- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
- Konu Sahibi Yasemin4012
10 gün sonraO ben de de var peki doktora ne zaman gideceksin ben çarşamba gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün sonraO ben de de var peki doktora ne zaman gideceksin ben çarşamba gidicem
Merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum birebir aynısı benim de durdu kanama bugün yine aynı saatte başladı bu beni korkutuyor bende tüp bebek annesiyimBenimle aynı problemi yaşamışsın canım. Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim (hiç olmadı bizim herhangi bir rahatsızlığımızın olmamasına rağmen). 6+2 de kahverengi lekelenme başladı ertesi günü de bildiğin kanadı yani 5 saat sonra durdu ertesi günü aynı saatte tekrarladı ve durdu. Acile gittiğimizde kesede bir kanama görmedi ama kanamanın sebebi rahim duvarının genişlemesi sonucu kılcal damarların çatlaması olarak nitelendirdi 2 doktor da. 6. haftadan sonra başlarmış bu durum. İlk 3 ayda normalmiş. Ama yogunlasirsa kontrole gelmekte fayda varmış. Birde ben oksapar ve coraspin kullandığım için su gibi kan aktı benden(hala geliyor). Bu iki kan sulandırıcıyı kullanmayı bıraktık ama etkisi kolay geçmiyor malesef. Çok geçmiş olsun bizi de bilgilendir.
Merhaba kanama mı kahverengi mi geliyor benimde az az ağrım oldu az önce kahverengi leke gelmiş doktoru aradım kan sulandırıcıları keselim dedi sadece 1 saat önce enox yaptım daha yaMerhaba şuan aynı durumu yaşıyorum birebir aynısı benim de durdu kanama bugün yine aynı saatte başladı bu beni korkutuyor bende tüp bebek annesiyim
Yok benim direk kırmızı gibi geliyorMerhaba kanama mı kahverengi mi geliyor benimde az az ağrım oldu az önce kahverengi leke gelmiş doktoru aradım kan sulandırıcıları keselim dedi sadece 1 saat önce enox yaptım daha ya
Benimde tüp bebek korkuyorum şuan kırmızıya döner diye acile görünün isterseniz kırmızı ise belki düşük önleyici serum filan takarlar Allahım şifa versin inşallahYok benim direk kırmızı gibi geliyor
Gözüktüm dün gitti sadece betaya baktılar 2 gün önce 2555 çıkmıştı 2 gün sonra 6855 olmuştu artışın iyi dedi dinlen dedi o kadarBenimde tüp bebek korkuyorum şuan kırmızıya döner diye acile görünün isterseniz kırmızı ise belki düşük önleyici serum filan takarlar Allahım şifa versin inşallah
İnşallah sıkıntısız atlatırız şu dönemi ya sinirim bozuldu benimde vallaGözüktüm dün gitti sadece betaya baktılar 2 gün önce 2555 çıkmıştı 2 gün sonra 6855 olmuştu artışın iyi dedi dinlen dedi o kadar
Benim de çok şimdi kahveye döndü kanamam azaldı yarın tekrar beta vermeye gideceğim inşallah 2 katı artmıştır çoğu kişi yerleşme kanamasıdır diyor düşük olsa ağrıdan duramazsın diyorlar benim de hiç ağrım yok senin beta değerlerin nasılİnşallah sıkıntısız atlatırız şu dönemi ya sinirim bozuldu benimde valla
Çok geçmiş olsun canım bol.bol yat dinlen strese sokma kendini hiç ,yaşayacak ömrü varsa seninle olcak zaten öyle düşün, tevekkül et gerisini Allah'a bırak , hicbirsey olmucak Allah'ın izniyleGözüktüm dün gitti sadece betaya baktılar 2 gün önce 2555 çıkmıştı 2 gün sonra 6855 olmuştu artışın iyi dedi dinlen dedi o kadar
Yaaa çok teşekkür ederim yorumunu görünce resmen gözlerim doldu çok sağol Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım bol.bol yat dinlen strese sokma kendini hiç ,yaşayacak ömrü varsa seninle olcak zaten öyle düşün, tevekkül et gerisini Allah'a bırak , hicbirsey olmucak Allah'ın izniyle
Kotu düşünme herşey iyi olacak de evrene güzel enerji gönder,bebişin seninle değerin çok güzel artıyor ayaklarını uzat, evi yemeği hiç kafana takma stresten uzak dur şarkı dinle kitap oku , durup kendini dinleme herşey düzene giricek bizlere de dua et,rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin herkese anneliği en güzel şekilde tattirsin tez zamanda inşallah,müsait olunca da benim son konuma bakıp yorum yapar mısın lütfenYaaa çok teşekkür ederim yorumunu görünce resmen gözlerim doldu çok sağol Allah razı olsun
Beta dönemim bitti benim 6+3 ümBenim de çok şimdi kahveye döndü kanamam azaldı yarın tekrar beta vermeye gideceğim inşallah 2 katı artmıştır çoğu kişi yerleşme kanamasıdır diyor düşük olsa ağrıdan duramazsın diyorlar benim de hiç ağrım yok senin beta değerlerin nasıl
Merhaba rica etsem benim son konuma bakar mısınız,hamilelik ile alakalı yorumunuz hamile biri olarak benim için kıymetli , şimdiden teşekkürler,hayırlı olsun size de rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBeta dönemim bitti benim 6+3 üm
Allah razı olsun canım çok sağol öyle yapıyorum zaten eşim sağolsun çok destekçim inşallah 1 hafta sonra kalp atışına gideceğim inşallah onuda duyarım sık sık okuyorum hep dua ediyorum Allahım bu yolda ilerleyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hemen son konuya da bakıyorumKotu düşünme herşey iyi olacak de evrene güzel enerji gönder,bebişin seninle değerin çok güzel artıyor ayaklarını uzat, evi yemeği hiç kafana takma stresten uzak dur şarkı dinle kitap oku , durup kendini dinleme herşey düzene giricek bizlere de dua et,rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin herkese anneliği en güzel şekilde tattirsin tez zamanda inşallah,müsait olunca da benim son konuma bakıp yorum yapar mısın lütfen
Benim de öyle ama yinede en son aldılar betayıBeta dönemim bitti benim 6+3 üm
Aminnnn çokça aminnn, alıcaksın kalp atışını Allah'ın iznuyle keyfine bak, kötü yorumlara aldırış etme hicbirsey olmucak , çok teşekkür ederimAllah razı olsun canım çok sağol öyle yapıyorum zaten eşim sağolsun çok destekçim inşallah 1 hafta sonra kalp atışına gideceğim inşallah onuda duyarım sık sık okuyorum hep dua ediyorum Allahım bu yolda ilerleyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hemen son konuya da bakıyorum
Benim en son 2000 filandı bir daha almdıBenim de öyle ama yinede en son aldılar betayı
Gayet iyi inşallah güzel haberler alacağızBenim en son 2000 filandı bir daha almdı
İnşallahGayet iyi inşallah güzel haberler alacağız