- 6 Temmuz 2008
- 11.582
- 71
-
- Konu Sahibi abetxuxxsx
yok nan bende çalışıyom :mymeka:
hem ben dünyanın fotokopisini çektim :1shok:
biliyon mu sen :dilcikar:
juju uyuzu naniknanik
juju betüşü çağırım gelim ben şebeklik yapsın güldürsün bizi hasbaalmişte çalışıyo kıs çatma atadaşıma:asigim:gel bana çat herkes benle uğraşıyo ya sende uğraşırsan koymas bugün zannımca:roflol:ama as sonraki psikolojimi bilemem tabi:dilcikar:şarkıyada başlayalım hep beraber DENGESİZİM BUGÜNLERDE ÇARESİZİM BU ELLERDE:roflol:
ben geldim kıslar ne yapıyosunuz bakayım
merhaba arkadaşlar :asigim:
sizin çekişmelerinizi okuyup okuyup gülüyorum burda :roflol:
hele şu varya şu "" :mymeka: "" bayılıyorum ona
nan dmple okuyokuyp gülme
yaz bende güleyim :mymeka:
ayy petüş gelmiş-tatlicadiarzu-
beni görünce kusasınmı geldi:dilcikar: zaten takımdan da kovduğunu unutmadım:mymeka: bi gün bu hayalin eline düşçem galiba bana o bi takım bulur kaldı 3 haftam ben bi kulis yapayımsengözlerimebaksanab
nan dmple okuyokuyp gülme
yaz bende güleyim :mymeka:
ayy petüş gelmiş-tatlicadiarzu-
mannak kapılar sana ardına kadar açık didim görmedinmi sana özel yazdım gel öpemŞenizulan delı benı nıe öpmuon küstüm sana
slm verdik öptük ya :mymeka: geriye baknan ben ne zaman yok olsam hep sayfalar ilerliyo
hep ben yokken toplaşıp konıuşuyonuz :mymeka:
küsecem artık size
benim gitmemmi bekliyosunuz bilmemki
bence hayalin eline düşme
kurda kuşa yem eder seni
nan benmi kovdum seni :mymeka:
3 haftam kaldı ne demek nan
sahnelere geri mi dönüyon
bensiz yapamadın dimi :jeyyar:
ahh canım benim Şeniz
senin eline düştükte noldu:dilcikar: evet sahnelere döncem vyerimsenibenatandaşın ısrarlarına dayanamadım:asigim:
heyyyyytttttttttt çekilin nannnnnnnn ben geldim:lepi: biri şebek aranıyor ilanı vermiş:roflol: hiç üstüme alınmadım:dilcikar: nan hayal cadısı burnın kapısı sana açıldıysa herkese açılır boncuh benim başımın tacıııııııııııııı a.s. ilişme ona sen kendi totoşuna bak :mymeka: boncuhum boş ver kız kilo aldıysan ne güzel balık etli olmuşundur işte sanada yakışır:asigim: kendinle barışık ol güzelim boş verrrrrrrrrr aldırma bu hayale kendi hasetliğini dışarı vuruyor işte:roflol::mymeka: