- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 24
-
- Konu Sahibi Yasemin4012
Duydum ama kırmızı kanamam devam ediyor sürekli eşimin gozundeki mutluluğun gitmesi beni mahvediyorKalp atışını duymuşsun. Inşallah bi şey olmaz .
Teşekkür ederimİlaçlarınızı düzenli kullanın ve ayaklarınızı uzatıp sık sık uzanın. Ağır iş kesinlikle yapmayın. Mümkünse sadece tuvalete ve yemeğe kalkın. Cinsel ilişki yasamayın. Geçmiş olsun.
Evet kaynanam var yanımda ama lavoboya giderken kıpkırmızı kanamam var resmen piskolojim bozulduYardim edecek birileri var mi yakınınızda?
Teşekkür ederim Allah razı olsun canimAnlıyorum duam seninle .
Cnm bence stres yapma kalp atışı varsa kanama olabilir herkezde oluyor çok duydum hamileyken bence stres daha kötü etkilerEvet kaynanam var yanımda ama lavoboya giderken kıpkırmızı kanamam var resmen piskolojim bozuldu
Sitres yapmamaya çalışıyorum canım ama kanam gorunce kötü oluyorum daha önce kayiplarim olduğu inc kendimi kötü hissediyorumCnm bence stres yapma kalp atışı varsa kanama olabilir herkezde oluyor çok duydum hamileyken bence stres daha kötü etkiler
anlıyorum cnm inşallah sağlıkla ilerler ve kanama önemsiz bi sebeptendir ama kendini üzüp strese sokmamaya çalış bende kayıp yaşadım maalesef zor olduğunu biliyorum fakat çevremde kanama yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan çok var yani normal olabilir bu durum sen öyle düşün içini rahat ve ferah tutSitres yapmamaya çalışıyorum canım ama kanam gorunce kötü oluyorum daha önce kayiplarim olduğu inc kendimi kötü hissediyorum
Allah razı olsun canim benim rabbim hiç bir kulunu evlatsiz bırakmasın ben de annemi kaybettim 3 ay önce kimsesi ve çaresiz hissediyorum ne yapicagimi bilmiyorumanlıyorum cnm inşallah sağlıkla ilerler ve kanama önemsiz bi sebeptendir ama kendini üzüp strese sokmamaya çalış bende kayıp yaşadım maalesef zor olduğunu biliyorum fakat çevremde kanama yaşayıp sağlıklı bi şekilde doğum yapan çok var yani normal olabilir bu durum sen öyle düşün içini rahat ve ferah tut
Tekrar bir doktora mı gitseniz acaba ? BeklemeyinKizlar kanamam sabah açık kirmiziydi şimdi bordo koyu tona döndü
Uzaninca yok kalkınca da az sabahki kadar çok değil koyu renkli daha mı kötüTekrar bir doktora mı gitseniz acaba ? Beklemeyin
Cnm bence stres yapma kalp atışı varsa kanama olabilir herkezde oluyor çok duydum hamileyken bence stres daha kötü etkiler
Herkeste kanama olmuyor kırmızı kanama her zaman gebeliklerde tehlikelidir. Bence eşinizede söyleyin ve tekrar doktora gidin. Doktora gitmeyecekseniz oturmayın bile devamlı yatın ama bence mutlaka doktora gidinHala devam ediyor kanamam eşim de çalışıyor soyliyemiyorum bile üzülmesin diye çok çaresiz hissediyorum
Çok üzüldüm canım ya içim.kiyildi sen öyle deyince..binbir emekle uğraşıp istediğimiz şeyler elimizden gitme ihtimali bile mafediyor insanı. Bol.bol.dua et canım inşallah bebişin seninledir ve sadece korkutmusturKizlar kanamam sabah açık kirmiziydi şimdi bordo koyu tona döndü
Teşekkür ederim eşim çalışıyor bende sürekli yatıyorum umarım geçer Perşembe günü perinatologa gidicem daha önce de kayiplarim olugu için çok tedirginimHerkeste kanama olmuyor kırmızı kanama her zaman gebeliklerde tehlikelidir. Bence eşinizede söyleyin ve tekrar doktora gidin. Doktora gitmeyecekseniz oturmayın bile devamlı yatın ama bence mutlaka doktora gidin