7. Takım Tombul Amazonlar

anam fiyatı uygunmuş ta kıs...
sen kullan hele bende bakayım bi....
ben geçen sene hoddia aldım netten sipariş ettim 4 kutu indirimli oluyodu,
neyse 2 kutu içtim adamları aradım yerlerinde yeller esiyodu he sahteymiş :roflol:...

neden kimse yok hee :kızgın:
öğle yemeği vakti bittii
aaa herkes görevinin basına gelsin
motive edin beni
0183vx1mm5.gif

baa bakın helekiii msn de yakalarsam sizi
701dw7.gif

ay cok haset gördüm kendimi :jeyyar:

msnde yoklar en azından beni almadılar july betüş hanımın burnu büyüdüya beni almıyo artık ayrı konuşuyolarsa bilemem hıh...:)

ay sizde olmasanız bilmeyerekten işlediğim günaharımı kim alırdı:Saruboceq: ne güzel günahımı almışınız :sm_confused: işim vardı şimdi geldim msn m de açık kalmış:dilcikar: burda olsam senle konuşmuyommu nan hayal:mymeka: serserim nerdesin dopik dopik gezceğine ekiz eşine iftira atıyorlar savunsana :eek:klava: hasba boşamı aşem dedik:asigim:

sananee nan hayalet ben gelırım betusum benı kabul edıyı sen hıc karısaman:)))))) betusum bende tombul kervanındayım artık :)

sen bide bütüşü gör hatun kilo derdim yok diye takımdan çıktı o koca totoşo ve göbene rağmen :roflol:...

kuzular siz derin derin muabbet ederkene ben faks ve telefonlarla uğraşıyodum:nazar:bitti ama mesaide bitti:roflol:yarına devam inşallah hadi öperim hepiniziŞeniz

kuzular siz derin derin muabbet ederkene ben faks ve telefonlarla uğraşıyodum:nazar:bitti ama mesaide bitti:roflol:yarına devam inşallah hadi öperim hepiniziŞeniz

sirseri mayınım :nazar:
insallah bugün tel le faxla uğrasmassın
yoksa gelip basarım orayı :nazar:
hep sen calısıyon
almiş cadısıda hep yatıyoo :mymeka:
kaçmıyo gözümden :jeyyar:

sirseri mayınım :nazar:
insallah bugün tel le faxla uğrasmassın
yoksa gelip basarım orayı :nazar:
hep sen calısıyon
almiş cadısıda hep yatıyoo :mymeka:
kaçmıyo gözümden :jeyyar: