7 haftalık gebelik kalp atışı yavaş :(

Aynı kalp atışı çok yavaş bir gelişme olmamış boşuna Protestan da kullanma dedi durunca kalp atışı kürtaj
Canım kıyamam, üzülme diyeceğim ama insan üzülüyor canım, içine atma sakın ama olsun yine olur yine olacak Allahın izni ile. Acaba başka nir doktora daha mı gitsen

Kontrolüm bugün bakalım ne diyecek sen nasıl oldun ? Ne zaman kontrolün
Cuma günü başak bir profa gideceğiz bakalım Bugün tam 7 hafta pazartesi kalp atışı yoktu bekliyorum. Hayırlısı ile bugün güzel haberlerini bekliyorum.Umut olur bana da :))

Cuma günü başak bir profa gideceğiz bakalım Bugün tam 7 hafta pazartesi kalp atışı yoktu bekliyorum. Hayırlısı ile bugün güzel haberlerini bekliyorum.Umut olur bana da :))
Canım inşallah duyarsın inşallah ama o zaman gecen hafta 6 haftalık mıydı. Kalp atışı için erken olabilir bence, benim biraz daha farklı kahverengi leke ve kese etrafında kanama alanı vardır kalp atışı yavaştı. Bakalım canım ben nedense bugün pek iyi hissetmiyorum, sanki güzel haber almayacağım

Vücut kendi için sağlıklı olmayanı kabul etmiyor. Pazartesi kalp atışını duymayınca progestanı da bıraktım benim de yok umudum ama hayırlısı bakalım

Vücut kendi için sağlıklı olmayanı kabul etmiyor. Pazartesi kalp atışını duymayınca progestanı da bıraktım benim de yok umudum ama hayırlısı bakalım
Canım kendime söz verdim üzülmemeye çalışacağım, kötü haberde alırsam. Yine olur Allah büyük bir bildiği vardır. Doktorda aynısı dedi bir anomali varsa eğer vücut atmak ister diye bakalım neler olacak canım bekleyeceğiz göreceğiz .

Benimde geçen hafta çarşamba 6+2 idi kalp atımı yavaştı bekleyeceğiz dedi bir hafta sonra tam bir hafta gelişim olması lazım dedi, beni başından beri lekelenmem vardı. Allah yardımız olsun
6+2'de bende de kalp atışı görülmedi çok üzgünüm. Çok korkuyorum.

Canım ne zaman kontrole gideceksin, üzülme Allah büyük hem o haftalar duyulmamı aslında normal, doktorun ne dedi canım peki
Kornual gebelik olabilir çok köşede dedi. Kalp atışı olması lazım göremiyorum dedi. Alttan ultrasonla da baktı. Normalde başka bir doktora gidiyorum. Cuma günü kontrol muayenem vardı. Onun yorumu da kornual(dış gebelik türü) olabilir fakat kesen düzgün ve yolk kesesi oluşmuş bence orta kısma gelebilir zamanla kontrol altında tutalım demişti 5+4'tü o zaman. kahve rengi lekelenmem var dayanamadım başka bir doktora da göründüm bugün 6+2deyim oda böyle dedi işte

Canım sabır, benim içime doğuyor güzel olacak hersey bir arkadaşım 8.haftada duydu en iyis bence 7 hafta zaten.

Ne zaman peki gel dedi doktor kontrole
Geçtiğimiz Cuma erkek bir doktora gitmiştim. Aslında özel bir tarih söylemedi sadece kontrol altında olman lazım dedi. Bende kontrol randevum için cuma gideceğim. Ama lekelenme olunca internette de değişik şeyler okudum. Kenarda olunca büyüyüp yırtılma yapabiliyormuş. Yok rahimi de alabiliyorlarmış falan diye. Kokrtum tekrar hamile kalamam diye açıkçası. Bugün daha yakın bir hastaneye gittim buda böyle söyledi. Bu da bir hafta verdi. Bir hafta sonra gel bakalım tekrar dedi.

Hakkında en hayırlısı olsun canım, bazen çok okumamak daha iyi aslında kafamız çok karışıyor peki neden olur Muş birsey dediler mi ? Bebeği etkileyen birsey olurmuymuş?

Dış gebelik benzeri bir şeymiş ama dış gebelik değilmiş gibi bir şey söyledi. Bende başıma gelene kadar ne olduğunu bilmiyordum. İlk kez duyuyorum. KK'da da net bilgiye rastlayamadım zaten. Bebeği etkileyen durumsa orda belli bir yere kadar büyüyebilir. Orta kısma geçmesi gerekiyor. Geçmezse orada kalırsa yırtılma ve iç kanama. Haliyle bebek de alınıyor. Çünkü yaşama ihtimali olmuyor . Okumadan yapamıyorum X Xxudy

Allahm şifa versin canım, çok zor biliyorum ama Allahın bildiği vardır sakın üzülme sakın.

Merhaba, aynı durumdayız sat 21 haziran. Çarşamba 7 haftalık olacak, kese şekli bozuk ve kalp atışı belirli belirsiz yok diyebiliriz dedi doktor
Canım merhaba sen bugün doktora gidecektin sanki doğru mu hatırlıyorum bilemedim, iyi misin nasılsın ?

Canım merhaba, sen nasıl oldun iyi misin ?

Canım merhaba, sen nasıl oldun iyi misin ?
Doktorum bugün baktı kalp atışı yok. Radyoloji kısmında alttan da baktılar yine kalp atışı yok. Çok istiyorsan bir hafta bekle bir haftada bebek seni zehirlemez ama kalbi atmaz dedi. Hareket yok kürtaj olacaksın dedi.

Canım, üzülme Allah ne demişse o, yine olacak Allahın izni ile. Bebek oluşmuş mu peki canım birsey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…