7 aylık ilişkim vardı bitti herşeyi anlatacağım size

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
277
-251
24
Aslında 7 aylık bir ilişkim vardı...
Aralık ayından beri reelde benimle hiç tanışmak isteyen olmuyordu sonra kizlarsoruyor'da bir hesap açmıştım orada birisi ile tanıştım.Kadin ruhundan anlayan bir erkeğe benziyordu neyse bir kaç gün sonra birbirimizden hoslandigimizi söyledik sevgili olduk.
uzun süre Instagram'da konustuk o Ankara da yaşıyordu ben Balıkesir de...
uzaktan ilişkiyi sürdürmek zordu ilk buluştuğumuz gün Bursa'da buluştuk.
İlk başta hoşlandım dedim ama söyledikleri sözler çok hoştu fiziksel olarak pek beğenmemistim ama iyi anlasacagimi düşündüğüm için sevgili olmaya karar verdim işte ...zaten beni kimse beğenmiyor evde kalmaktan kurtulurum diye düşünmüştüm...
İlişkinin sonraki aylarında bana evlenme teklifi etti bende kabul ettim aptal gibi.Aptal gibi diyorum çünkü daha ilişkinin 2. Ayıydı.
İmam nikahı kiydik.
Çünkü her Ankara'ya gitmemde onun evinde kalıyordum.
Olanlar oluyordu işte...anlayın.
Fakat çok sinirli ve bazen beni fiziksel olarak aşağılayan sözleri oluyordu bazen.

Bana güzellik algısına uymuyorsun güzel olmak zorunda değilsin özgüvenli ol diye şeyler söylüyordu.
Hadiseye çok güzel kadın diyordu bende estetikli o kadın deyince dediği şey estetikli mestetikli güzel olmusmu olmuş neden kiskaniyorsun diye tepki gösteriyordu.Bende estetik yaptırayım ozaman dediğimde ise ben orası burası şişik kadın sevmem diyordu.

Yani ne emmeye ne gömmeye geliyordu bazen beni şrek filmindeki fionaya benzetiyordu...

7 ay bitti ve ayrıldım sebebi ise babannesinin beni begenmemesiydi arkamdan çok çirkin olduğumu söylemiş.
Bende en sonunda katlanamadim ve ayrıldım.

Size sevgilim yok olmuyor dedim önceki sorularda ama vardı ama benim için yok gibiydi onunla çok mutsuzdum.

Sinirli ve alıngan erkekti nedersem alınıyordu.
Sürekli bana başka kadınları gösterip ovuyordu...

Aralık ayından beri reelde benimle hiç tanışmak isteyen olmuyordu sonra kizlarsoruyor'da bir hesap açmıştım orada birisi ile tanıştım.Kadin ruhundan anlayan bir erkeğe benziyordu neyse bir kaç gün sonra birbirimizden hoslandigimizi söyledik sevgili olduk.
İlk başta hoşlandım dedim ama söyledikleri sözler çok hoştu fiziksel olarak pek beğenmemistim ama iyi anlasacagimi düşündüğüm için sevgili olmaya karar verdim işte ...zaten beni kimse beğenmiyor evde kalmaktan kurtulurum diye düşünmüştüm...
İlişkinin sonraki aylarında bana evlenme teklifi etti bende kabul ettim aptal gibi.Aptal gibi diyorum çünkü daha ilişkinin 2. Ayıydı.
İmam nikahı kiydik.
Fakat çok sinirli ve bazen beni fiziksel olarak aşağılayan sözleri oluyordu bazen.

Bana güzellik algısına uymuyorsun güzel olmak zorunda değilsin özgüvenli ol diye şeyler söylüyordu.
Hadiseye çok güzel kadın diyordu bende estetikli o kadın deyince dediği şey estetikli mestetikli güzel olmusmu olmuş neden kiskaniyorsun diye tepki gösteriyordu.Bende estetik yaptırayım ozaman dediğimde ise ben orası burası şişik kadın sevmem diyordu.

Yani ne emmeye ne gömmeye geliyordu bazen beni şrek filmindeki fionaya benzetiyordu...

7 ay bitti ve ayrıldım sebebi ise babannesinin beni begenmemesiydi arkamdan çok çirkin olduğumu söylemiş.

Size sevgilim yok olmuyor dedim önceki sorularda ama vardı ama benim için yok gibiydi onunla çok mutsuzdum.

