7 günde 10 kilo

ben gelirdim ama mesafeler çok kanka kız parana yazık evde yaparsın netin var setin var ne kafiyeli oldu bomboş ev kocada yok başında spor salonunda millet terleyecek ıyy ter kokusu ne gerek var:))

bilmiyorum evde yaptimmi sanki spor yapmisim gibi gelmiyor bana :) cok tuhaf ama oyle sende haklisin ama isteeee

bilmiyorum evde yaptimmi sanki spor yapmisim gibi gelmiyor bana :) cok tuhaf ama oyle sende haklisin ama isteeee
sen spor salanuna vereceğin parayı sakla tamam mı canım evde devam et sporuna zaten bu diyetle eminim vereceksin kilo o parayla yeni ciciler alırsın bitanem

Kim johnson var vimeoda ben bi o kadinin yaptigini yapiyodum valla ama nasil terliyodum anlatamam normalde o kadar terlemem ben

sen spor salanuna vereceğin parayı sakla tamam mı canım evde devam et sporuna zaten bu diyetle eminim vereceksin kilo o parayla yeni ciciler alırsın bitanem

evde ciciler dolu bir zamanlar kilo verdigimde hepisini almistim oyle duruyorlar yeni iki uc anca giyinmisimdir ama haklisin en iyisi yeni ciciler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…