7 aylık ilişkim vardı bitti herşeyi anlatacağım size

Profile resmini koymuşsun sana güzel denilsin diye çirkinim deyip duruyorsun.oyle arkadaşlarım vardı bariz güzel ama çevreden duymak için çirkinim derlerdi psikolojin hiç iyi değil ben senin kendini beğenmediğine asla inanmiyorum

Öncelikle kurtulduğun için senin adına cok sevindim. Ben okurken darlandım, sen nasıl katlattın? Eski sevgiliniz tam bir abaza. Namus namus diye dolanıp 2 ayda imam nikahı kıyan aşağılık kompleksine sahip,birlikte oldugu kadını kısıtlayıp sokakta bi dekolte görse hayvan gibi bakan sabah aksam p*rn* izleyen bi hanzonun teki. Acaba hadise onu beğenir miymiş? Bu erkeklerin götlerinin kalkıklığı nerden geliyor acaba hiç anlamıyorum. Bi yazını daha gördüm güzell olmadıgımı kabullendim diye. Bu hayatta önemli olan tek sey güzellik değil. Ve sen gayet güzel bi kadınsın. Eğitim, sağlık, bakım, dil, iş bu konularda kendini geliştirirsen daha özgüvenli biri olabilirsin ve kesinlikle terapiye devam et. Sen güzel degilim algısına da muhtemelen bi tesadüf eseri kapılmadın ya ailede ya da akranların tarafından eleştirip dalga geçildin ve travmatize oldun o yüzden bu kadar takıyorsun. Asırı güzel olmak iyi bir şey değil. Egoist gibi görünmek istemem ama erkeklerin cogunun sırf güzel oldugum icin benimle tanısmak istemesi beni çok rahatsız ediyordu ve gerçek sevgiyi cok zor buldum. O yüzden çok güzel manken gibi kızları çok kafaya takma ve kendini üzme. Sen zaten güzelsin. Ve o pislikten kurtulduğun icin gerçekten şükret hatanın neresinden dönersen kardır. Psikolojini düzeltmeden de baska bi ilişkiye başlama bence. İnsanlara da sürekli ben güzel değilim demekten de vazgeçmelisin. Senin kendine saygı duymadığını gören insanlar sana neden saygı duysun ki? Mesela sevgilin. Onun önce kendine bakması gerekirken seni eleştirme ve yönetme derecesine gelmiş. Sen zaten değerlisin, kendi değerini bil ve iyileş. Önünde uzun güzel bir hayat var.

X