7. Takım Tombul Amazonlar

betüş benim mesanem var canım verimisengözlerimebaksanabsen bana hiç sormadın
ama aşk olsun sana:mymeka:bak benim resmimde var sırnaşık şey
istersen oruçlu halimi çekim koyim:bbo:kokmucana söz vermen lazım:roflol::roflol:

iyi akşamlar herkese betüşşüm var ama nası vercem sana iftardan sonra kimse uğramamış fazla fazla yediniz şiştiniz dimi ben kaçıyorum yol arkadaşım başlayacak herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar herkese betüşşüm var ama nası vercem sana iftardan sonra kimse uğramamış fazla fazla yediniz şiştiniz dimi ben kaçıyorum yol arkadaşım başlayacak herkese iyi akşamlar

şirincim merhaba a.s.
bende hem yol arkadasımı izliyom hem kk da takılıyom işte kaydirigubbakcemile3

benim pc ve tv ayrı odalarda maalesef ben ikisi bir arada yapamıyorum iyi seyirler canımm

gunaydinlar abetuss :) nasilsin bakalimmmmmmm topigine takiliorm emme tombul degilem hihh:)

gunaydinlar abetuss :) nasilsin bakalimmmmmmm topigine takiliorm emme tombul degilem hihh:)

takıl anacımŞeniz herkese açık benim dopiğim değilki hayalette damlar birazdan halka açık hizmet veriyoz kızım burda dün aklımı aldın:1shok: düğün olmuyo deyince bişey oldu sandm varyakaydirigubbakcemile ama çok kötüydüm devamına bakamadım sigarasızlık beni perişan etti herşeyin hayırlısı canım ya üzülme koca eninde sonunda senin:roflol: geç olsun güç olmasn kaydirigubbakcemile5

günaydın nan kıslar,
bende tombul olmayanlardanım,
betüş neeeeeeeeee? anladın sen...
julyetim hoşgeldin kıs...

hosbulduk hayalim nassın bakimmm yerimseniben
oooo serserimde burdaymışşşşşşşş Şeniz gel senide bi öpemmmmm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inş
betüş ben bakdım canım özelime ekledim senia.s
sende bak bence bi özeline:jeyyar:
benim msn gün boyu açık 7 gün 24 saat hizmet veriyorum:roflol::roflol:
ya bu arada bende tombul değilim:sm_confused:kalçalar geniş ama olurmu:roflol:

nerdesiniz nan :mymeka:
ben sizin için hayatımı tehlikeye atıp kk ya gireyim
siz gelmeyin :dilcikar: oldumu şimdiii hıhıhhh

naz cım merhaba a.s. bende juju aslında tombul değilim biliyon mu basenlerim geniş :jeyyar: :jeyyar:

saol kuzum koca benım nasılsa ah ah ama cok özluorum su uzaklıkta olmasa 10yıl daha beklerdım neyse acma yaramı ben kendımı önumuzdekı bahara hazırlıorum kısmet hersey
hayaletımde gelmıs hosgelmıss:)hihoyyyt

jujum iyiyim şükürler olsun canımcım,
oh oh eklen birbirinizi bizde bakalım sef sef burda:)
bende şişgo değelim miğdem çıkıyo benimde basenler küçük...:)

jujum çok özledim ya :1hug: mesaneye dalmışız burayı unuttum hayal hanım buraya gelip mesane ni niye kapattın aşe ve naz hem benle konuşup heöm nasıl buraya yazdınız nan:mymeka: sszzkk kızım bukadar acele etme kavuşamadın diye öle:roflol: ilerde bıkarsın evden çıksada rahatlasam dersin:roflol: işte hayat bu bu günlerin kıymetini bil bence

haklısın abetuss ama bayagıdır beklıoruz 1 senedır böle ama hayrılısı sunun surasında nisan mayısa ne kaldıkı kandırıorum kendımı :))))))))

nan bensiz mesanede ne işiniz var eeeee benneyaptımki tabi ben yokum die fırsat kolladınız ama ben size sorarım

bu gün akşam olmucakmıs gibi geliyo :çok üzgünüm:

la masaneyi kapatmadım olum kapanmış bende yeni fark ettim anam deyom ya mal gibiyim diye fark etmedim bile kapandığını,
arkadaşların facebooklarını türkçe yapcam diye bakıyom masaneyi görmedim açıyom aha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…