- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
-
- Konu Sahibi Yasemin4012
İnşallah canım benim evet içim paramparça neler yaşadığımi bir ben biliyorum iki saat önce acilden geldim bebek saglikliydi ama kanama nereden geliyor bilmiyorumÇok üzüldüm canım ya içim.kiyildi sen öyle deyince..binbir emekle uğraşıp istediğimiz şeyler elimizden gitme ihtimali bile mafediyor insanı. Bol.bol.dua et canım inşallah bebişin seninledir ve sadece korkutmustur
İnşallah canım benim evet içim paramparça neler yaşadığımi bir ben biliyorum iki saat önce acilden geldim bebek saglikliydi ama kanama nereden geliyor bilmiyoru
Etmemeye çalışıyorum canım nasip artık yapicak bir şey yokBebek doğana kadar eder gibi kanama görenler oluyormus canım öyle duymuştum. Hatta her ay adet olduğu için hamile oldugun dan şüphe etmeyip ileriki zamanlarda karnı şişince analayanlar varmış tabi ne kadar doğru bilmiyorum stres etme. En büyük düşmanı o
AnlıyorumEvet kaynanam var yanımda ama lavoboya giderken kıpkırmızı kanamam var resmen piskolojim bozuldu
Hala devam ediyor kanamam eşim de çalışıyor soyliyemiyorum bile üzülmesin diye çok çaresiz hissediyorum
Bazen öyle olabiliyor geç duyan geç farkına varan var cevremde gebelikle ilgili.Bebek doğana kadar eder gibi kanama görenler oluyormus canım öyle duymuştum. Hatta her ay adet olduğu için hamile oldugun dan şüphe etmeyip ileriki zamanlarda karnı şişince analayanlar varmış tabi ne kadar doğru bilmiyorum stres etme. En büyük düşmanı o
Cnm doktora gitmiş o yüzden doktor da farklı bi durum görmemiş bu durumla alakalı bu durum için herkez dedim ben çevremde de var kanama yaşayıp sağlıkla doğuran doktora gitmemiş olsa kesinlikle anormal tabiki kanamaHerkeste kanama olmuyor kırmızı kanama her zaman gebeliklerde tehlikelidir. Bence eşinizede söyleyin ve tekrar doktora gidin. Doktora gitmeyecekseniz oturmayın bile devamlı yatın ama bence mutlaka doktora gidin
progesteron ignesi çok iyi etki ediyor bu arada ben duphastonla ayni anda kullandim kanamayi durduruyor ikisi birlikde.Içinde ignenin beştane vardi 4 5kez aldim 12haftaya kadar devam ettim dupastonu hala kullaniyorum 16haftaya kadar devam etmeli.KiLar çok üzülüyorum bu sabah kalktim bı baktım kırmızı kanama koşa koşa acile gittim bebeğin kalp atışı var kese yanında da kanama alanı yok bu kanama nereden geliyor bilmiyorum pirogestiron yazdı dedi ki düşerse yapicak bir şey yokiçim acıyor anne olamiycak miyim ben hiç hep böyle oluyor benim gibi süreçlerden geçen var mı
İnşallah şu an daha iyim üç gün önce kontrole gelmiştim bu gün geldin 3 gün önce 6+5 dedi bu gün de 6+6 yada 6+7 dedi acaba bebeğim gelismiyor muprogesteron ignesi çok iyi etki ediyor bu arada ben duphastonla ayni anda kullandim kanamayi durduruyor ikisi birlikde.Içinde ignenin beştane vardi 4 5kez aldim 12haftaya kadar devam ettim dupastonu hala kullaniyorum 16haftaya kadar devam etmeli.
lavoba dişinda kalkmayin benim oglum vardiye mecbur kalkiyordum 3 4haftada basladi 9haftada durdu inşallah sizdede durur kanamaniz.
Direk gun atlayamazsiniz normaldir bu durum gelişimi dursa ayni gunde kalirİnşallah şu an daha iyim üç gün önce kontrole gelmiştim bu gün geldin 3 gün önce 6+5 dedi bu gün de 6+6 yada 6+7 dedi acaba bebeğim gelismiyor mu
Haklısınız galiba teşekkür ederimDirek gun atlayamazsiniz normaldir bu durum gelişimi dursa ayni gunde kalir
Aynı şey bende de dün oldu 9 haftalık. Bir anda kan boşaldı. Bebekte bi sorun yok tahliller normal kanama neden bilinmiyor bir hafta dinlenip progestan kullanıcam bugün sabah kahverengi leke geldi akşam kesildi bişey yok haftaya kendi doktorum çağırdı umarım bi şey yokturKiLar çok üzülüyorum bu sabah kalktim bı baktım kırmızı kanama koşa koşa acile gittim bebeğin kalp atışı var kese yanında da kanama alanı yok bu kanama nereden geliyor bilmiyorum pirogestiron yazdı dedi ki düşerse yapicak bir şey yokiçim acıyor anne olamiycak miyim ben hiç hep böyle oluyor benim gibi süreçlerden geçen var mı
Bende de şu an kahverengi lekeler devam ediyorAynı şey bende de dün oldu 9 haftalık. Bir anda kan boşaldı. Bebekte bi sorun yok tahliller normal kanama neden bilinmiyor bir hafta dinlenip progestan kullanıcam bugün sabah kahverengi leke geldi akşam kesildi bişey yok haftaya kendi doktorum çağırdı umarım bi şey yoktur
Amin teşekkür ederim köyü kanama şu an yok kahverengi akıntım var bakalım sürekli uzaniyorummerak ediyorum bende durumunuz nasıl acaba? Allah herşeyin hayırlısını versin...
Benim ki de bi damla şeklinde görüyorum günlük pedde. Bi daha ne zaman gideceksiniz sizin kanamanın sebebi belli miBende de şu an kahverengi lekeler devam ediyor
Belli değil rahimde kanama alanı falan yok ama bu gün sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorumBenim ki de bi damla şeklinde görüyorum günlük pedde. Bi daha ne zaman gideceksiniz sizin kanamanın sebebi belli mi
O ben de de var peki doktora ne zaman gideceksin ben çarşamba gidicemBelli değil rahimde kanama alanı falan yok ama bu gün sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorum