- 8 Nisan 2015
- 276
- 62
- 43
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
valla ben 48-50 kg arası 21 kg kaldı sen varya kocanı görünce bizi unutuyorsun ağlıyoruz burda nerede ruya diye hiç bakmıyorsun yüzümüzeSizin hedef kilonuz kac benim 57
yalancı nerdesin kesin survarrı seyrediyorBak yaaaaa bende varimmmm amaaaaa
ben gelirdim ama mesafeler çok kanka kız parana yazık evde yaparsın netin var setin var ne kafiyeli oldu bomboş ev kocada yok başında spor salonunda millet terleyecek ıyy ter kokusu ne gerek var:))
yalancı nerdesin kesin survarrı seyrediyor
hedef kilom 60 zaten 50 gibi gosterecem 70 oluncada 60 gibi gosterecem tuhafim ya[/QUOT
ya sen süpersin yemin ederim
ben ona netten bakıyorum çok güzel dizi dimiyada paramparca :)))
sen spor salanuna vereceğin parayı sakla tamam mı canım evde devam et sporuna zaten bu diyetle eminim vereceksin kilo o parayla yeni ciciler alırsın bitanembilmiyorum evde yaptimmi sanki spor yapmisim gibi gelmiyor bana :) cok tuhaf ama oyle sende haklisin ama isteeee
Nerden bildinyalancı nerdesin kesin survarrı seyrediyor
ben ona netten bakıyorum çok güzel dizi dimi
Brnde vermem sahsen spor salonuna para bide zumba var cok sewerim onuda yapiyodum bi ara ben
sen spor salanuna vereceğin parayı sakla tamam mı canım evde devam et sporuna zaten bu diyetle eminim vereceksin kilo o parayla yeni ciciler alırsın bitanem
Kim johnson var vimeoda ben bi o kadinin yaptigini yapiyodum valla ama nasil terliyodum anlatamam normalde o kadar terlemem ben
çünkü o bitti yazdın bende izliyorum canımcımNerden bildin
ya onu bana anlatsana kankiş herkez diyor zumbaiyi aklima getirdin zumbada yapim arada
ya onu bana anlatsana kankiş herkez diyor zumba
vallahi ulaşacağız allahın izni ile ne yapıp edip ulaşacağızInsallah ulasiriz hedef kilomuza kizlarrrrr