın kuzucuklarŞeniznerelerdesin nan bakimkaydirigubbakcemilehadi tükkanı açtım temisledim bi de üstüne bol köpüklü kayfe yaptım gelin yamacıma:içelim:deguşuma not : bir ara sen bize damla sakızlı kahve demiştin geçende aldım bayıldım tadına:asigim:çok pahalı ama ya:eek:lmaz:

slm kıslar ben geldimm
hepinizi çok özledimm zeytin hariç hakikatten herkes tatile gitmiş galiba opuyorumnanaktan

X