Birde sürekli açık giyinmeme karışıyordu...
Beni 40 yaşında kadınlar gibi giydiriyordu.
26 yaşındaydı.

Saka mi bu konu? Degilse 2 aylik sevgiliye imam nikahi kiyarken bi durup dusunmedin mi? Evde kalmaktan kurtulurum ne demek? Demekki onune ilk gelenle evlenecektin -ki oyle de yapmissin- Bence bi psikologa git

İmam nikahı kiydik.

Bana normal değilsin demeyi bırakın beni. Yaşadığım acıları sizler yasasaydiniz neler çektiğimi bir bilseniz intihar ederdim dersiniz.

Çok şükür kendime zarar vermedim hala tedavi görüyorum evet ...Dış gorunusum yüzünden cevrem olmuyor yada beni seven erkek olmuyor .

Bu yüzdende iyilesemiyorum evdeyim butungun önceki açtığım konularda sacmaladigimin farkındayım.
Ben sadece içimden gecenleri söylüyorum.
Belki iyi anlaşırız diye birisi ile ilişki yaşadım ama çirkin olduğum için pek işe yaramadi.
Yalnız öleceğim.

Yanlış yere konu açmak yasak ondan yazdım 😂 bence güzelsiniz ama iletişiminiz filan çok sıkıntılı. Dış güzellik de bir yere kadar sapyoseksüel olanlar direkt eler sizi.
Dış guzellik herşey...
Ben güzel olsaydım su anda beğeniliyor olurdum.
Sapyoseksueller eylesin zaten kendini zeki zannedenlerle isim olmaz.
Bir erkege bakınca için açılacak onu anladım sapyoseksuellik kadar sacma birşey yok.
Bende iç güzelliğe zekaya önem vereyim dedim ama insan cinsel açıdan da etkilenmek istiyor.
O beni beğenmiyor o beni beğenmiyor ilişki biryere varmadı bana tek dediği şey senin kara kaşına Kara gözüne bakıp beğenmedim demesiydi.

Dış guzellik herşey...
Ben güzel olsaydım su anda beğeniliyor olurdum.
Sapyoseksueller eylesin zaten kendini zeki zannedenlerle isim olmaz.
Bir erkege bakınca için açılacak onu anladım sapyoseksuellik kadar sacma birşey yok.
Bende iç güzelliğe zekaya önem vereyim dedim ama insan cinsel açıdan da etkilenmek istiyor.
O beni beğenmiyor o beni beğenmiyor ilişki biryere varmadı bana tek dediği şey senin kara kaşına Kara gözüne bakıp beğenmedim demesiydi.
Sınava girdiniz mi? Girmeyi düşünüyordunuz? Nasıl geçti? Gayet güzel bir hatunsunuz ama nickiniz bile başka birine duyulan hayranlık. Önce özgüven lazım.

Sınava girdiniz mi? Girmeyi düşünüyordunuz? Nasıl geçti? Gayet güzel bir hatunsunuz ama nickiniz bile başka birine duyulan hayranlık. Önce özgüven lazım.
Sınav berbat geçti sebebi ise dikkat eksikligim sınava bu yüzden giremedim.sinava bir yıl boyunca çalışıp iyi hazırlanmıştım yüksek puanlar alıyordum denemelerden ...Okadar kendime güvenim vardı ki tamam ben bu yıl kazanacağım diyordum oturdum kitapçıklar filan dağıtıldı falan filan.Cok rahatım kasiliyorum böyle bu sene bu iş tamam diyorum içimden. Taaa ki iki tane dalağın biri ses çıkartan kadar..sınavın ortasında biri ayaginu sürtüp duruyor diğeri sırayı ileri geri ittirir duruyor benim dikkatim sinavda tamamen dağıldı.Konsantire olmaya çalıştım derin nefes aldım egzersiz yaptım yok fayda etmedi en sonunda bağırdım çağırdım sınav yerinden yarıda bırakip sınavı ayrıldım.Bende dikkat eksikliği ve hiperaktivite sorunuda var malesef.Yani bu yılda üniversite okuyamayacagim.

