7 haftalık gebelik kalp atışı yavaş :(

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.760
En iyi cevaplar
1
4.625
53
35
Arkadaşlar merhaba öyle zor zamanlar geçiriyorum lütfen cevap verin, 5+6 günlükken kahverengi lekelenmem başladı. Hemen doktora gittik kesenin etrafında kanama alanı var dedi, Progestan verdi hemen kan uyuşmazlığımız vardı iğne yaptı, iki gün sonra lekelenmem durdu. Dün akşam tekrar koyu kıvamlı lekeler gelmeye başladı, Hemen acile gittik 7 haftalık olmuştuk tam ilk defa kalp atışını duyduk ama doktorda yavaş atıyor dedi, düşük riskin var dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğim ne yapacağımı şaşırdım resmen ((((

Arkadaşlar hiç bu durumu yaşayan yok mu bilgi verecek olan ((((

Merhaba, aynı durumdayız sat 21 haziran. Çarşamba 7 haftalık olacak, kese şekli bozuk ve kalp atışı belirli belirsiz yok diyebiliriz dedi doktor

Merhaba, aynı durumdayız sat 21 haziran. Çarşamba 7 haftalık olacak, kese şekli bozuk ve kalp atışı belirli belirsiz yok diyebiliriz dedi doktor
Evet canım diğer konudan hatırladım seni şimdi, bakalım bana yarın ne diyecek, sende sakın üzülme Allahın bildiği vardır. Benden beta istedi onu yaptırdım yarında kontrole var. Bakalım ne diyecek doktor

Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Sonuç ne olursa olsun Allah'ın bizim için daha güzel bir planı olduğuna eminim. Hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba çok geçmiş olsun benim de durumum aynı bir de dün kahverengi lekelenmem başladı zaten dr iyi görmüyorum demişti bugün kontrole gideceğim ama o kadar umutsuz konuşmuştu ki 4 gündür ben de ne yaşadığımı bilmiyorum bugün göreceğim artık

Canım neden iyi görmüyorum demişti kaç haftalık şuan peki

Canım neden iyi görmüyorum demişti kaç haftalık şuan peki
Normalde 5 gün önce gittiğimde 7+5 di sat 10 Haziran fakat bebeğin 6+2 günlük olduğunu ve kalp atışlarının çok yavaş olduğunu söyledi o yüzden iyi düşünmüyorum büyük ihtimalle anomalili bebek düşük yapacaksın dedi 1 hafta sonra kontrole çağırdı fakat benim dün gece kahverengi akıntım gelince bugün tekrar gelmemi söyledi bakalım

Aynı bende öyleyim biliyor musun ? Yarında benim kontrolüm var haber et Canım. Üzülme Allah ne demişse o olacak

Benimde geçen hafta çarşamba 6+2 idi kalp atımı yavaştı bekleyeceğiz dedi bir hafta sonra tam bir hafta gelişim olması lazım dedi, beni başından beri lekelenmem vardı. Allah yardımız olsun

Benimde geçen hafta çarşamba 6+2 idi kalp atımı yavaştı bekleyeceğiz dedi bir hafta sonra tam bir hafta gelişim olması lazım dedi, beni başından beri lekelenmem vardı. Allah yardımız olsun
Amin ben başından beri perinatoloğa gidiyorum tanıdık vesilesi ile ama o da sağolsun tek bir iyi kelam etmedi herkes de forumda düşükle sonuçlanıyor yazmış okumadığım grup kalmadı hayırlısı inşallah

Aynen canım, bakalım ne olacak gidince durumu muhakkak yaz canım, Ben artık Allah ne demişse o olacak diyorum mide bulantın falan var mı

Aynen canım, bakalım ne olacak gidince durumu muhakkak yaz canım, Ben artık Allah ne demişse o olacak diyorum mide bulantın falan var mı
Yok canım mide bulantım sadece sancım var ve göğüs hassasiyettim çok fazla eğer yazacak gücüm olursa yazacağım

Yaz canım bak sakın üzülme bende senin gibiyim sadece diyorum ki sağlıklı olsun olacaksa demekki zamanı vakit değil diyorum bazen. Dua edelim bana doktorum dediki anomali olmasından sa olmaması daha iyi, bu durumlarda bebekte bir anomali var diye düşünürüz dedi. Dualarım seninle canım

Merhaba hayırlı haberleriniz vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…