Merhaba. Bebeğiniz bu hafta olması gerektiği haftayı yakaladı mı? Yoksa geç döllenme mi söz konusu? Son konularda sizi görünce son durumu merak ettim.Benimde geçen hafta çarşamba 6+2 idi kalp atımı yavaştı bekleyeceğiz dedi bir hafta sonra tam bir hafta gelişim olması lazım dedi, beni başından beri lekelenmem vardı. Allah yardımız olsun
Geç döllenme olmuş bir hafta geriden geliyor ama kahverengi lekelenmem devam ediyor yatıyorum sürekli kese etrafında kanama alanı mevcut, zorlu bir süreç sizde mi yanı durumdasınız ?Merhaba. Bebeğiniz bu hafta olması gerektiği haftayı yakaladı mı? Yoksa geç döllenme mi söz konusu? Son konularda sizi görünce son durumu merak ettim.
Doktorum bir şey gördüm ben orada dedi ama radyoloji tarafı içinde bir şey görmemiş sanirimCanım, üzülme Allah ne demişse o, yine olacak Allahın izni ile. Bebek oluşmuş mu peki canım birsey dedi mi
Canım çok zor Allahım yardımcın olsun, ne yapmayı düşünüyorsun canım acaba başka bir doktora daha mı fikri alsan şuan kaçıncı haftasınızDoktorum bir şey gördüm ben orada dedi ama radyoloji tarafı içinde bir şey görmemiş sanirim
Canım yazamadım bir türlü. Cuma günü başka bir profa gittik. Diğer doktorun dediği her şeyi unut dedi. Kalp atışını duyduk ve gördük her şey yolunda dedi dünyalar bizim oldu. Kesenin şeklinin hiçbir önemi olduğunu düşünmüyorum dedi. Gayet iyiyim şükürler olsunCanım merhaba sen bugün doktora gidecektin sanki doğru mu hatırlıyorum bilemedim, iyi misin nasılsın ?
Kürtajı bir eğitim araştırmada yaptırsan daha iyi olur dedi. Bende Zeynep Kamile gidicem yarın akşam.Canım çok zor Allahım yardımcın olsun, ne yapmayı düşünüyorsun canım acaba başka bir doktora daha mı fikri alsan şuan kaçıncı haftasınız
Ya ne kadar sevindiğimi anlatamam, çok sevindim canım benim çokCanım yazamadım bir türlü. Cuma günü başka bir profa gittik. Diğer doktorun dediği her şeyi unut dedi. Kalp atışını duyduk ve gördük her şey yolunda dedi dünyalar bizim oldu. Kesenin şeklinin hiçbir önemi olduğunu düşünmüyorum dedi. Gayet iyiyim şükürler olsun
Sen nasıl oldun¿
Canım, ne diyeyim hakkında inşallah en hayırlısı olur inşallah, bazen sözün bittiği yer gibi, ya bak az önce bir arkadaş bir doktora gittiğimi yazmış güzel haberler almış. Acaba sende mi başka doktora gitsenKürtajı bir eğitim araştırmada yaptırsan daha iyi olur dedi. Bende Zeynep Kamile gidicem yarın akşam.
Çok çokkk teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelir. Cuma günü 7+2de duyuldu kalp atışı. Diğer doktara kalsa kürtajdı çoktanYa ne kadar sevindiğimi anlatamam, çok sevindim canım benim çokAllahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim, ne güzel bir haber oldu bana, kaç haftalıkmış canım
Canım haftalarımız aynı biliyor musun aramızda bir gün var hemen, benim şuan 7+5 bugünÇok çokkk teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelir. Cuma günü 7+2de duyuldu kalp atışı. Diğer doktara kalsa kürtajdı çoktan
merhaba sizin durumunuzda tam olarak ne olmuştu kusura bakmayın kaçırmışım.Çok çokkk teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelir. Cuma günü 7+2de duyuldu kalp atışı. Diğer doktara kalsa kürtajdı çoktan
Sizin belli belirsiz de olsa bir kalp atışı varmış şimdi gördüm. Hayırlı olsun.merhaba sizin durumunuzda tam olarak ne olmuştu kusura bakmayın kaçırmışım.
Kalp atışı bile diyemeyiz dedi doktor. Senin nabzına benziyor bence dedi. Bunu dediğinde 7.haftadaydık. Kese çok düzensiz kalp atışı yok umut bağlama bence dedi. Şimdiye çok net duymuş olmamız lazımdı, kürtaja gel bence dedi. Ve 2 gün sonra profa gittik İzmir'de makinasından kaynaklıdır atıyor işte kalbi diyip dinletti. Umarım sizin de mucizeniz olurSizin belli belirsiz de olsa bir kalp atışı varmış şimdi gördüm. Hayırlı olsun.
Kalp atışı bile diyemeyiz dedi doktor. Senin nabzına benziyor bence dedi. Bunu dediğinde 7.haftadaydık. Kese çok düzensiz kalp atışı yok umut bağlama bence dedi. Şimdiye çok net duymuş olmamız lazımdı, kürtaja gel bence dedi. Ve 2 gün sonra profa gittik İzmir'de makinasından kaynaklıdır atıyor işte kalbi diyip dinletti. Umarım sizin de mucizeniz olur
İzmirde hangi profa gittiniz ben de 7+1 hamileyim kanamam var doktor Protestan iğne verdi kanama azaldı ama hala durmuş değil bazen şiddetli kaşık ağrısı yaşıyorum doktorumu değiştirme niyetindeyimKalp atışı bile diyemeyiz dedi doktor. Senin nabzına benziyor bence dedi. Bunu dediğinde 7.haftadaydık. Kese çok düzensiz kalp atışı yok umut bağlama bence dedi. Şimdiye çok net duymuş olmamız lazımdı, kürtaja gel bence dedi. Ve 2 gün sonra profa gittik İzmir'de makinasından kaynaklıdır atıyor işte kalbi diyip dinletti. Umarım sizin de mucizeniz olur
Prof Yakup Erata ama doktorun düşecekse düşsün zaten durduramayız ve ilaçla tutmayı doğru bulmuyorum diyip bana progestanı bıraktırttı o sebepten bunu bilerek gidin lütfen yanlış yönlendirme yapmış olmayayımİzmirde hangi profa gittiniz ben de 7+1 hamileyim kanamam var doktor Protestan iğne verdi kanama azaldı ama hala durmuş değil bazen şiddetli kaşık ağrısı yaşıyorum doktorumu değiştirme niyetindeyim
Benim önceki öyle oldu kalp atışını dinledik 7 haftalikken 1 hafta sonra gittik kalbi durmuştu kalp ritmi düşük ve yavasti. Şuan 7 haftalik hamileyim bugün dinledim gümbür gümbür bildiğiniz Rabbım hayırlısını versin isyan etmeyin.Arkadaşlar hiç bu durumu yaşayan yok mu bilgi verecek olan((((
Progestan kullanılmasını neden doğru bulmuyor acaba doktorunz? Benim de ara ara kahverengi lekelenme oluyordu kese etrafında kanama yokmuş ama yine de progestan verdi 10 gün kullanacaksın dedi . Düşük riskim var diye korkuyorum bende. 10-11.haftalardayız şuanProf Yakup Erata ama doktorun düşecekse düşsün zaten durduramayız ve ilaçla tutmayı doğru bulmuyorum diyip bana progestanı bıraktırttı o sebepten bunu bilerek gidin lütfen yanlış yönlendirme yapmış olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?