Siz baya güzel bir kadınsınız neden ben çirkinim deyip duruyorsunuz ki?
Etrafınıza da bunu yaydığınız için mi normalde yüzüne bakmayacağınız kişiler size böyle hadsiz yorumlarda bulunma cüretini gösteriyor?
Ya da bizimle dalga geçiyorsunuz?
Neyiniz var ki gayet iyisiniz.
Doğal ve güzel.
Ben attığım fotolar üzerinde oynama yapıyorum derseniz o ayrı ama gördüğümüz fotolarda gayet iyisiniz.
Hoş dış güzellik her şey değil.
Dış güzellik belki önce önemlidir ama iki güne kaybeder albenisini.
Önemli olan enerji,kendini ifade ediş,bilgi seviyen,kullandığın sözcük sayısı vs.
Dış güzelliğe gelen ve orda sadece onun için kalan insan sığdır.
O kişiyle de eğlenmen,üzülmen, sohbet etmen,dertleşmen mümkün olmaz.
Ne yapayım öyle insanı ben.

dalga geçtiğini düşünüyorum ama yine de cevap vereyim. öncelikle kendini çirkin bulmayı bırakman kendini sevmen çok önemli terapiye gidiyorsan ki gittiğini sanmıyorum ama terapide bunları halledersin sakın bırakma. travmalar herkesin hayatında var ve herkes en kötüsü kendininki sanıyor. profil fotoğrafındaki sensen çok güzel bir kadınsın ama güzel olmak avantaj değil hatta güzel olmak bence hayata ekside başlamaya sebep oluyor. adam sana evlenme teklifi etmemiş 'günaha girmeden' sevişelim demiş daha çok. ve seni fiziksel olarak eleştirmesi bunlar onun problemleri. bana sen güzelsin ama ben yanına yakışıyorum benden çok güzel değilsin diyen bir hanzo vardı. çocukmuşum nasıl tahammül etmişim şuan inanamıyorum😅 bu arada güzel seven adamlar var ve 5 senedir beraberiz 2 seneden fazladır da evliyiz hala kocam beni gördüğünde çok güzelsin der anneme sen bunu yaparken hamuruna ne kattın çok güzel olmuş falan der🧿 çünkü doğru sevilmiş iyi bir aileyle büyümüş sevmeyi biliyor ve ben de ona o sevgiyi katbekat gösteriyorum 😍

İmam nikahı kiydik.

burda sucu sizde buluyorum nasıl bu kadar güvendin 2 ayda imam nikahı yapabildin niyeti ciddiyse yolu bu degildi.

Otekini geçtim saçma salak bir insan da seni de çok sağlıklı biri bulmadım doğrusu. Arkadaşlar imam nikahı ile evlenmiyorsunuz kalırsınız orta da niyeti ciddi insan basar resmi nikahı. Hee biz böyle iyiyiz derseniz ona da okeyim kimsenin hayatına birşey denilemez. Valla çok komik 2 ayda vs.. ben iptal. 😌

Kardeşim ben de dini açidan tavsiye de bulunmak istiyorum şartları sağlayarak bu adamla evlendiysen 3 kere boşol demeden nikahindan düşmezsin çocuk oyuncağı değil bu Boşol dedikten sonrada iddet müddeti beklemen gerek Eğer bu adamın nikahı düşmeden başka biriyle evlenirsen zina işlersin Bu hassasiyeti hatırlatmak istedim Bu arada bu kendini beğenmeme hali bir sorun bence Yüce Allah'ın yarattığı her kul özeldir güzeldir ve herkesin dengi vardır Siz kendizi sevin sizi üzüp kırıp yaralacak insanlardan uzak durun Birilerinden sevgi dilenmeyin İnsanlar 5 kuruş sevgi verip sizi oyuncak etmesin elinde Kimsenin sevgisine muhtaç değilsiniz Zamanı gelince zaten sizi gerçekten siz olduğunuz için sevip değer veren insanlar çıkacaktır Allah'in izniyle Herşeyi Rabbimizden isteyip ona sığınmak en güzel teslimiyet Namaz kılmıyorsanız namaza başlayın manevi olarak Allaha sığınırsanız çok ferahlarsınız Lütfen oradan oraya savrulmayın kardeşim Ben çevremde gôzlemledim birlikte olan kadınlar ve ôzellikle yalnızlık hissi baskınsa birileri beni sevsin diye daldan dala konuyorlar yani sırf bir erkek size azcık değer verecek diye sakın o hataya düşmeyin Erkekler bu durumu suistimal çok ediyor Sabredin Allah'a sığının Kullar olarak her derdimizde Rabbimizden istemeli sabretmeliyiz Bir şeyler yaşanmış kırılmışsınız sağlam adımlarla tertemiz bir sayfa açın hayatınıza

X