7. Takım Tombul Amazonlar

ve işte koptuğum annnnn bence en güzel resim lama ekizler serseri ve abetüş ay koptum bu sefer aşem:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
my.php
[/URL][/IMG]

bugün yarışçının doğum güü doğum günün kutlu olsun canıma.s. 1 yaş daha yaşlandın:roflol:
pastasigarahr7.jpg
[/URL][/IMG]

nan filozof deguç dün tavsiye ettiğin karınca yumurtası yağını aldım yine prospektüsü okumadan kullandım sonuç ortada filozofluğun bu sefer işe yaramadı :roflol:
my.php
[/URL][/IMG]

filozof deguşum yine benim için araştırma yapıp gelmiş
517520081027_2_1225140806_qp9z.jpg
[/URL][/IMG]
:lepi: :sm_cool: :lepi:
nan filozof deguç dün tavsiye ettiğin karınca yumurtası yağını aldım yine prospektüsü okumadan kullandım sonuç ortada filozofluğun bu sefer işe yaramadı :roflol:
my.php
[/URL][/IMG]

seni bu hallle eve sokmazz görürsün :roflol:

juli ve zeytinin korsesinden alamayanlara reklam yeni ürün hayal gözlü gitti gitmeden alından bulmuş :::)))
my.php
[/URL][/IMG]

petüş var ya süpersinnn alkisalkisalkis
julimm kocişin ne hale gelmişş ayrıca ikimizde lahana topuna dönmüşüzzz :roflol:
kaley oğlun sığmamaya başlamışşş hiç bölede doğum yöntemi görmemiştim :roflol:
deguşum petüşü ne hale sokmuşsun kıss önce danaydı şimdi kıllı danaya dönmüşş kaydirigubbakcemile3kılsızda dana olmaz ya neysekafamçokkarıştı
yarışcımm sen en iyisi rejimi bırak yoksa iyi sonuçlarbeklemiyoo seni delikafadulden
dimple pek bi havalanmış gördüm seni sengözlerimebaksanab
ama openseayada yaptığın ayrıcalık gözümden kaçmadı :dilcikar:
hayalim biri seni durdursun :jeyyar:
serserim arabanın içinde pek bi afilli duruyon gamyoncuiremsu
almiş hnm son haline bayıldımmm imaj falan süper ötesi :icecream: :tomato: kaydirigubbakcemile3
angel hangi kuaföre gidiyon adres versene :nazar:
ayy sabah sabah ne iyi geldi varya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

ulaa sabah sabah işedim altıma :roflol:

yanlız 28. sayfayı acamıyorum ordaada var mı :uhm:

sabah sabah hiç yerinde olmayan keyfim yerine gelmiştir ilan olunur :) oy öldüm nan betüş gülmekten kriz geçiricem nan :)

X