- 13 Mart 2008
- 915
- 0
-
- Konu Sahibi abetxuxxsx
:roflol: bekliyorum yeni dopiğini hocam cok sorulcak sorularım var
cünki benim hödük bi kocem var :roflol:
la betüş ya şişkoya teselli kimin sana yakışır demişin pokiye nan gandırıkçı kilo kim eyakışıyo be,
he kesin sana demi :roflol:,
he aç sen topik geleriz biz
sitenin yolunu buldunda topiğin kaldı...:roflol:
boncuh a demişin ya hanı sana yakışır diye kıs kilo aldım dimişte,
diyomki şişkoya teselli verir gibi ne diyon kısa kilo kime yakışır kandırma kızı diyooooooooooom,
july sen alıcıları artık kullanmıyodun demi petüşe versene geçici arıza yaptı zaar:roflol:...
hödük mödük seans iyi gidiyor baksana adam akşam etrafında fır döndü öğlende masa etrafında pervane olmuş seni bekliyor:roflol: :roflol: nan yarını iple çekiyom sabah yine krize gircez desene:roflol: :roflol:
nan petüşe laf edeni fururum alaama :mymeka:
dersimiz var rahatsız etmeyin bizi
kızlar sabahki seanslardan sonra teklifinizi değerlendirdim yeni dopik aççam bir ara adıda kanal d de yeni çıkmış bi program varmış alttan yazı geçiyor kocanızdan memnun değilmisiniz? değişmesinimi istiyosunuz arayın yapalım?:roflol: bende böle yazcam kocanızdan memnun değilmisiniz ? yazın ben onu yontayım?:roflol: :roflol: :roflol: sonra başınızda köle olsun:roflol: :roflol: nan juju divam divam gayretli gördüm seni daha çoooook beklicek masan başında:roflol: bak bu akşam nirde bekletceni biliyon:roflol: seytini değil benim dediğimi yap önce değil sonra unutma:lepi:
petüş bende akşam gördüm tanıtımı allama sen geldin aklıma kaynanamdaydım bide beni gülme krizi tuttu kaynanm soruyoo noldu neden bu kadar gülüyosun diye kadına cevapta veremedim ama halimi bi görcen yerlerdeyim
katıl sen buna önce jujunun ki snra benim ki köşeyi dönersin:roflol: