7. Takım Tombul Amazonlar

:roflol: bekliyorum yeni dopiğini hocam cok sorulcak sorularım var
cünki benim hödük bi kocem var :roflol:

hödük mödük seans iyi gidiyor baksana adam akşam etrafında fır döndü öğlende masa etrafında pervane olmuş seni bekliyor:roflol: :roflol: nan yarını iple çekiyom sabah yine krize gircez desene:roflol: :roflol:

kızım ilk cümlenden bişey anladıysam senin gibi olayım:roflol: :roflol: topiğe gelince sen oraya giremezsin çünkü kocan yokkkkkkk:roflol: :roflol: ay kusur kaldın:roflol: :roflol: ama ayrıyeten genel dopikte açarım sen oraya yazarsın:roflol:

boncuh a demişin ya hanı sana yakışır diye kıs kilo aldım dimişte,
diyomki şişkoya teselli verir gibi ne diyon kısa kilo kime yakışır kandırma kızı diyooooooooooom,
july sen alıcıları artık kullanmıyodun demi petüşe versene geçici arıza yaptı zaar:roflol:...

güzel espiriydi ancak eminim az önceki cümleni okuyan benle aynı kanıda olcek ne demek istediğini anladım ancak kelimeleri tekrar oku görürsün sanırım senin benden daha çok ihtiyacın var o decodere juju sana versinde montele biyerlere:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: ayy bende iplen cekiyom :roflol:

petüş bende akşam gördüm tanıtımı allama sen geldin aklıma kaynanamdaydım bide beni gülme krizi tuttu kaynanm soruyoo noldu neden bu kadar gülüyosun diye kadına cevapta veremedim ama halimi bi görcen yerlerdeyim
katıl sen buna önce jujunun ki snra benim ki köşeyi dönersin:roflol:

nan bende koptum onu görünce sabahta kk ya girerken psikolojik gen tr nin reklamı koprdın evden işten okuldan internetten psikolojik sorununuz varsa internet üzerinden :roflol: :roflol:koptum ha

İyiyim ben de canımcım. Kendimi telkin ediyorum bu sefer mide bulantısı olmayacak diye ama sanırım bi işe yaramicak 2 gündür başladı gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…