7 haftalık gebelik kalp atışı yavaş :(

Benim önceki öyle oldu kalp atışını dinledik 7 haftalikken 1 hafta sonra gittik kalbi durmuştu kalp ritmi düşük ve yavasti. Şuan 7 haftalik hamileyim bugün dinledim gümbür gümbür bildiğiniz Rabbım hayırlısını versin isyan etmeyin.

Allahım ne kadar değerli şeyler aslında ya .. rabbim bu yolda kimseyi boş yere uğraştırmasın 🙏🏻

Progestan kullanılmasını neden doğru bulmuyor acaba doktorunz? Benim de ara ara kahverengi lekelenme oluyordu kese etrafında kanama yokmuş ama yine de progestan verdi 10 gün kullanacaksın dedi . Düşük riskim var diye korkuyorum bende. 10-11.haftalardayız şuan
Benim de var kahverengi lekelenmem ama kullanmıyorum eski doktorum sabah 1 fitil akşam 2 fitil şeklinde kullandırttırıyordu. Şİmdi hiçbir şey kullanmıyorum. Doğru anladıysam eğer düşecekse düşmesi gerekiyordur gibi konuştu. İlacı bırakalım dedi neden diye sormadık açıkçası.
Her gebelik kendine özeldir, kendisine güveniyoruz önümüzdeki ay nifty genetik tarama testine gireceğiz ayda 1 kontrolümüz uzaktan geldiğimiz için. İzmir'deyseniz randevu alıp gidin genele göre fiyatı normal

Bence ümidini kaybetme. Ve kalp atımı kaç biliyor musunuz? Benim de başıma aynı şey gelmişti ama doktorum bana moralim bozulmasın diye söylememişti. Kan sulandırıcı hap kullanmıştım. Ama benim kanamam yoktu sadece kalp atımı yavaştı.

Arkadaşlar yarın doktor randevum var. Biliyorsunuz geçen hafta kalbi atmıyor demişlerdi ve bir hafta sonra gel demişlerdi. 7. Haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım. Kahverengi akintim vardı ara ara gelen bugün biraz bel ağrısı ile kan geldi. Yoğun bir kanamam yok bir selpak kadar geldi. Ağrım da yok şuanda yarın sabaha kadar beklemem de bir sakınca olur mi sizce?

Arkadaşlar yarın doktor randevum var. Biliyorsunuz geçen hafta kalbi atmıyor demişlerdi ve bir hafta sonra gel demişlerdi. 7. Haftaya yeni girmiş oluyorum sanırım. Kahverengi akintim vardı ara ara gelen bugün biraz bel ağrısı ile kan geldi. Yoğun bir kanamam yok bir selpak kadar geldi. Ağrım da yok şuanda yarın sabaha kadar beklemem de bir sakınca olur mi sizce?
Şuanda bir damla bile kan yok Protestan fitil attım. Düşünceleriniz nedir.

Benim de var kahverengi lekelenmem ama kullanmıyorum eski doktorum sabah 1 fitil akşam 2 fitil şeklinde kullandırttırıyordu. Şİmdi hiçbir şey kullanmıyorum. Doğru anladıysam eğer düşecekse düşmesi gerekiyordur gibi konuştu. İlacı bırakalım dedi neden diye sormadık açıkçası.
Her gebelik kendine özeldir, kendisine güveniyoruz önümüzdeki ay nifty genetik tarama testine gireceğiz ayda 1 kontrolümüz uzaktan geldiğimiz için. İzmir'deyseniz randevu alıp gidin genele göre fiyatı normal
Canım merhaba nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi, sen direk nifty testi mi yaptıracaksın benimde çarşamba kontrolum var, hem nifty testini hemde fetal dna testini soracağım,

Canım merhaba, şuan nasılsın? İyi misin kanama durumun nasıl iyi oldun mu

Bence ümidini kaybetme. Ve kalp atımı kaç biliyor musunuz? Benim de başıma aynı şey gelmişti ama doktorum bana moralim bozulmasın diye söylememişti. Kan sulandırıcı hap kullanmıştım. Ama benim kanamam yoktu sadece kalp atımı yavaştı.
Evet kalp atışı bir sonraki hafta düzeldi ama kese etrafında kanama alanı gitmiyor türlü, Protestan kullanıyoruz çarşamba tekrar kontrole gideceğim ve sadece WC ye kalkıyorum 1,5 aydır. Zorlu bir süreç oluyor benim için 😭

