7. Takım Tombul Amazonlar

çete savaşlarından bıkan hayalgözlü şimdide dünya savaşlarında
my.php
[/URL][/IMG]

aldığımız son bilgilere göre röntgenleri çekilen hayalgözlünün sonuçlar iyi çıkmış kendisine geçmiş olsun diyoruz
my.php
[/URL][/IMG]

kendini çete savaşlarına kaptıran hayalgözlü ve betüş sonunda mafya filmi çekmeye karar vermiş :roflol: :roflol:
my.php
[/URL][/IMG]

duyduğuma göre takımımızın hamişleri kaldeskop ve juli araştırmalar sonucu suda doğum yapmaya karar vermiş :roflol: :roflol: :roflol:
my.php
[/URL][/IMG]

serseri, abetüş ve zeytin birbirlerine sürekli bu duayı gnderdiği için takımdan bi türlü ayrılamıyorlarmış :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
my.php
[/URL][/IMG]

len betüş danoşu Allah tependen baksın senin manyak illa bak bak baktım işte patoniçede var gülemedimde kendimi sıka sıka bi hal oldum
kısım ömrümü yedin len ömrümün törpüsü
de pınarım nazik neyin dediğin resmi çaılmadı onu güremedim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...

takımdan mezun olan dimple yin burnu büyümüş kimseye ps vermiyor
my.php
[/URL][/IMG]
betüşşşşşşş :kızgın: :dilcikar: :çok üzgünüm: siteye giremiyok herhalde nan :mymeka:
takımın mezunlarından dimpleyin mezuniyet töreninden görüntüler
my.php
[/URL][/IMG]
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
betüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gel seni bi öpücemmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz

oyyyy betüşümmm
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn naannn :roflol::roflol::roflol:
o koyundakii küpeler kimin takıommm gerçektenn tutturdunn :roflol:

kıslar devam edemmi ya yenilerden biraz korkuyorum juli kaldeskop serseri hayalgözlü bana alışıkta diğerleri ilk defa karşılaşıyor ondan biraz tedirgin oldum yoksa daha ne resimler koyacaktımda arkadaşlar bilir:roflol:

koyaydın anam sen hade koy ben buradaykende ağzınadan yüzünden başlayam senin irezil insan :roflol:
ayrıcana 9 açtırmam 1 dene olsun temiz olsun pis manak :roflol:...

oy anam delikler yarışmasına hoşgeldiniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hadi bakalım en çok kimin deliği var:roflol:

kimin nerde deliği var nan :mymeka:
ben annamadım

julim decoderi yine takmadınmı antenlerde kapalı tabi :roflol: alt yazı geçmek isterdim amma valla bu konuya altyazı geçemicem ama çok merak ediyosan hayale sor nerde kaç delik var yada açtırmış yada açtıracak :roflol::roflol::roflol: yemin ederim koptum nan karnım ağrıyor artık

betüş ahada gene deyom Alah tependen baksın mannak
betüş toplam delikmi hacı belli bölge varmı :roflol:...

X