7 haftalık gebelik kalp atışı yavaş :(

benim ilk gebeliğim gibi olmuşsun. bendede bekledik ama kalp atışı oluşmadı kürtaj olmak zorunda kaldım.hiç üzülme yine olacak birkaç ay sonra merak etme

benim ilk gebeliğim gibi olmuşsun. bendede bekledik ama kalp atışı oluşmadı kürtaj olmak zorunda kaldım.hiç üzülme yine olacak birkaç ay sonra merak etme
Sunacım. Şuanda genetik, kadın doğum ve dahiliyede kan verdim sonuçlarımı bekliyorum. Kan pıhtılaşması veya genetik bir problem var mı diye.

Benimde geçen hafta çarşamba 6+2 idi kalp atımı yavaştı bekleyeceğiz dedi bir hafta sonra tam bir hafta gelişim olması lazım dedi, beni başından beri lekelenmem vardı. Allah yardımız olsun
Canım sonucun ne şuanda aynı durumu yaşıyorum doktordan geleli 3 gün oldu kendimde değilim 1 kurtajim daha olmuştu

Canım sonucun ne şuanda aynı durumu yaşıyorum doktordan geleli 3 gün oldu kendimde değilim 1 kurtajim daha olmuştu
Canım benim seni görüyorum konularda bende aynı durumdayım hem kalp tam istenilen gibi atmıyor dedi hemde kanamam var dinleniyorum kalkınca yine var yani nasıl sen böyle sitres yaparsan bebeğin çok etkilenir üzülme taktirallahtan hem benim bundan once 4 kaybım oldu çevrem bana çocuk getiremez gözüyle bakıyor bende işimi allaha birakiyorum yarın kontrolüm var bakalim

Evet çok fazla konu paylaşıyorum öncelikle insanları bıktırdım farkindayim çok özür diliyorum. Kendimi depresyona girmiş önünü göremeyen biri olarak görüyorum. Umut verecek başına böyle birşey gelmiş birini ve güzel sonuç almış birini görmek istiyorum ki tutunayim. İlk kurtajim beni çok etkiledi. Uzun bı sure içime kapandım. Ne kadar uğraştım genetik test yapmak için doktorlar bana kızdı herkesin başına geliyor ilk gebelik diye. Ama anlamıyorlar di benim toparlanmam cok zor oluyor. Evet beni şuan en iyi anlayabilecek kişilerden biri sensin. Üstelik senin 4 kaybın var. Rabbim inşallah yarın gümbür gümbür kalp atışını duymayı nasip etsin sana da. Allah'ım gönlümüze göre versin bizm imtihanimizda bu sanrm

Öyle canım buda imtihan hem bizim bir yanımız kalp atışı o kadar az almıştı ki doktor iki gün sonra gel kalbi durur alırız demişti o kadar ağlayıp kendini harap etti ki üstelik kanaması da var di iki gün sonra kürtaj için gittiğinde bebek baya güzel kalbi atıyordu ve direk düşük önleyici ilaç verdiler üç ay boyunca dinlenerek geçirdi şimdi çok sağlıklı bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…