Evet kalp atışı bir sonraki hafta düzeldi ama kese etrafında kanama alanı gitmiyor türlü, Protestan kullanıyoruz çarşamba tekrar kontrole gideceğim ve sadece WC ye kalkıyorum 1,5 aydır. Zorlu bir süreç oluyor benim için 😭
Evet çok zor biliyorum ama Rabbim sana güç versin inşallah❤️ çarşamba günü iyi haberlerlerini bekliyorum:)

Canım merhaba nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi, sen direk nifty testi mi yaptıracaksın benimde çarşamba kontrolum var, hem nifty testini hemde fetal dna testini soracağım,
Şükür canım çok iyiyim kontrolü bekliyorum 09.09’da. 8+2deyim. Bunlar aynı şeyler sanırım. Nifty test yaptıracağız bir Amerika’ya gönderileni varmış bir de Ankara’ya. dr %99.7 doğru sonuç verir dedi. Ankara’ya gönderilen de güvenilirmiş artık
bakalım önümüzdeki ay kura göre hareket edeceğiz. Sen benden önce gideceksin bilgi verir misin test hakkında

Şükür canım çok iyiyim kontrolü bekliyorum 09.09’da. 8+2deyim. Bunlar aynı şeyler sanırım. Nifty test yaptıracağız bir Amerika’ya gönderileni varmış bir de Ankara’ya. dr %99.7 doğru sonuç verir dedi. Ankara’ya gönderilen de güvenilirmiş artık
bakalım önümüzdeki ay kura göre hareket edeceğiz. Sen benden önce gideceksin bilgi verir misin test hakkında
Canım bende 8+5 im, çarşamba gideceğim detayları soracağım bende tabiki sanada kesin yazarım. Zaten sanırım bu test 10.haftada yapılıyormuş. Detayları benden gittiğimde doktoruma soracağım. 9+1 de doktora gitmiş olacağım. Kuzenimin oldu ense kalınlığı çıktı downdan şüphelendiler sonra fetal dna baktırdı o temiz geldi şimdi bebeğimiz doğdu sapasağlam iki aylık oldu onlar 6.500 gibi bir rakama yaptırmış. Test sanırım dolar bazı ile ilerliyor

Bugün kürtajla aldilar bebeği. Kalbi atmiyordu.😔
Ya konuyu okurken yüreğim ağzımda geldim buraya kadar ve çok üzüldüm Rabbim size bir daha nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin😔bunda da bir hayır vardır üzüldüğünüz günler elbet mutlulukla taçlanacak sabır diliyorum 😔🌸

merhaba bende 5+4 deyim pembe ve kahve kan geliyor yoğun değil az tepecik acile gittim cumartesi gece pazar günü akşamda geldi bir kaç damla kadar dr keseyi gördü fakat henüz yolk kesesi yok. düşecekse düşer sağlıksızsa düşer dedi. alttan ultrasonda bir sıkıntı görmedi. kanama yok dedi.tekrar beta hgc ver dedi. düşüyor mu bakalım. benim 2. gebeliğim 8 yaşında bir oğlum var Allah herşeyin iyisini bilir takdir onun. Allah'a emanet artık

Canım, çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim. İnşallah en kısa zamanda tekrar Allahım sana nasip etsin kaç haftalıktı
Normalde 8. haftaya girmiş olmam gerekiyordu ama geç döllenme falan demişlerdi. Zeynep Kamilin söylemesine göre 5,5 haftada kalmış büyümemiş. Bazı hastaneler 6+2 falan da diyordu. Kalbi atmıyordu zaten iki haftadır. Belki atar bekleyelim demişlerdi. Karar verdiler dün kontrolde kürtaj diye. Boşluk varsa bugün alır mısınız açım işlem yapılsın bitsin dedim. Varmış aldılar. İnşallah bekleyen herkese nasip eder.

Kızlar size bir sorum olacak. Konu açtım ama kimse yazmadı belki bilginiz vardır. Devlette 3 düşük sonrası testler yapılıyor sanırım. Bunu yaptırmamın farklı bir yolu yok mu yine devlette örn: tıbbi genetik bölümü isteğe bağlı bu testleri yapıyor mu? Veya dış gebelik düşük olarak sayılıyor mu? Kimyasal da aynı şekilde?

Back
X