- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Benim önceki öyle oldu kalp atışını dinledik 7 haftalikken 1 hafta sonra gittik kalbi durmuştu kalp ritmi düşük ve yavasti. Şuan 7 haftalik hamileyim bugün dinledim gümbür gümbür bildiğiniz Rabbım hayırlısını versin isyan etmeyin.
Benim de var kahverengi lekelenmem ama kullanmıyorum eski doktorum sabah 1 fitil akşam 2 fitil şeklinde kullandırttırıyordu. Şİmdi hiçbir şey kullanmıyorum. Doğru anladıysam eğer düşecekse düşmesi gerekiyordur gibi konuştu. İlacı bırakalım dedi neden diye sormadık açıkçası.Progestan kullanılmasını neden doğru bulmuyor acaba doktorunz? Benim de ara ara kahverengi lekelenme oluyordu kese etrafında kanama yokmuş ama yine de progestan verdi 10 gün kullanacaksın dedi . Düşük riskim var diye korkuyorum bende. 10-11.haftalardayız şuan
Şuanda bir damla bile kan yok Protestan fitil attım. Düşünceleriniz nedir.Arkadaşlar yarın doktor randevum var. Biliyorsunuz geçen hafta kalbi atmıyor demişlerdi ve bir hafta sonra gel demişlerdi. 7. Haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım. Kahverengi akintim vardı ara ara gelen bugün biraz bel ağrısı ile kan geldi. Yoğun bir kanamam yok bir selpak kadar geldi. Ağrım da yok şuanda yarın sabaha kadar beklemem de bir sakınca olur mi sizce?
Canım merhaba nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi, sen direk nifty testi mi yaptıracaksın benimde çarşamba kontrolum var, hem nifty testini hemde fetal dna testini soracağım,Benim de var kahverengi lekelenmem ama kullanmıyorum eski doktorum sabah 1 fitil akşam 2 fitil şeklinde kullandırttırıyordu. Şİmdi hiçbir şey kullanmıyorum. Doğru anladıysam eğer düşecekse düşmesi gerekiyordur gibi konuştu. İlacı bırakalım dedi neden diye sormadık açıkçası.
Her gebelik kendine özeldir, kendisine güveniyoruz önümüzdeki ay nifty genetik tarama testine gireceğiz ayda 1 kontrolümüz uzaktan geldiğimiz için. İzmir'deyseniz randevu alıp gidin genele göre fiyatı normal
Canım merhaba, şuan nasılsın? İyi misin kanama durumun nasıl iyi oldun muArkadaşlar yarın doktor randevum var. Biliyorsunuz geçen hafta kalbi atmıyor demişlerdi ve bir hafta sonra gel demişlerdi. 7. Haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım. Kahverengi akintim vardı ara ara gelen bugün biraz bel ağrısı ile kan geldi. Yoğun bir kanamam yok bir selpak kadar geldi. Ağrım da yok şuanda yarın sabaha kadar beklemem de bir sakınca olur mi sizce?
Evet kalp atışı bir sonraki hafta düzeldi ama kese etrafında kanama alanı gitmiyor türlü, Protestan kullanıyoruz çarşamba tekrar kontrole gideceğim ve sadece WC ye kalkıyorum 1,5 aydır. Zorlu bir süreç oluyor benim içinBence ümidini kaybetme. Ve kalp atımı kaç biliyor musunuz? Benim de başıma aynı şey gelmişti ama doktorum bana moralim bozulmasın diye söylememişti. Kan sulandırıcı hap kullanmıştım. Ama benim kanamam yoktu sadece kalp atımı yavaştı.
Evet çok zor biliyorum ama Rabbim sana güç versin inşallahEvet kalp atışı bir sonraki hafta düzeldi ama kese etrafında kanama alanı gitmiyor türlü, Protestan kullanıyoruz çarşamba tekrar kontrole gideceğim ve sadece WC ye kalkıyorum 1,5 aydır. Zorlu bir süreç oluyor benim için
Şükür canım çok iyiyim kontrolü bekliyorum 09.09’da. 8+2deyim. Bunlar aynı şeyler sanırım. Nifty test yaptıracağız bir Amerika’ya gönderileni varmış bir de Ankara’ya. dr %99.7 doğru sonuç verir dedi. Ankara’ya gönderilen de güvenilirmiş artıkCanım merhaba nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi, sen direk nifty testi mi yaptıracaksın benimde çarşamba kontrolum var, hem nifty testini hemde fetal dna testini soracağım,
Canım bende 8+5 im, çarşamba gideceğim detayları soracağım bende tabiki sanada kesin yazarım. Zaten sanırım bu test 10.haftada yapılıyormuş. Detayları benden gittiğimde doktoruma soracağım. 9+1 de doktora gitmiş olacağım. Kuzenimin oldu ense kalınlığı çıktı downdan şüphelendiler sonra fetal dna baktırdı o temiz geldi şimdi bebeğimiz doğdu sapasağlam iki aylık oldu onlar 6.500 gibi bir rakama yaptırmış. Test sanırım dolar bazı ile ilerliyorŞükür canım çok iyiyim kontrolü bekliyorum 09.09’da. 8+2deyim. Bunlar aynı şeyler sanırım. Nifty test yaptıracağız bir Amerika’ya gönderileni varmış bir de Ankara’ya. dr %99.7 doğru sonuç verir dedi. Ankara’ya gönderilen de güvenilirmiş artık
bakalım önümüzdeki ay kura göre hareket edeceğiz. Sen benden önce gideceksin bilgi verir misin test hakkında
Tabiki veririmEvet çok zor biliyorum ama Rabbim sana güç versin inşallahçarşamba günü iyi haberlerlerini bekliyorum:)
İnşallah alırsın Allah'ın izniyleTabiki veririmtek isteğim sağlıklı sıhhatli kucağıma almak
Bugün kürtajla aldilar bebeği. Kalbi atmiyordu.Canım merhaba, şuan nasılsın? İyi misin kanama durumun nasıl iyi oldun mu
Ya konuyu okurken yüreğim ağzımda geldim buraya kadar ve çok üzüldüm Rabbim size bir daha nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesinBugün kürtajla aldilar bebeği. Kalbi atmiyordu.
Canım, çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. İnşallah en kısa zamanda tekrar Allahım sana nasip etsin kaç haftalıktıBugün kürtajla aldilar bebeği. Kalbi atmiyordu.
İnşallah. Allah razı olsun.Ya konuyu okurken yüreğim ağzımda geldim buraya kadar ve çok üzüldüm Rabbim size bir daha nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesinbunda da bir hayır vardır üzüldüğünüz günler elbet mutlulukla taçlanacak sabır diliyorum
Normalde 8. haftaya girmiş olmam gerekiyordu ama geç döllenme falan demişlerdi. Zeynep Kamilin söylemesine göre 5,5 haftada kalmış büyümemiş. Bazı hastaneler 6+2 falan da diyordu. Kalbi atmıyordu zaten iki haftadır. Belki atar bekleyelim demişlerdi. Karar verdiler dün kontrolde kürtaj diye. Boşluk varsa bugün alır mısınız açım işlem yapılsın bitsin dedim. Varmış aldılar. İnşallah bekleyen herkese nasip eder.Canım, çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. İnşallah en kısa zamanda tekrar Allahım sana nasip etsin kaç haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?